2
maj
Seneste opdatering: 3/5-19 kl. 1900
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her er en fornuftig mand nemlig den tidligere politibetjent Lars Kragh Andersen, der tidligere har  bekĂŠmpet TV licensen, det irrationelle cannabisforbud og gummiloven racismeparagraffen. De to sidste er det stangkorrupte FN’s skabelser.

SÄ fornuftige betjente kunne politiet naturligvis ikke have ansat. Filosoffen Kai SÞrlander sagde iÞvrigt noget lignende forleden: Rasmus Paludan er kun symptom pÄ det egentlige problem.


TvÄ fd partiledare om sveket mot demokratin

Vi fÄr möta de tvÄ första partiledarna för Sverigedemokraterna Anders Klarström och Mikael Jansson.De beskriver hur partiet arbetade sig uppÄt trots motviljan frÄn etablerade media och frÄn andra riksdagspartier.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
1 year ago

Nice, ham politibetjenten! Og klog! Gid der var flere som ham. Jeg har gĂ„et og tĂŠnkt noget i retning af, hvad han siger: politikerne har ladet stĂ„ til i Ă„revis. Big time! Tror LĂžkke og de andre, at muslimer med tiden bliver danske og demokratiske? Hvorfor tvinger man ikke politikere til at lĂŠse koranen og hadditherne?? LĂžkke har gĂ„et og hĂ„bet, at han bare skal se at undgĂ„ borgerkrigen , til han har sluppet sin klĂŠbrige taburet og har vendt nĂŠsen mod bungalowen i Sydamerika, men nu indhenter hans enorme forsĂžmmelser ham. Han kan tydeligvis ikke magte opgaven at styre… Read more »

Lenn
Lenn
1 year ago
Reply to  steen

Ikke helt godt, mit tyske, men jeg forstÄr vist hovedpointerne. Ved nogen iÞvrigt, om det er sandt, at islam iht til dansk lov burde vÊre forbudt? Nogen pÄ uriasposten skrev om det. Hvor mange moskeer er det lige, der er i dk? Er det ikke ca 1.200?

Christian
Christian
1 year ago

Hehe, prĂžv at lĂŠse kommentarerne til videoen – ikke een eneste der er imod Lars’ perspektiv. Nej, vores politikere har i den grad forrĂ„dt folket, og vi tĂŠller nok efterhĂ„nden en kvart million mennesker der mener det. Om en ti Ă„r fra nu af tror jeg det antal er fordoblet, hvis ikke mere. Formentlig vil man kunne rekruttere folk til en “modstandsbevĂŠgelse” ved blot at snakke med dem i en to-tre minutter. Der er hĂ„b forude – vi tager det her land tilbage!

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Er sÄ glad for Danmark at de ogsÄ endeligen fikk en uredd person Rasmus Paludan som sier saker rakt fram og viser det (tidligere video jeg hyllet her)som det virkelig er, og at han nÄ er klar for Ä redde land og folk.(ser enda hans brilliante video og storskratter.)
Et “bilde” sier mer en millioner av ord..alle forsto “budskapet”.
NÄ skal de andre partiene fÄ noe Ä bryne seg pÄ..de som har sovnet inn.

Snowflinga
Snowflinga
1 year ago

OÀrliga och naiva politiker har förstört vÀsteuropa med massinvandring och multikulturalismen pÄhejade av media och det kommer inte att bli bÀttre om mÀnniskor inte röstar bort dem. Ungerns premiÀrminister Viktor Orbån hade rÀtt nÀr han sade migrantströmmarna pÄminner om en arme som invaderar Europa. https://www.youtube.com/watch?v=lXdOGMWPDZI

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg har til dato ikke hĂžrt gode argument for legalisering af hash. Kun naive eller egocentriske, uden evne til perspektivering: 1. “Meget kriminalitet forsvinder ved en legalisering af hash” : Ahah! SĂ„ hashhandlende Ali og Mohammed holder op med at vĂŠre kriminelle – den eneste form for indtĂŠgt, de formĂ„r at finansiere deres sorte Bimmere med. Året efter legaliseringen af hash, kan DR lave en dokumentar, hvor de fĂžr sĂ„ hashsĂŠlgende, og dermed kriminelle Ali og Mohammed, nu gĂžr S-tog rent i nattetimerne, som en konsekvens af, at apoteket nu er rendt med deres fĂžr sĂ„ inndbringende forretning…. Ja, eller… Read more »

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er udelukkende personer, som profiterer pÄ illegal hashhandel, der er modstandrere af at legalisere dette rusmiddel.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

NĂ„ er Rasmus Paludan blitt blokkert ifra FB.. document.no ..diskusjon.
Helt ventet..og vi som ogsÄ bruker bli utvist i perioder i meget brilliant selskap.

Martin Fisker
Martin Fisker
11 months ago

Jeg er helt enig. Rasmus Paludan”mark”, er kun begyndelsen . Den nĂŠste, bliver en militant version af ham.