7
jun
Seneste opdatering: 7/6-18 kl. 2037
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Ni ville bli bedragna”

Det var Jan Tullberg, der i 2014 opgjorde Sveriges udgifter til indvandring til 250 mia kroner om Ă„ret eller syv procent af BNP i 2013. Inden 2015. Hvad det er i dag, vil de der ved det ikke sige noget om. Fjordman skrev om det i Sweden and the Cost of Mass Immigration.

Sentio: SD Àr Sveriges största parti

Jeg har selv anbefalet, at man ikke stoler pÄ en eneste meningsmÄling i den svenske valgkamp. De er selvfÞlgelig stadig strÞmpile, men sÊrdeles usikre. Dette bliver et skÊbnevalg, hvor svenskerne har en af de sidste muligheder for at forebygge, at de bliver  en minoritet i deres eget land. I de fÞlgende Är, vil demokratiets vindue lukke, samtidigt som voldens vil Äbne.

Som tidligere skrevet, tror jeg politikerne undervurderer befolkningens vrede. Der skal ikke gÄ meget galt i valgkampen, fÞr vreden bliver til manifesteret raseri. Lidt valgsvindel, lidt dÄrlige SVT tricks mod SD, det kan vÊre gnisten. Det er 1000 kroners spÞrgsmÄlet: HvornÄr gÄr svenskerne fysisk lÞs pÄ de politikere, der systematisk har forrÄdt dem i fire Ärtier? Hvor gÄr grÊnsen? DesvÊrre ved man det som oftest fÞrst, nÄr man har krydset den.

I skal altsĂ„ ikke vĂŠre overraskede, den morgen i vĂ„gner op til, at den svenske befolkning er gĂ„et til angreb pĂ„ den deligitimerede statsmagt. Lad vĂŠre med den dag at sige, som i enhver vox pop: “TĂŠnk at det kunne ske i vores kvarter.” Hvis det kommer bag pĂ„ jer, er I i al almindelighed bagud.

I en mÄling i dag er SD nÊststÞrste parti, og stÞrre end Socialdemokraterne. I en anden er de det stÞrste parti.

NÀr Sentios junimÀtning i dag publicerades pÄ Nyheter Idag gick antagligen en chockvÄg genom etablissemanget. Den visar att SD med rÄge Àr landets största parti och att S och M Àr helt omsprungna.

VAL2018. I dag publicerades Sentios nya mÀtning pÄ Nyheter Idag. Den visar att Sverigedemokraterna Àr överlÀgset största parti med 26,1 procent av rösterna, medan de tidigare jÀttarna S och M fÄr nöja sig med 21,7 respektive 17,1 procent.
Sverigedemokraterna har gĂ„tt vĂ€ldigt starkt i Sentio de senaste mĂ„naderna – förra mĂ„naden var de det parti som ökade mest av alla. I dagens mĂ€tning Ă€r SD överlĂ€gset störst med svindlande 26,1 procent.

Till NI sĂ€ger partisekreteraren Richard Jomshof:– Wow, vad ska man sĂ€ga? Det Ă€r helt otroligt. Det intressanta Ă€r att Ă€ven om olika mĂ€tningar ger oss olika resultat, Ă€r trenderna desamma. FrĂ„gan Ă€r bara vilken mĂ€tning som ligger nĂ€rmast, men trenden Ă€r tydlig. Det finns nĂ„got som hĂ„ller pĂ„ att hĂ€nda hĂ€r och det Ă€r bara nĂ„gra mĂ„nader kvar till valet. Det Ă€r helt fantastiskt.Svegot


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.