22
sep
Seneste opdatering: 22/9-17 kl. 1217
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan spÞrge sig, hvorfor EU finder det magtpÄliggende med sÄdan en udstilling netop nu, hvor Europa er under belejring og angreb af islam, og hvor ogsÄ Eurokraterne har set lykkeligere dage. Det spÞrger de ogsÄ sig selv:

Should we cancel it or at least postpone it until happier circumstances? Definitely not, we believe. It is precisely because the timing is tragic that it is important to show our contemporaries the extraordinary richness of this history, which has helped to make us what we are. We should not hide what is wrong any more than relativize it, but place it a centuries- old history, which has much more to it than just this. After all, do we imagine a history of Europe reduced to wars between its nations? ‘Islam, It’s Also Our History!’: EU Funded Exhibition, Featuring Fake Bomb, Opens After Terror Delay, DISCLAIMER

HvornĂ„r forventer EU-millionĂŠrerne ‘happier circumstances?’ Den danske kunstner Nikolaj Bendix Skyum Larsen (f.1971 i Ålborg) har fĂ„et tjansen at lave nogle fĂžlsomme videoer med ”Cinema Noir” -hav og druknende mennesker. De rammer visse strenge i en gammel sĂžmand, men de er ogsĂ„ irriterende og vamle pĂ„ den Ai Weiwei-agtige mĂ„de. De har sikkert vĂŠret dyre, hele udstillingen har kostet €2,500,000 (= 18.6 mio. dkk)

David Eberhard – Kravlöshet och krĂ€nkthet

David Eberhard, född 19 december 1966, Àr en svensk psykiater, författare, krönikör, förelÀsare och debattör. Han Àr överlÀkare vid Psykiatri Nordost pÄ Danderyds sjukhus i Stockholms lÀns landsting.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SĂžren Ferling
SĂžren Ferling
3 years ago

Interessant at videoen fremstiller europĂŠisk kolonialisme som noget ikke-negativt, vel nĂŠrmest positivt – for at kunne fremstille den islamiske kolonialisme i al Andalus som en glĂŠdelig begivenhed, en berigelse

BemÊrkelsesvÊrdigt at eliten nu bruger sÄ helt rÄ og hÊmningslÞs propaganda..

Talibananas
Talibananas
3 years ago

Fantastisk video! NÀstan sÄ att man tappar andan, om det inte vore för att man var förberedd pÄ bekrÀftande bevisning: folkmordet pÄ européerna, Brysselnomenklaturans och rikspolitikernas folkförrÀderi. För helvete mÀnniskor, inse att ni sjÀlva Àr de enda ni kan lita pÄ. Strid!

MyBad
MyBad
3 years ago
Reply to  Talibananas

Ja, videon Ă€r fantastisk, kom pĂ„ den av en slump. Av eget initiativ vill gĂ€rna sprida den sĂ„ vitt jag kan…:)

MyBad
MyBad
3 years ago

Hej frÄn Finland! HÀr finns det enligt min tycke en vÀldigt bra intervju. Den som intervjuas Àr frÄn Egypten, son till imam, Hamed Samad, som har absolut inga som helst fantasier om islam, utan sÀger rakt fram. Videon Àr gjort i Finland, ej av den finska mainstream media YLE. Intervju pÄ engelska.

https://www.youtube.com/watch?v=q9tjau4gA5Q

invernes
invernes
3 years ago

comment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  invernes

😀

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

Hvorfor ikke vise en ordentlig udstilling -historisk korrekt – om hvorledes Europa i Ă„rhundreder har bekmpet muslimske rĂžvertogter og invasioner ind i Europa? Overalt har Europa smidt islam ud, islam har aldrig bragt noget godt med dig, alene fattigdom og dumhed. Det er ganske simpelt hen bygget ind i “religionen”. Hvorfor ikke en udstilling med oplysning om, hvorledes landene omkring Sortehavet konstantblev udsat for plyndringer og krav om skat? Den eneste rigtige lĂžsning er at smide islam og muslimer ud af Europa, de er alene en unĂždvendig omkostning og bringer kun terror pĂ„ alle planer. Det er hvad historien viser… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

Da teknikken i Disqus tilsyneladende skiftevis viser og fjerner (censur?) svar,sÄ vil jeg forsÞge at lÊgge
Steens svar pĂ„ – og se hvad der sker.

steen
Det ville ikke rime med EU’s bestrĂŠbelser pĂ„ at nedlĂŠgge Europas nationer ved hjĂŠlp af islam, afrikanere og en manglende kontrol af Europas grĂŠnser. Propagandaen har det modsatte formĂ„l, at afskaffe os.

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det bedste -og nok eneste, der vil virke, er hvis tysk militĂŠr og griber ind.
For hvad der sker, er jo reelt en invasion udfĂžrt af en fjendtlig stat med andet politisk system., ummaen.
Østrigsk militÊr synes Äbent at have erkendt problemet, og schweizisk Þver allerede pÄ opstande i Europa.
Diktatur i en periode?
Ja, hvis ikke andet kan gĂžre det.
EUs “demokrati” er jo reelt et diktatur efter Napoleons statsmodel, hvis man kigger lidt nĂŠrmere pĂ„ det.

SĂžren Ferling
SĂžren Ferling
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

“For hvad der sker, er jo reelt en invasion udfĂžrt af en fjendtlig stat med andet politisk system., ummaen.”

Det har nemlig hele tiden vÊret en pointe eliten har nÊgtet at forstÄ.

KnudMadsen
KnudMadsen
3 years ago

“extraordinary richness of this history”
Rigdom pÄ djÊvelsk ondskab!
Det har jeg ikke brug for og skal ikke se noget af vanviddet pÄ udstilling. Jeg har mere end rigeligt af det i dagligdagen.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago
Reply to  KnudMadsen

Nu er det ogsÄ blevet livsfarligt at rejse med bus i Sverige. I aftes blev en bus bekskudt i Arlöv i Malmö pÄ DalbyvÀgen. En ruta krossades under fÀrd pÄ DalbyvÀgen, men ingen skal ha skadats