25
apr
Seneste opdatering: 25/4-18 kl. 1659
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

I landet med den “feministiske udenrigspolitik” fĂĄr over halvdelen af dømte voldtægtsmænd minimumsstraffen pĂĄ to ĂĄrs fængsel. Tretten procent fĂĄr Ă©t ĂĄr eller mindre. Bemærk ‘Emma’ i indslaget, hun blev groft voldtaget og filmet, og tør ikke bo i Sverige længere med dets 7.370 anmeldte voldtægter og 22.000 seksualforbrydelser. Hun flyttede til London.

I Danmark betragtes voldtægt endnu som en ret alvorlig forbrydelse, skønt ikke alvorlig nok, her er minimumsstraffen tre et halvt ĂĄr, hvis der ikke foreligger skærpende omstændigheder. Krav pĂĄ ny praxis för vĂĄldtäktsdomar – “För kort straff vid fällande”.

Efter møde med svensk regering:

Google sløjfer reklamer på Samhällsnytt

Google censurerer politisk op til det svenske valg

Den svenske regering støtter de medier, ‘de kalder demokratiske’ med snart 732 mio. kroner.  De der ses som Riksdagspartiernes politiske modstandere – og den svenske alternativpresse er stor for landets størrelse – skal kvæles og miste den smule, de har. At kritisere svensk indvandrinspolitik eller islam, er ikke ‘demokratisk.’ Er du venlig mod politikerne, er de venlige mod dig. EU og europæiske politikere har med deres bødepres pĂĄ IT giganterne kurs mod en kinesisk lignende internetcensur.

Selv små beløb er vigtige

Jeg mistede selv – dog formentlig uden politisk indgriben – de 50-80.000 kroner denne blog kunne give i annonceindkomst, da Google med en intetsigende standarformular sløjfede deres annoncer her. Jeg kan derfor ikke betone nok, hvor vigtige de smĂĄ beløb, donorer giver, er for bloggen, og jeg kan ikke takke nok for dem. Jeg ville gerne kunne betale kronikører lidt hĂĄndører for at skrive, men det lader sig ikke længere gøre. Google udøver politisk censur, og vil kvæle enhver konservativ og islamkritisk stemme politisk. Lad dem ikke gøre det!

Samhällsnytt, tidigare Avpixlat, har stängts av från Googles reklamtjänst Adsense. Det innebär att hälften av sajtens intäkter faller bort, skriver Samhällsnytt.

Fria Tider stängdes redan år 2010 av permanent från Googles tjänst Adsense, som har ett de facto monopol på så kallade pay-per-click-annonser i Sverige.

Sedan dess har Google vägrat att besvara några frågor om grunden för beslutet, som har kostat Fria Tider tiotals miljoner kronor i förlorade annonsintäkter.

Nu har även Samhällsnytt fått sitt reklamkonto avstängt av Google. Detta innebär att hälften av våra intäkter faller bort. Vi kan behöva skala ner verksamheten, säger Samhällsnytts ansvarige utgivare Mats Dagerlind i en kommentar på sajten. Google stoppar reklam på Samhällsnytt.

Den svenske pressestøtte er delt op i distributionsstøtte, driftstøtte og udviklingsstøtte.Desuden er de indirekte pressestøtte, skatterlettelser, fritagelse for moms, lavere porto mv.

Ena sekunden säger regeringen att man hotar med lagstiftning. När de fĂĄr frĂĄgor om vilken lagstiftning man skall ta till säger man att “vi skall bara lyfta frĂĄgan med Google” Allt verkar handla om att skrämma Google till självcensur.

Regeringen försöker snedvrida möjligheten att driva opinion i valet. Vad ännu värre är att man försöker förhindra granskning av regimens förehavanden. Detta är uppenbart valfusk. Om inte Google syna bluffen kommer man dock kunna svära sig fri och hävda att “det är ett privat bolag som bestämmer över sin egen plattform – det har vi inte med att göra”


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.