15
apr
Seneste opdatering: 15/4-19 kl. 1841
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“This is the heel of the hard leftist boot grinding in our faces”

Som alle af nogen interesse, har filosoffen Roger Scruton optrådt på Trykkefrihedsselskabets talerstol. Hør ham her, og se fotos og mere her. Min gamle ven Paul Weston kører på tredje og sidste advarsel fra You Tube.

Forbrydelse eller dumhed?

I går godkendte Ministerrådet endeligt Copyrightdirektivet, der endeligt kan gøre både ham og Snaphanens liv på nettet besværligt eller umuligt. Sandelig, venstreekstremister og pengeglobalister sidder tungt på magten. Snart vil de dominere opinionen helt, og de vil skyde skylden for den krig de er ved at anlægge i Europa på dem, der advarede imod den.

Når verbal kritik ikke længere er mulig, vil volden komme så meget desto hurtigere. Forbrydelse eller dumhed? Loven beskrevet som «døden for Internett slik vi kjenner det» stemt igjennom i EU.

The Desecration of a Cemetery in Neukölln

Jeg har besøgt Berlin-Neukölln flere gange og blandt andet taget disse fotos. I Frankrig har angreb på kristne antaget alarmerende dimensioner, og overgår langt angreb på muslimer. Man må til russisk TV for at blive klogere på dem. Religious violence is rising in France – the true scale is still unknown.

Yesterday I posted about the desecration of the Basilica of Saint-Denis in France. Today it’s the turn of a cemetery in the Neukölln district of Berlin, which is one of the most culturally enriched urban areas in Europe.

There’s no indication in the following news story that the graves were desecrated by culture-enrichers. However, the two graves hold the bodies of police officers who were slain while on duty in Neukölln, one of them by a Lebanese immigrant. Given the location, it seems unlikely that the vandals were native Germans. GoV


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
SnowflingapeerpedeTorsten KsteenNiels Henriksen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Og jeg har ghm. lige fået en hel måneds (!) karantæne fra Facebook “bare” for at skrive den ubehagelige sandhed og min uforgribelige mening om en vis kendt dansk politiker – desværre var det så lige på hans egen side, hvor han sad og udbredte sig helt virkelighedsfjernt, bedrevidende og frelst angående indvandringens mange velsignelser og dens kulturberigende indflydelse på vores samfund – helt uden den mindste tanke for de massive medfølgende problemer og de meget uhyggelige fremtidige konsekvenser.

Torsten K
Guest
Torsten K

“der endeligt kan gøre både ham og Snaphanens liv på nettet besværligt eller umuligt”

Nu ikke så negativ. Det er ikke første gang, at magthavere opfører sig utåleligt, men det har aldrig varet ved. Der kan drages paralleller til tidligere tiders magtfuldkommenhed, så lær af historien og find en udvej.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Yttrandefriheten är under hot och människor straffas om de berättar sanningen. Som George Orwell skrev: “In a time of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act.” Vi lever nu i George Orwells dystopi.