7
dec
Seneste opdatering: 9/12-18 kl. 0201
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Majority in West NOT onboard with the UN elites on mass migration

Se ogsÄ Majority in West NOT onboard with the UN elites on mass migration og Marine Le Pen on the Marrakesh Pact.  40 procent af tyskere og hollÊndere er imod underskrivelse, men deres ledere skriver under. I pagten stÄr der som bekendt om medier, der tillader sig at mene noget andet end det af det korrupte FN blÄstemplede:

Promote independent, objective and quality reporting of media outlets, including Internet-based information,including by sensitizing and educating media professionals on migration-related issues and terminology,investing in ethical reporting standards and advertising, and stopping allocation of public funding or material support to media outlets that systematically promote intolerance, xenophobia, racism and other forms of discrimination towards migrants, in full respect for the freedom of the media;

SÀkerhetsexpert: Sverige pÄ vÀg mot inbördeskrig

Olle Fjordgren har en lang erfaring i internationalt sikkerhedsarbejde. Han har vÊret rÄdgiver for regeringerne i Pakistan, Ethiopen, Darfur, Madagascar och Mongoliet. Han medvirkede i radioprogrammet FrÄn grannsamverkan till miliser i 2016  en ren samtidsdystopi. Han  medvirkede ogsÄ i SVT Debatt i 2013.

Olle Fjordgren siger, at intet i Sverige vender sig til det bedre, fĂžr der er sket noget maksimalt forfĂŠrdeligt. Selv anser jeg det for sent for demokratiet, at rette Sverige op, kun stĂžrre begivenheder vil ĂŠndre noget.

For en gammel demokrat som mig er det lidt hÄrdt at skulle sige, at hvis jeg vÄgnede i morgen og der var et svensk militÊrkup i fuld gang med at rydde Riksdagen, ville jeg Ände lettet op pÄ svenskernes vegne. Men jeg sagde det. NÄr man ikke er politiker, kan man heldigvis endnu sige hÞjt, hvad man tÊnker.

Jeg har set svenske ofre for indvandret vold nok i 25 Är, nogen mÄ rejse sig mod plageÄnderne, og bliver det ikke svenske vÊlgere, sÄ kan det lige sÄ godt blive nogle andre. Det er ikke mig, der er blevet ekstrem, det er svenske politikere. At give en tredjedel af landet bort pÄ 40 Är, kan kun kaldes ekstremt.

Sverige er et af Europas farligste lande

Ny statistik af Eurostat om 2017, viser at Sverige er Europas femte farligste land. De tretten sikreste lande er, bortset fra Danmark og Finland, alle ÞsteuropÊiske. Danmark er altsÄ dÄrligt nok ramt af multikulturens ÞdelÊggelser endnu, skal man vide, hvor det ser ganske anderledes ud i resten af Vesteuropa.

NÀr Sverige som stat nu börjar tappa greppet, stÄr svenskarna helt handfallna som barn i skogen och vet inte hur de ska bete sig. Sverige har gÄt sönder.

Å ena sidan ett impotent och tandlöst rĂ€ttsvĂ€sende som spelar enligt gamla förlegade regler. Å andra sidan förhĂ€rdade yrkeskriminella med ett oĂ€ndligt vĂ„ldskapital. Internationelle sĂ€kerhetsrĂ„dgivaren Olle Fjordgren ser Sverige som ett skenande godstĂ„g pĂ„ vĂ€g mot en bergvĂ€gg.

Vi har i princip gett upp och de kriminella har tagit makten. Just nu har vi ingenting att sÀtta emot och jag kan inte se att vi skulle kunna vÀnda utvecklingen

Nu skördar vi draksÄdden av den förda politiken. Den politiska oviljan att se hur illa stÀllt det Àr, i kombination med oförmÄga och okunskap, har lett fram till att Sverige nu Àr mycket nÀra att bli en failed state, dÀr staten inte Àger vÄldsmonopolet lÀngre.

