19
feb
Seneste opdatering: 19/2-19 kl. 1946
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er loyaliteten kun til staten, er ensomheden så meget desto større. Især når det er en svensk stat

Der tales om svenskernes “højeste ideal: Uafhængighed.” Børns uafhængighed af forældre, og kvinders uafhægighed af mænd, kunne oversættes med den nye afhængighed: Alles afhængighed at staten. Roland Huntford sĂĄ det allerede i 1972 i sin klassiker The New Totalitarians.

Vi ser hvordan det virker i dag. Selvom landet er regeret af groft inkompetente og forrædderiske politikere, stoler over 80 procent af svenskerne stadig på dem. Dokumentaren findes også på danske Filmstriben (biblioteks log in.) Sproget her er svensk/engelsk med østeuropæiske undertekster.

Jihadister: Modtage eller ikke modtage?

Tyskland: 2000 islamister parate til en angreb nĂĄr som helst

Tidligere Præsident for forbundskontoret for forfatningsbeskyttelse Hans-Georg MaaĂźen, siger idag at situationen i Tyskland er ved at være kritisk. “Der er 2000 islamister parate til en angreb nĂĄr som helst.” Det samlede tal er steget fra 3.800 i 2012 til 11.500 i dag. Hver dag risikerer et større antal tyskere at dø pĂĄ grund af deres egne politikere.

Danske politikere synes varme på at retforfølge ISIS terrorister in absentia, men det hviler på den nok  naive antagelse, at de vil foretrække et evigt hundeliv i Bumfuckistan frem for et hyggeligt dansk fængsel i en kortere årrække. De vil naturligvis udnytte vores kollektive dumhed til sidste dråbe.

Der er ogsĂĄ det problem, at “nogle fremmedkrigere [kun med dansk statsborgerskab] ikke vil kunne forhindres i at komme til Danmark før eller siden. Internationale konventioner, som Danmark har tilsluttet sig, slĂĄr fast, at vi som nation ikke mĂĄ gøre folk statsløse,” skriver JP.

Det er derfor opportunt at ridse op, hvordan det forholder sig med den skadelige Convention on the Reduction of Statelessness. Nu er vi fanget af tidligere årtiers godtroende og dydssignalerende politikere, der satte deres signatur under alt fra FN, der lød godt:

Af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under –  5 af dem har aldrig ratificeret og 8 har forbehold. Kun 24 er helt med i konventionen

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under på 1961 Convention on the Reduction of Statelessness, og 5 af dem har aldrig ratificeret deres underskrift og otte lande har forbehold , det vil sige at konventionen gælder ikke for dem (blandt andre Frankrig og Israel). I Vesteuropa har Belgien, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal slet ikke tiltrådt den. Danmark er et af de kun 24 lande, der ikke har taget forbehold.

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under på 1961 Convention on the Reduction of Statelessness, og 5 af dem har aldrig ratificeret deres underskrift , det vil sige at konventionen gælder ikke for dem (blandt andre Frankrig og Israel). I Vesteuropa har Belgien, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal slet ikke tiltrådt den.

De fleste arabiske lande har ikke underskrevet den

Af de 32 der er tilbage har 8 lande taget større eller mindre forbehold, så konventionen ikke dækker helt. Danmark er et af de 24 lande, der ikke har taget forbehold. Af arabiske lande i har kun to (Tunesien og Libyen) underskrevet og ratificeret – langt de fleste arabiske lande har love der specifikt forbyder at give statsborgerskab til palæstinensere, så de har ikke gidet underskrive konventionen. Konventionen der fældede Rønn Hornbech

DR delegitimerer begrebet public service

Det bør tilføjes, at ikke én dansk journalist oplyste om konventionens upopularitet i 2011, da Information og den røde opposition brugte den til at få fyret Rønn Hornbech med. Det vil der hellere ikke være, når de samme journalister nu snart vil slå politikerne i hovedet med den, for at få dem til at indtage livsfarlige personer.

Store dele af dansk journalistik er ren, politisk aktivisme jævnfør med, hvad CBS’ Lara Logan i gĂĄr sagde om amerikansk. Værst er den rød-grønne legestue, DR. Hvis du tvivler, sĂĄ hør P1 Morgen en enkelt gang. DR delegitimerer begrebet public service.

