7
dec
Seneste opdatering: 9/12-18 kl. 0201
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Majority in West NOT onboard with the UN elites on mass migration

Se også Majority in West NOT onboard with the UN elites on mass migration og Marine Le Pen on the Marrakesh Pact.  40 procent af tyskere og hollændere er imod underskrivelse, men deres ledere skriver under. I pagten står der som bekendt om medier, der tillader sig at mene noget andet end det af det korrupte FN blåstemplede:

Promote independent, objective and quality reporting of media outlets, including Internet-based information,including by sensitizing and educating media professionals on migration-related issues and terminology,investing in ethical reporting standards and advertising, and stopping allocation of public funding or material support to media outlets that systematically promote intolerance, xenophobia, racism and other forms of discrimination towards migrants, in full respect for the freedom of the media;

Säkerhetsexpert: Sverige på väg mot inbördeskrig

Olle Fjordgren har en lang erfaring i internationalt sikkerhedsarbejde. Han har været rådgiver for regeringerne i Pakistan, Ethiopen, Darfur, Madagascar och Mongoliet. Han medvirkede i radioprogrammet Från grannsamverkan till miliser i 2016  en ren samtidsdystopi. Han  medvirkede også i SVT Debatt i 2013.

Olle Fjordgren siger, at intet i Sverige vender sig til det bedre, før der er sket noget maksimalt forfærdeligt. Selv anser jeg det for sent for demokratiet, at rette Sverige op, kun større begivenheder vil ændre noget.

For en gammel demokrat som mig er det lidt hårdt at skulle sige, at hvis jeg vågnede i morgen og der var et svensk militærkup i fuld gang med at rydde Riksdagen, ville jeg ånde lettet op på svenskernes vegne. Men jeg sagde det. Når man ikke er politiker, kan man heldigvis endnu sige højt, hvad man tænker.

Jeg har set svenske ofre for indvandret vold nok i 25 år, nogen må rejse sig mod plageånderne, og bliver det ikke svenske vælgere, så kan det lige så godt blive nogle andre. Det er ikke mig, der er blevet ekstrem, det er svenske politikere. At give en tredjedel af landet bort på 40 år, kan kun kaldes ekstremt.

Sverige er et af Europas farligste lande

Ny statistik af Eurostat om 2017, viser at Sverige er Europas femte farligste land. De tretten sikreste lande er, bortset fra Danmark og Finland, alle østeuropæiske. Danmark er altså dårligt nok ramt af multikulturens ødelæggelser endnu, skal man vide, hvor det ser ganske anderledes ud i resten af Vesteuropa.

När Sverige som stat nu börjar tappa greppet, står svenskarna helt handfallna som barn i skogen och vet inte hur de ska bete sig. Sverige har gåt sönder.

Å ena sidan ett impotent och tandlöst rättsväsende som spelar enligt gamla förlegade regler. Å andra sidan förhärdade yrkeskriminella med ett oändligt våldskapital. Internationelle säkerhetsrådgivaren Olle Fjordgren ser Sverige som ett skenande godståg på väg mot en bergvägg.

Vi har i princip gett upp och de kriminella har tagit makten. Just nu har vi ingenting att sätta emot och jag kan inte se att vi skulle kunna vända utvecklingen

Nu skördar vi draksådden av den förda politiken. Den politiska oviljan att se hur illa ställt det är, i kombination med oförmåga och okunskap, har lett fram till att Sverige nu är mycket nära att bli en failed state, där staten inte äger våldsmonopolet längre.

Titta på vad som hände i Libanon, när maktkampen mellan de olika grupperna till slut nådde kokpunkten där. I Sverige kan det startas i utanförskapsenklaverna, av klanerna och gängledarna, eller den dagen då svenskarna till slut får nog och bestämmer sig för att det inte finns någon annan utväg än att ta till vapen. Det finns människor med stort våldskapital även bland de etniska svenskarna, det ska man ha klart för sig, varnar Olle Fjordgren. Säkerhetsexpert: Sverige på väg mot inbördeskrig.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles Nielsen
Charles Nielsen
2 years ago

Venstre og Socialdemokratiet har solgt Danmark til stanglakrids

Morningstar
Morningstar
2 years ago

Arkitekten bakom FN-pakten är ingen mindre än vår svenske folkförrädare, afrsosvensken Svinfeldt!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

ÅHLÉNS: DET FINNS INGEN SVENSK JUL https://samtiden.nu/2018/12/ahlens-det-finns-ingen-svensk-jul/ Ingenting är svenskt. Det är varuhuset Åhléns julbudskap 2018. Är föraktet mot allt svenskt fortfarande gångbart rent kommersiellt? Ann Heberlein ringde upp Åhléns kommunikationsavdelning. Vad vill Åhléns säga med Sverigehatet? Ann Heberlein, teologie doktor i etik och författare, fann budskapet något förbryllande så hon ringde upp Åhléns och bad deras kommunikatör förklara vad Åhléns vill förmedla till sina kunder när företaget framhåller att den svenska julen egentligen är ett misch-masch av tyska, holländska och turkiska traditioner. Hon återger samtalet på sin hemsida: … ”Så budskapet är alltså att det inte finns någon svensk… Read more »

Arne
Arne
2 years ago

Løbet er ikke bare kørt for Sverige, nedbrydningen af vestlig infrastruktur er langt i England, Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland, og Danmark, på sigt ser det sort ud. I Jyllands-Posten “Indland” 02.12.2018 s.02 var der en interessant artikel. Her spurte man en Mehari Taddele Maru, som er ansat ved Addis Abba Universitet, og betegnes som en af Afrikas ledende eksperter på migration. han slog fast, at pagten indebar store muligheder for Afrika, ikke mindst til at knæsætte princippet om solidaritet og falles ansvar. Og, han fortsatte, og nu citerer jeg: ” Den vil få betydelige retlige virkninger,” og henviser til, “-at… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Løbet er kørt for Sverigstan. Den muslimske befolkning vil blive fordoblet, fordoblet og fordoblet til de udgør majoriteten. Den svenske befolkning må til den tid underkaste sig eller flygte. Dermed bliver Sverige det første muslimske land i Norden. Men resten af de Vesteuropæiske følger efter, blot i et lidt langsommere tempo og med underskrivelsen af Marakesh-erklæringen har vi underskrevet vores egen dødsdom(The strange dead og Europe). Østeuropa som endnu ikke er inficeret af den samme dødsdrift bliver nødt til at bygge et grænsehegn til Vesteuropa for at redde sig selv fra undergangen.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
2 years ago

Anej, det är låångt kvar till statens sammanbrott i Sverige.
Först blir det kriskommissoner, gigantiska lån, kanske lokala undantagstillstånd och t.o.m. en insikt om att socialtjänsten bör kopplas ur till förmån militären.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

40 procent af tyskere og hollændere er imod underskrivelse

Det var ikke meget.