23
nov
Seneste opdatering: 24/11-16 kl. 2252
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når en tidligere stand up komiker kan udtrykke det, må man sige, det er lykkedes politikerne at ophobe et vist konfliktpotentiale. Tror de, de kan undså at blive inddraget? I dag blev Jo Cox’ terrormorder idømt livstid for sit politiske drab. Jeg ved, politikerne aldrig ville tale om, hvad de har gjort – bare høre den uhæderlige, svenske moderatleder igår, – men mon ikke de smugler nogle Stesolider ned, når de er i enrum?

2016 har været et blodigt år, det ville være en stor fejl ikke at huske på det. Antallet terrorarrestationer i EU for “alvorlig jihadterror” er mere end femdoblet på fem år (s.23.) Det kan ikke fortsætte, uden at føre mod katastrofe (borgerkrig.) For at forhindre det, må enhver europæer forstå, at vi befinder os i begyndelsen af en folkevandring, der vil vokse i flere årtier. Bare i min levetid, er der kommet 50 mio muslimer, men i den næste generation kan det med lethed være 500 mio eller en milliard. Det vil vore børn ikke overleve.

Kloge beslutninger skal tages før, ikke efter som det nærmest er tilfældet i Frankrig og Sverige. I Danmark har vi måske ti år til at besinde os, men der er det ved ‘points of no return,’ at man ikke altid mærker, når man passerer dem. ÉN ting er bombesikkert: Der er ikke så lang tid tilbage for en fredelig løsning, som der har været. Hvad der foregår nu, har taget karakter af en invasion og forbrydelse mod europæerne.

Jeg har været mærkbart mere pessimistisk siden Charlie Hebdo og Krudtønden. Politikere kunne berolige en, ved at give udtryk for, de har overblik over situationen, men det sker bare ikke. Der snakkes og skrives, men situationen bliver værre. 168,500 sorte afrikanere er landet i Italien i år, og det kan kun være sket med vore lederes bedste vidende. Især EU’s. Hvor vil Junker og Renzi afsætte dem, når de ser sig rundt i Europa? I Polen? Iøvrigt står Italien, og kan blive næste land, der forlader EU. Tålmodigheden er tyndslidt.

De er ikke flygtninge fra andet end mislykkede stater og overbefolkning. Hvis du tvivler på Afrikas suicidale demokrafi, læs hvad FN sagde om den i »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« (2013)

Det kniber noget med forståelsen, selv blandt politikere. Som det fortsætter lige nu, er vi dødsdømte som kultur af de fleste af vores politikere og vælgere.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marit
4 years ago

Thanks God for Pat Condell !

Tomas
Tomas
4 years ago

Snacka om att tala klarspråk! Bättre än så kan det inte sägas. Pat Condell är en Sanningssägare, en Profet, i ordets rätta bemärkelse.

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
4 years ago

Mannen har vel hemmelig adresse og livvakter rundt seg 24/7?

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  Verden_er_gal.

Jeg tænker tit på det samme. Sidder han og gemmer sig i samme bunker som Kurt Westergaard og Flemming Rose?

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
4 years ago
Reply to  Rune Hansen

De gjør et stort offer, disse som sier sannheten selv om de vet at de får en stor bande halvaper etter seg som vil drepe dem.

invernes
invernes
4 years ago

Pat er min helt ! ingen sier ting og saker mer klart og tydelig enn han, vedkommende burde være statsminister i England. 🙂

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
4 years ago
Reply to  invernes

Spørs om dagens statsministeremner har egenskapene til Condell, Farage etc..
Churchill var flink med ord, men hadde også et mer våkent publikum de 5 viktigste årene.