10
jan
Seneste opdatering: 14/1-18 kl. 2128
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I’m impressed, that so many people have turned out for what must promise to be an evening of unrelenting pessimism,  which is what you’re going to get.”

Se også: En dødsdømt kulturs klummeskriver og Peter Hitchens: Blair og fire af hans nærmeste ministre var kommunister i studietiden… og senere. Nogle meget senere. Bemærkningerne falder omkring min 40:00 i Q & A.

Hitchens Q & A

For os der må have det hele med. Her er noget af lydniveauet fra salen lidt lavt, men Hitchens står helt fremme i lydbilledet. Brug eventuelt høretelefoner.

Listen to “Hitchens Q & A” on Spreaker.

Og lidt yderligere fotos fra en aften af de helt sjældne. © Snaphanen.dk, click photos for full screen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
“Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses” « Snaphanen.dkPaul Weston on THAT Jordan Peterson Interview « Snaphanen.dkAnmälda brott 2017 – preliminär statistik « Snaphanen.dkRagnar Lodbrogeferd ed sa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] er ikke kommet op med et svar, men Peter Hitchens sagde for nylig noget i København, som appellerede til mig, og måske viste mig en vej ud af […]

trackback

[…] ud af ligningen, demokratiet har været en illusion i mange årtier, hvilket flugter med, hvad Peter Hitchens sagde i København for nylig. “Kristendommen har sit eget endeligt indlejret i sig. Demokratiet har […]

trackback

[…] år efter er tallet 2.7 gange værre. Man kan ikke skåne nogen for noget. Det er bare at indse, som Peter Hitchens sagde i København forleden, at man absolut intet kan påvirke politisk, og at den indsigt er noget af en […]

Ragnar Lodbroge
Guest
Ragnar Lodbroge

Har altid sagt at der ikke bliver borgerkrig heroppe, fordi fjenden er en invaderende fjende, men må nok reviderer opfattelsen af dette, for krigen den kommer men fjenden er ikke bare muslimerne, den er i lige så høj grad væmmeligboerne og venstre populisterne, de er uden for pædagogisk rækkevide, hvis de fik lov så ville de bruge hele verdens budget på et skægbarn i norden, istedet for at hjælpe 10 millioner der trængte hjælp i mena land

ferd ed sa
Guest
ferd ed sa

Jeg har lige set TV2 nyhederne, hvor en armener ved navn Arnak vil have asyl i Danmark. Er der nu også udbrudt krig i Armenien??..Der var desuden et indslag om den totale ødelæggelse af Syrien, som fortsætter i det uendelige. Alle muslimske lande er efterhånden fuldstændig kaos og ødelæggelse og de forventer så, at kunne rejse til Europa, hvor ødelæggelsen kan begynde forfra. Al muslimsk indvandring må stoppes øjeblikkeligt. Den vanvittige religion (voldsideologi) Islam må og skal udslettes fra jordens overflade eller inddæmmes bag en høj mur, så muhamedanerne ikke kan komme ind i Europa!!.

InHocSignoVinces
Guest
InHocSignoVinces
sussebassa
Guest
sussebassa

Betyr egentlig ingenting..En til eller fra..
Det sies at Sverige har ca 250 IS terrorister ilandet, tilbakevendt…som svenkerne forsørger..så..

InHocSignoVinces
Guest
InHocSignoVinces

Det kan jo egentlig også være lige meget hvor de skjuler sig.
I må jo ikke smide dem ud når i finder dem.

Fred Land
Guest
Fred Land

Du finder dem ikke på Österlen, der har arabere fire ben og en sadel på ryggen.
Der var ikke heller så mange af de tobenede af slagsen i min gamle kommune Holte/Søllerød, desto flere af de andre med de ‘rette’ meninger.

sussebassa
Guest
sussebassa

..men alikevel har man bedre typ kontroll når man finner de..hvis man..
Fengsel kan ju også være ett alternativ.

InHocSignoVinces
Guest
InHocSignoVinces

Hvorfor give dem muligheden for at hyre en ‘bleeding hearts’ advokat, der kan sikre dem opholdstilladelse når de kommer ud fra fængslet, “fordi nu har de jo været i landet så længe, menneskerettigheder, og blah-blah-blah”?
Hvor er den almene Svenskers menneskerettigheder henne i det billede?

Nej, Susse, find dem og ud med dem, og det kan ikke gå stærkt nok…

sussebassa
Guest
sussebassa

Du vet like godt som meg at spillereglene må følges, men enig i at Om ikke. Det er klart nødvendig med typ utrensking,..men vil neppe skje med det første. Svenskers menneskerettigheter..Hm….som hverdagen er i Sverige idag, har de ikke noen..det er det bare Løfvens skjeggbarn som har..myrder, råner voldtar, bilbrenner mm og politiet er maktesløse..og verre har det blitt..mye verre..anarki eksisterer i virkelighetens Sverige. Om SD vil makte å endre dette..vi går veldig spennende tider i møte om Sveriges framtid..valgåret er i gang, og utfallet et være eller ikke være for land og folk. KLart stod det opp til meg… Read more »

River
Guest
River

Gary Allen and Larry Abraham on Communism: An international conspiratorial drive for power on the part of men in high places willing to use any means to bring about their desired aim – global conquest.
Blair og Co var heller ikke slavehærens forsøg på retfærdighed, men snarere dukkeførernes redskaber.
Der er mennesker der opretholder deres magt ved destabilisering.

haugianer
Guest
haugianer

KOMMunisme/islam med et human face……kontraproduktivt——