6
apr
Seneste opdatering: 6/4-19 kl. 2058
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

foruden bøsser, kvinder, jøder, vantro og hunde. Kort sagt lige noget for de Radikale fjolser, hvis politik går ud på at opnå det modsatte, af det de egentlig ville. Profeten ville have været Radikal, hvis han levede for så vidt som, han overhovedet har eksisteret. Hvilken menneskelig ironi, hvis en af de mest indlfydelsesrige gennem 1400 år, aldrig har levet. Hvilket spejlkabinet at leve i.

Julia, 31, was set upon on Sunday as she walked up steps at the metro station in the Place de la République. A big rally was taking place in the square against Abdelaziz Bouteflika, Algeria’s long-ruling 82-year-old president, who has since announced his resignation. Wearing a black-and-white striped blouse, Julia was blocked by protesters who taunted her in Arabic. One man ruffled her hair, while a girl draped in an Algerian flag came to try to help Julia. As Julia moved on, a man repeatedly punched her while another could be seen kicking at her….Paris: Muslim men humiliate and assault transgender woman at protest

Migranter angriber Europas sydgrænse

Europa vil være under belejring sydfra i de næste hundrede år, og før europæerne gør sig det klart, er der ingen garanti for, at deres kontinent vil overleve, og det er virkelig småt med politikere, der har forstået følgerne af Afrikas befolkningseksplosion. Genopfrisk gerne The Fall of Rome: Modern Parallels.

Hundra- eller tusentals migranter som smugglats över Medelhavet och i färd med att ta sig upp genom Europa konfronterade på fredagen kravallpoliser vid gränsen mellan Grekland och Nordmakedonien. När man inte lyckades bryta sig igenom gränsposteringarna satte man gräsområden i brand.Migranter anlade bränder och konfronterade polis vid Nordmakedoniens gräns. Aufstände in Nordgriechenland – Migranten wollen über die Grenze


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Rune HansenAnders BoSnowflingaJari NorvantoTorsten K Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Charles
Guest
Charles

Gad vide om borgekrigen er startet.?

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11304170/flere-personer-ramt-af-skud-i-rungsted/

06.04.2019 KL. 19:40
Flere personer ramt af skud i Rungsted
Nordsjællands Politi leder lørdag aften efter en eller flere gerningsmænd bag skyderi, hvor flere er ramt.

Politiet holder lav profil på Tw. Etnicitet er der ikke oplyst noget om, så det siger vel sig selv.

Det er jo nok også importeret af regeringen, derfor siges der intet om det er Etniggere eller Sandniggere.

Torsten K
Guest
Torsten K

Rungsted…

Er det ikke på de kanter, at mange medlemmer af samfundstoppen har valgt at bosætte sig?

Det kan da ikke være rigtigt, at disse gode, dygtige og for vort land så betydningsfulde mennesker skal forstyrres af skyderi midt i aftenkaffen!

Minucius
Guest
Minucius

“Julia” = en europæisk mand i kvindetøj!

Korsfarernes efterkommere er iført mors aflagte skørt og trusser.

Jørgen
Guest
Jørgen

Dette er jo en fjendtlig hær. Den skal holdes tilbage med våben. Hvorfor skyder politiet ikke? De har både ret og pligt til at bruge deres våben. Og vise hvem der bestemmer.

Torsten K
Guest
Torsten K

Apropos profeten og transer: https://youtu.be/nd5fNbLCiIg

Rune Hansen
Guest
Rune Hansen

Det er svært at gøre Dan Rachlin tilfreds. Da hans søn blev overfaldet og røvet af en ungdomsbande i Kokkedal i 2013, skulle de dumme danskere endelig ikke tro, der var tale om muslimer: »Det har til gengæld været møgubehageligt, at se utallige eksempler på personer, der forsøger at inddrage deres modstand imod ikke etniske danskere i denne hændelse. I ved intet! Og I er oven i købet pisseligeglade med at vise denne uvidenhed i fuld offentlighed. Overfaldsmændene var i begge tilfælde etniske danskere. Feje små sjakaler, der angriber i flok. Det burde vi nok diskutere i stedet for!« skriver… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Nu har Føderationen ikke foretaget sig noget i 3 1/2 år…

… samme tidsrum som et mesterlæreforløb!

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Neoliberalism och kulturmarxism förstör världen. De arbetar tillsammans och de har båda samma mål att förändra och förstöra världen. De har kommit långt och skapat splittring, kriminalititet och terrorismen i de tidigare välfungerande europeiska länderna. Många europeiska länder håller på att förlora sin identitet och kultur samtidigt som massinvandringen från de afrikanska och islamiska länderna ökar och islam sprider sig. Globalister och kulturmarxister fortsätter med nedmoneringen de europeiska länderna när de vill skapa en odemokratisk federal stat som tjänar deras syfte. De får också draghjälp av en medgörlig media som endast tjänar eliten och globalisterna.
http://www.nationmultimedia.com/detail/your_say/30316005
https://popularresistance.org/former-world-bank-staffer-explains-how-neoliberalism-is-destroying-the-world/

Jari Norvanto
Guest
Jari Norvanto

Haha, så sjukt. Jag trodde detta var en manifestation i Algeriet, tills jag såg de ljushylta nackarna på tillskyndande poliser i slutet av klippet och anade oråd; “Algeriet” och hela “Brödraskapet” är ju i Paris! Varför gå över Medelhavet efter muselmanerna… Men var är vänstern? Eller var det just deras röstboskap vi såg?