Se også Sverige har dømt én eneste IS-kriger – han kjempet MOT kalifatet…

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Sverige er et idiotisk land styret af sindssyge galninge…Kan kun sammenlignes med Nordkorea!!!

ino
ino
2 years ago

PĂĄ sin vis kunne det være interessant at fĂĄ IS-krigerne hjem til fjernsynstransmitterede rettergange – men det er nok et drømmescenario. Tænk alligevel hvis rettergangene kørte 24/7 pĂĄ DR2 og TV2/News – med bidrag og indlæg fra sĂĄkaldte eksperter og mĂĄske tilmed fra rigtige eksperter, med citater fra koranen og haditherne. Det kunne blive alle tiders public service øjenĂĄbner for den uoplyste del af befolkningen, især politikerne og sjovnalisterne naturligvis.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Det ekstremistiske Sverige er ikke et godt eksempel til efterlevelse, og det er smukt med idealer. OgsĂĄ familieidealer. Man mĂĄ bare ikke forveksle idealer med virkelighed. De rørende familieværdier, som vi kan se, de volddyrker i Etiopien og resten af Afrika og Sydamerika, hvor de rigtig kommer hinanden ved – det løser vist ikke deres grundlæggende problemer, siden de kommer væltende i horder til dels Europa og Nordamerika. Tværtimod er det nok netop deres patriarkalske familie- og samfundssyn, der producerer alt for mange mennesker, de ikke er i nærheden af selv at kunne tage ansvar for. Dengang vi var pĂĄ… Read more »

Mats
Mats
2 years ago
Reply to  Margrethe

“Patriarkalsk samfundssyn, ikke holdbart for kloden, menneske(hed)”

Margrethe, du taler de venstreliberales sprog, accepterer deres præmisser.

Steinadler
Steinadler
2 years ago

Efter ĂĄ ha sett ti minutter og tyve sekunder tenkte jeg at svenskene sandelig fortjener ĂĄ dø ut, ja om det sĂĄ er ende opp sprellende fra heisekraner. Stort bedre stĂĄr det vel desverre heller ikke til hverken i Danmark, Norge eller det øvrige nordvestlige Europa. Spesielt gjelder det jo den der type “uavhengige” kvinner. Men bedre er selvsagt heller ikke menn av den sorten som dukker opp omkring ti minutter ut i den videoen. Og befolkningen som helhet i disse landene tillater det… ja, det forteller nĂĄ ogsĂĄ sitt. Men godt hĂĄp er det vel tross alt om at… Read more »

Steinadler
Steinadler
2 years ago
Reply to  steen

Fraværet av romantikk i forbindelse med den form for barneproduksjon er nettopp noe av det jeg reagerer mest imot. Det samme gjelder et helt samfunn som underminerer kjærligheten i denslags narcissistisk jakt pĂĄ “uavhengighet”. Kjærligheten er uløselig forbundet med avhengighet av hverandre. Det gĂĄr tilbake til selve begynnelsen for mennesket. I den grad et helt samfunn gĂĄr inn for ĂĄ ødelegge den grunnbetingelsen for kjærligheten, ja sĂĄ finnes det dermed knapt heller straff som er hard nok. PĂĄ det ene eller andre vis fĂĄr det nĂĄ slike konsekvenser, om det er “Gud” eller evolusjonen som griper inn sĂĄ vil ettertiden… Read more »

Steinadler
Steinadler
2 years ago
Reply to  steen

Jeg tror forøvrig heller ikke noe pĂĄ at kjærlighet var noe motiv av egentlig betydning fra SAPs side. Det primære var vel snarere nettopp ĂĄ skape avhengighet av staten. I visse henseende var kvinnekampen helt fra det sene 1800-tallet forstĂĄelig med tanke pĂĄ de stadig skjevere forhold mellom menn og kvinner i de industrialiserte landene. Men for partier som SAP og andre sosialdemokrater representerte dette først og fremst en anledning til nettopp ĂĄ rive den “borgerlige” familien fra hverandre OG gjøre flest mulig løsrevne individer avhengige av staten. I motsetning til de mer romantisk orienterte kommunistene og anarkistene, som feks… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

Jihadister & navister ! I mere end 30 ĂĄr har Danmark taget imod tusindvis af terrorister fra Mellemøsten, og vi snakker stadig om DERES rettigheder i Danmark. En fuldstændig grotesk situation, hvor Danmark skal forsvare Islamisk stat. Men denne sag burde være indlysende ! Unge, der af egen fri vilje har valgt, at tilslutte sig en blodig terrororganisation i Syrien mĂĄ selv tage konsekvenserne, og har ingen rettigheder heler ikke i Danmark, uanset hvor de end er født! De har selv valgt, at skifte statborgerskab til islamisk stat i Syrien! Hvis de skal for en domstol, sĂĄ mĂĄ det blive… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

Tommy: No go zone: https://youtu.be/isEMhOA-6xs