24
jul
Seneste opdatering: 25/7-17 kl. 2312
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med bla. Hamed Abdel-Samad & Seyran Ates

“Fra sig selv” ville jeg have tilf√łjet, for hvis ikke, er det m√•ske mere islams naboer og Europa, der beh√łver frelse, for det finder i dette minut en storstilet islamisk invasion af Europa sted, godkendt i √•revis af EU og Vesteurop√¶iske politikere alene ved deres fejghed og tavshed.

Ikke over tyve procent af europ√¶erne kan tage sig sammen til at protestere mod dette overgreb p√• deres nationer og deres b√łrns fremtid. Jeg har ofte anskueliggjort, at en s√•dan protest i Sveriges tilf√¶lde, allerede i dag ville v√¶re for sen. Et jordskredsvalg n√¶ste √•r, – som det un√¶gtelig tyder p√• – ville ikke √¶ndre p√•, at svenskerne kommer i mindretal¬†i deres eget land fra midten af dette √•rhundrede, ganske t√¶nkeligt inden.

Der er et lydudfald fra 8:02 ‚Äď 8:43, men det hele kan ses p√• den √łstrigske TV kanals hjemmeside Talk im Hangar-7Ist der Islam noch zu retten? (21 juli 2017). Med Seyran Ates og Hamed Abdel- Samad. TYSK UTEKSTET!

Abdel-Samad er b√•de en insider og en outider. Det er derfor sv√¶rt at anbefale noget interessantere at h√łre end Hamad Abdel-Samad, Copenhagen,¬†26.9.2016. Her taler han et glimrende engelsk.

K√łnskrigens ofre

Iben Tranholm: ‚ÄĚDe har aflivet den maskuline mand, men nu vil de gerne have ham, og s√• kan de ikke finde ham.‚ÄĚ

Det er to mennesker med selvindsigt, der taler sammen. Jeg er lidt turist i deres verden, da jeg er n√¶sten tyve √•r √¶ldre og opvokset i 1950 erne i en udpr√¶get maskulin, tilsyneladende stabil verden. Drengeskoler, mandlige l√¶rere, t√łrre t√¶sk og benh√•rd disciplin. Der var ikke plads til (over) f√łlsomhed.

Det havde sine kvaliteter, men jeg vil n√łdig idyllisere det. Hvis man overlevede, var man gjort at et vist stof. Man bliver nok anderledes, end hvis man var opdraget til at v√¶re en lille pige, som Preisler siger, han blev i 70 erne. Jeg forst√•r deres problemer, b√łrnene af 70 erne, og jeg misunder dem ikke specielt. Jeg vil nok hellere have mine egne, men det kan v√¶re fordi, jeg kender dem s√• godt.

De m√• dog tr√łste sig med, at I Sverige har den konstant, stats- og medieopmuntrede k√łnskrig h√¶rget meget v√¶rre. M√¶nd blev kvinder og kvinder blev m√¶nd, og alle lider meget sv√¶rt under den ¬†almindelige opl√łsning og aferotisering. Svenske kvinder fik bogstaveligt talt magten (og brugte den til at for√¶re landet v√¶k), men de opdagede, det var noget andet, de ville have: K√¶rlighed, er Iben Thranholms bud.

Men alle blev lige ulykkelige, men i det mindste blev¬†J√§mst√§lldheten¬†styrket, og det er den h√łjeste gud for samfundsingeni√łrerne. Hvis der er noget, der g√łr gennemsnitskvinden ulykkelig, er det nok magt, og det tjener hende bestemt til √¶re.

Summen af menneskelige sorger synes konstant, det er kvaliteten af dem, der varierer. I fremskridtstroens land kaldes det naturligvis “fremskridt,” og siger man noget andet, er man meget en ¬†“hader kvindesagen.”

Hvis man elsker kvinder, er det alt rigeligt for mig, skidt med sagen, der gennemsyrer alle formynderiske svenske medier til kvalmegrænsen. Godt sommerprogram i regnvejret.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
4 years ago

Kan Europa ännu räddas, är en viktigare fråga?

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Kan islam reddes? – det m√• da v√¶re en JOKE! Man kunne stille, det lidt ironisk sp√łrge – reddes fra hvad? Som den ber√łmte Ex – muslim og forfatter M.A Khan udtrykker sig ” muslimerne kender ikke sandheden om islam, for s√• ville de skamme sig, og han tilf√łjer ” det er p√• tide, at smide islam ud p√• m√łddingen – der hvor den kommer fra!,, ( se nedefor ). 1). 90% af alle muslimer har aldrig l√¶st Koranerne ( 40% kan stadig ikke l√¶se – overhovedet ). 2). 99% har ingen viden om islams historiske udvikling ( for s√•… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

