19
aug
Seneste opdatering: 19/8-19 kl. 1407
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Soldier Lee Rigby’s memorial is GONE

Elefanten i rummet: Mandefri fittness-centre

Forleden klagede jeg over, at mindst halvdelen af islams favoritofre, jøder og bøsser, holder hånden over deres plageånder. Jeg glemte svenske kvinder i den forbindelse. De har fået hele deres liv revolutioneret efter Mellemøstlig model, men de er usvigeligt tavse om de patriarker, der har gjort det. Der er ikke meget kvindepower over det. “Politeness, thy name is woman.”

Om en generation er det svenske gadebillede lige så tømt for kvinder, som det islamiske, det bliver statsfeminismens facit. Fra frie kvinder gennem tusind år til kvæg, der er ingen større trussel mod kvinder på denne arme planet, end islam. Hvad feminismens ellers beskæftiger sig med, er sideshows i sammenligning.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
2 years ago

At svenske kvinder ikke alene tolererer muslimer, men ligefrem længes efter at underkaste sig en stolt muslimsk kriger, har alene noget med biologi at gøre.

Hvilken vestlig kvinde drømmer ikke om at være førstehustru!? Alene tanken giver dem forøget produktion af skedesekret.

Den slags kendsgerninger er muselmanden fuldstændig klar over, hvorfor han holder kvinderne i hjemlandene i ultra kort snor.

At kvinderne i vesten i sin tid fik stemmeret var en fejltagelse af de helt store!

Bjarne
Bjarne
2 years ago
Reply to  Torsten K

“At kvinderne i vesten i sin tid fik stemmeret var en fejltagelse af de helt store!”

Det her er meget hårdt sagt. Men når jeg kigger på de vestlige samfund så har jeg intet modargument. Det er ikke tilladt at være så dum.

Og det er ren biologi ja.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Torsten K

I TV var for nylig en dyredokumentar. En zoologisk have havde en gigantisk silverback gorilla med hvid ‘sclera’, som er “det hvide i øjnene” hos mennesket. Normalt er scleraen ikke hvid hos gorillaer. Denne muskuløse silverback havde altså hvid sclera, der gav gorillaen en menneskelignende fremtoning. Den pågældende gorilla fik hurtigt et stort antal besøgende, som hypnotiseret begloede aben. Pointen er, at langt de fleste af de besøgende var af feminin observans. Man kunne kalde denne sammenstimling kællinger Darwinistisk – ikk’.

Gale
Gale
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Jeg så det samme som deg. Kvinnenen flokket rundt gorilaen og du kunne høre lyden av truser som gikk tvers igjennom gulvet. Det er noe av det sykeste jeg har sett. 100% galskap. De ble tiltrukket av en gorilla… De sto å så på et dyr med soveromøyne. Det er vanskelig å stole på kvinner etter å ha sett slikt.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Gale

Tro det eller ikke. Nogle bønder er stærkt tiltrukket af yndefulde køer med store lækre patter og faktisk findes der bønder, som boller med de ‘lækre’ køer.
I islamiske lande findes der helt sikkert også ‘camelfuckers’ og ‘goatfuckers’.

KvinnerFårSomFortjent
KvinnerFårSomFortjent
2 years ago

Nå har Skandinaviske kvinner brukt de siste 30 årene på å feminisere Skandinaviske menn. Vi menn har fått beskjed om at vi må være følsomme og snakke om følelsene våre. Og vi må ikke være macho, macho menn er det verste som finnes. Vi skal oppføre oss som kvinner, mener kvinnene. Og vi ga dem det de ville ha, nå er Skandinaviske menn så feminiserte at de knapt klarer å tørke seg bak uten hjelp. Jeg ser 35 år gamle menn gråte på luksusfellen på tv fordi de ikke klarer å betale en regning selv. Det finnes knapt menn i… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

“jeg løfter ikke lenger en finger for å hjelpe dere med noe som helst”

Så kan de lære det!

Anne-Kit
Anne-Kit
2 years ago

Nu maa jeg lige minde dig om, at ikke alle os kvinder er feminister …

Filuren
Filuren
2 years ago

“Hvis I dræber mig, vil Europa blive oversvømmet af sorte afrikanere. Libyen er jeres grænsemur. I ødelægger den, fjolser!”

Muammar Gaddafi, 30. april 2011.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Filuren

Frygtelig frygtelig sandt, Gaddafi var en modbydelig diktator, men det er rigtigt, han var vores grænsemur og jeg kan ikke rigtigt se at Libyerne har fået det bedre nu han er væk.
I virkeligheden har vesten tabt samtlige krige siden 2. Verdenskrig, dog med undtagelsen af Koreakrigen hvor der aldrig er sluttet fred, så det er vel uafgjort og Falklandskrigen som briterne vandt. Ellers nederlag på nederlag simpelthen fordi der nok var planer for selve krigene, men der var aldrig ordentlige planer for freden.

