16
dec
Seneste opdatering: 16/12-16 kl. 2009
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Video: Syria protest london, – British Muslims chant ‘Allahu Akbar’ as speaker calls for global Islamic rule during a protest outside the Syrian Embassy. Enhver har sikkert hørt, at Aleppo – hvad så der end sker, for deres lyves maksimalt – er vores skyld. Når muslimer myrder mulimer, har muslimer skylden, og vi burde have vænnet os til det efter så mange år. Der foregår, som professor Hass siger, en 30 års krig i Mellemøsten, og der er meget lidt vi kan eller skal gøre ved det. Hør Katie Hopkins jævne Mo Ansar med jorden: “Is it because I’m white?” Hopkins absolutely owns Muslim on EU migration issue.

Bulgarsk sigøjner sparkede tysk kvinde ned ad U-bahn trapper

Vaneforbryderen Svetoslav Stoykov. Hun var meget heldig kun at brække en arm. Vores politikere – i dette tilfælde Merkel, har udviklet sig til en fysisk trussel mod deres befolkninger. Hvornår bliver befolkningerne en fysisk trussel for politikerne, må man logisk spørge.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago

”Zigenar brott är något gott”

Er Dan Park på fri fod for tiden?

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
4 years ago

Look her! They are all radical muslims!
https://www.youtube.com/watch?v=bV710c1dgpU

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
4 years ago

They should execute or hang him and his friends! You don´t go around and do things like that!

bitten
bitten
4 years ago

Disse ekstreme islamist allah muslimene som protesterte i Londons gater , som ville ha kalifat for å rydde opp i Syria er ikke normale på en flekk . Som mener at kalifat er , løsningen på fred i Syria , og at det blir slutt på all krig der , Ja ropte og skrek “ALLAHU AKHABAR ” som går igjen om , og om igjen i den duren . JA disse villmennene fra fargerike islamske , muslimske deler av verden , fikk jo hindret trafikken , og deres fargerike fikk holde på en time , men rop om kalifat og… Read more »