En stor del av EU:s politiker har blivit hjärntvättade av 68-vänsterns ideologi. De idealiserar multikulturalismen, globalismen och talar om diverstitet och världsmedborgare. En stormakt som USA har hjälpt till att destabilsera världen och EU- poltiker som Angela Merkel förvandlar Europa till en kontinentent som snart inte längre är Europa. Islamister och terroriser finns nu i Europa som vänstern och feministerna omfamnar och använder som vapen att destabilsera och förstöra den västerländska civilisationen med.
http://www.westernmastery.com/2017/03/23/cultural-marxism-is-the-1-enemy-of-western-civilization/
https://www.youtube.com/watch?v=ySDa7oobxmY

invernes
invernes
4 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Korrupte EU-tosser som Shultz vil bare ikke v√•gne op til den barske virkelighed – og n√¶gter helt at indse konsekvenserne af deres uansvarlige og kravl√łse flygtninge- og immigrationspolitik. Nu vil PK-naivisten ghm. lukke endnu flere ind i Europa og tror bare, at man kan fordele sig ud af de selvskabte problemer pga. handlingslammelse og inkonsekvens. At de fleste af dem kun ankommer med bestemte lande som m√•l p√• forh√•nd og ikke bare vil finde sig i at blive tilbudt asyl i et mindre attraktivt land i Syd- eller √ėsteuropa har √•benbart ikke lige strejfet dette selvfede “geni” og hans evigtgode,… Read more »

Anna Svensson
4 years ago

Denne Schulz som sa att “flyktingarna √§r v√§rda mer √§n guld” √§r en stordel av sj√§lva problemet, hans uttalande √§r inget annat √§n valfl√§sk, mellan Merkel och honom finns ingen skillnad, b√•da vill f√∂rst√∂ra Tyskland eller alla Europas nationalstater, de √§r helt enkelt vidriga.

River
River
4 years ago

Test. Skulle bare se om der er hul igennem. Har ikke kunnet kommentere i 16 dage. Men havde heller ikke noget begavet at sige.

Steinadler
4 years ago

Det er ikke slik at “kvinner kan klare seg selv”. At man har klart √• f√• seg et fast l√łnnet arbeide som man med nogenlunde sikkerhet kan beholde, og med sannsynlighet kan regne med tilsvarende frem mot pensjonsalder, det er uansett ikke uttrykk for at man “klarer seg selv” annet enn i en s√¶rdeles overfladisk forstand. Heller ikke de aller fleste menn “klarer seg selv” i noen dypere forstand. Men for kvinner oppstod det en s√¶rlig forestilling om √• “klare seg selv” pga det sv√¶rt skjeve maktforhold som oppstod mellom menn og kvinner i en bestemt periode da menns l√łnnsinntekt… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Steinadler

Ved at “klare sig selv”, bliver de ironisk nok bundet til karriere, skrivebord og chef.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..haha, og det blir inte menn…

Theminorityreporter
Theminorityreporter
4 years ago
Reply to  Steinadler

Superb og excellent, Steiadler. Og den korte versjonen: nåtidens kvinners selvbedrag (uærlighet) og handlinger deretter har resultert i samfunnets kollaps.

invernes
invernes
4 years ago

Svensker ble √łdelagt av Pippi Langstr√łmpe ! de har siden krypet rundt som noen feige krek.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  invernes

ūüėÄ

mjolly
mjolly
4 years ago

Uff. Austrians say that 54 buses with Black Africans came to Austria at 3-4am from Italy via Brenner Pass, ie 1850 Refugees per hour.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  mjolly

Welcome to Sweden!

Bjart_S
Bjart_S
4 years ago

Det er vel derfor svenske venstrevridde kvinner har seg med innvandrere! De savner √¶gte mannfolk! De har √łdelagt mannfolkene i sitt eget land!!!

Skåning
Skåning
4 years ago

√Ąn finns det n√•gra Jomsvikingar kvar.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Jomsvikingerne foragtede d√łden

Skåning
Skåning
4 years ago

Och? ūüôā

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Da Jomsvikingerne var fanget i Oslofjorden og skulle henrettes, sad de l√¶nkede p√• en tr√¶stamme. For enden og f√łrst for sad en k√łn yngling med en lang lys hestehale, som en norsk viking tog ham i og trak hovedet forover til halshugning. Men netop idet, at en anden norsk viking svingede sv√¶rdet og huggede over nakken, trak ynglingen af al kraft hovedet til sig og med det den f√łrste viking, som holdet h√•rdet, s√• han fik hugget armene af. Derp√• blev der s√• meget tumult, s√• Jomsvikingerne slap v√¶k.

Skåning
Skåning
4 years ago

Du kan din historia.

mjolly
mjolly
4 years ago

Japan viser at det finnes alternative l√łsninger enn √• g√• tilbake til 50-tallets maskuliniserte samfunn – nemlig 30-tallets mer rasistiske samfunn, samt √• holde kvinner unna politiske posisjoner. Blackpigeonspeaks bor i Japan og har sagt endel fornuftig om dette.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

M√¶nd findes p√• landet endnu, hvor fantasterne ikke har villet ud blandt de bondske og missionere – eller ogs√• g√łr storstaden bare tosset. M√¶nd som giver knusere er noget, jeg is√¶r kender fra hovedstaden, mens de fleste p√• landet er snilde med et skydejern – og abejagt er jo ogs√• jagt.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Hvem efterlyste grundig tysk journalistik? Her er Junge Freiheit TV (alternativt medie) med en velresergeret dokumentar om den industrielle menneskesmugling over Middelhavet:

https://m.youtube.com/watch?v=Rb1vXCH2-ig