Titta pÄ vad som hÀnde i Libanon, nÀr maktkampen mellan de olika grupperna till slut nÄdde kokpunkten dÀr. I Sverige kan det startas i utanförskapsenklaverna, av klanerna och gÀngledarna, eller den dagen dÄ svenskarna till slut fÄr nog och bestÀmmer sig för att det inte finns nÄgon annan utvÀg Àn att ta till vapen. Det finns mÀnniskor med stort vÄldskapital Àven bland de etniska svenskarna, det ska man ha klart för sig, varnar Olle Fjordgren. SÀkerhetsexpert: Sverige pÄ vÀg mot inbördeskrig.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles Nielsen
Charles Nielsen
2 years ago

Venstre og Socialdemokratiet har solgt Danmark til stanglakrids

Morningstar
Morningstar
2 years ago

Arkitekten bakom FN-pakten Àr ingen mindre Àn vÄr svenske folkförrÀdare, afrsosvensken Svinfeldt!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

ÅHLÉNS: DET FINNS INGEN SVENSK JUL https://samtiden.nu/2018/12/ahlens-det-finns-ingen-svensk-jul/ Ingenting Ă€r svenskt. Det Ă€r varuhuset ÅhlĂ©ns julbudskap 2018. Är föraktet mot allt svenskt fortfarande gĂ„ngbart rent kommersiellt? Ann Heberlein ringde upp ÅhlĂ©ns kommunikationsavdelning. Vad vill ÅhlĂ©ns sĂ€ga med Sverigehatet? Ann Heberlein, teologie doktor i etik och författare, fann budskapet nĂ„got förbryllande sĂ„ hon ringde upp ÅhlĂ©ns och bad deras kommunikatör förklara vad ÅhlĂ©ns vill förmedla till sina kunder nĂ€r företaget framhĂ„ller att den svenska julen egentligen Ă€r ett misch-masch av tyska, hollĂ€ndska och turkiska traditioner. Hon Ă„terger samtalet pĂ„ sin hemsida: … ”SĂ„ budskapet Ă€r alltsĂ„ att det inte finns nĂ„gon svensk… Read more »

Arne
Arne
2 years ago

LĂžbet er ikke bare kĂžrt for Sverige, nedbrydningen af vestlig infrastruktur er langt i England, Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland, og Danmark, pĂ„ sigt ser det sort ud. I Jyllands-Posten “Indland” 02.12.2018 s.02 var der en interessant artikel. Her spurte man en Mehari Taddele Maru, som er ansat ved Addis Abba Universitet, og betegnes som en af Afrikas ledende eksperter pĂ„ migration. han slog fast, at pagten indebar store muligheder for Afrika, ikke mindst til at knĂŠsĂŠtte princippet om solidaritet og falles ansvar. Og, han fortsatte, og nu citerer jeg: ” Den vil fĂ„ betydelige retlige virkninger,” og henviser til, “-at… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

LÞbet er kÞrt for Sverigstan. Den muslimske befolkning vil blive fordoblet, fordoblet og fordoblet til de udgÞr majoriteten. Den svenske befolkning mÄ til den tid underkaste sig eller flygte. Dermed bliver Sverige det fÞrste muslimske land i Norden. Men resten af de VesteuropÊiske fÞlger efter, blot i et lidt langsommere tempo og med underskrivelsen af Marakesh-erklÊringen har vi underskrevet vores egen dÞdsdom(The strange dead og Europe). Østeuropa som endnu ikke er inficeret af den samme dÞdsdrift bliver nÞdt til at bygge et grÊnsehegn til Vesteuropa for at redde sig selv fra undergangen.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
2 years ago

Anej, det Àr lÄÄngt kvar till statens sammanbrott i Sverige.
Först blir det kriskommissoner, gigantiska lÄn, kanske lokala undantagstillstÄnd och t.o.m. en insikt om att socialtjÀnsten bör kopplas ur till förmÄn militÀren.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

40 procent af tyskere og hollĂŠndere er imod underskrivelse

Det var ikke meget.