Torsten
Torsten
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Får det dig ikke til at undre at vestens kulturelle og demografiske sammenbrud for alvor er kommet efter WW2? Samt at hvis “vesten” har tabt alle krige siden, så er meningen måske bare krigen og ikke alle de undskyldningen vesten finder på (war on terror, stoppe kommunisme osv)

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Torsten

Åh gutterne. I har fuldstændig misforstået. De krige er ikke tabt, de har aldrig skulle vindes. Ingen militærstrateg har nogensinde forestillet sig, at enhver islamisk dissens ville kunne fjernes i Mellemøsten. Irak og Syrien skulle kastreres ligesom Egypten, Jordan og Libanon der også grænser op til Israel. Hvide europæere er gået i døden for at bekæmpe de onde brune arabere – ikke fordi Saddam eller Assad på nogen tænkelig måde var en trussel mod Europa-USA. Nej, alene fordi jødeangloen beordrede os. Trilogien Ringenes Herre med premiere i 2001, 2002, 2003 – et storslået propagandastykke. En af de dyreste film nogensinde,… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Filuren

Magen til fortvivlet sludder har jeg aldrig hørt!

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Filuren

“I har fuldstændig misforstået”

Nu er det jo generelt svært at hamle op med dit blændende intellekt. Men fint nok, at vi har dig til at gennemskue diverse sammenhænge.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Torsten K

Det kræver ikke noget større intellekt at se sammenhængen. Vi har Israel her, i midten, og rundt om en række fjendtlige nationer. Den sydlige grænse med Egypten og Jordan, der efter utallige krige og alt der minder om med Israel er faldet til patten. Altså ingen trussel dér. Den nordlige grænse med Libanon og Syrien. Libanon er – også efter krig og terror – passiviseret. Ingen trussel. Syrien derimod med et stærkt militær, russiske flådebaser og en egenrådig statsleder – et stort problem. Saddam som Assads skødehund. Og allerbagerst dødens hule aka Iran med grænse til Irak. Hvad gør vi?… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Filuren

“Vi har Israel her, i midten, og rundt om en række fjendtlige nationer” I sidste måned var jeg til et bryllup i Myanmar (tidl. Burma), hvor bruden, en katolsk kvinde, blev viet til sin udkårne, en hinduistisk mand, i et buddhistisk tempel. Kvinden, som er uddannet historiker phd, fortalte mig bl.a., at Alexander den Store har lagt navn til ikke mindre end 24 byer, som eksisterer den dag i dag mere end 2000 år efter hans død, og hvor Alexandria i Ægypten vil være kendt af de fleste. Den gode Alexander er også kendt som et af verdenshistoriens største militærgenier,… Read more »

Bjarne
Bjarne
2 years ago

Feminister er de svageste mennesker der findes. De kan ingenting selv. En skændsel mod kvindekønnet.

Hvis alt går som det skal, ender deres navne i historiebøgerne under kategorien: Totale fiaskoer.

Ps. Steen man kan stadig se foregående kommentators email adresse.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Hold da kæft, hvor er England dog blevet et skodland!

Svenneslynor
Svenneslynor
2 years ago

Svenske kvinner har stemt på dette, de har ønsket det velkommen med åpne armer og ben. De har gjort alt de kan for å hjelpe sine voldtekts- og drapsmenn. Så til helvete med dem. Nå kan de leve som slaver og bli banket opp og voldtatt hver dag. Det er greit for meg. De får ingen sympati. De fikk det de ba om, så nå vil jeg ikke høre noe klaging fra dem. Ikke ett jævla ord.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

VEM LOVADE ATT 1,6 MILJONER UPPEHÅLLSTILLSTÅND SKULLE BEVILJAS? DICK ERIXON19 AUGUSTI, 2019 https://samtiden.nu/2019/08/vem-lovade-att-16-miljoner-uppehallstillstand-skulle-beviljas/ LEDARE Det hårda debattklimatet och polariseringen beror på att inget parti har lovat att 1,6 miljoner uppehållstillstånd skulle utfärdas på 15 år. Man har snarare försökt dölja politiken och dess konsekvenser. Det är därför normala demokratiska meningsutbyten spårar ur. Vad hade hänt om ledande politiker i början på 2000-talet gått till val på att de vill ge 1,6 miljoner personer, varav många från avlägsna kulturer, uppehållstillstånd i Sverige de kommande 15 åren? Då hade partierna som sedan genomförde denna politik i praktiken, dvs regeringspartierna S, MP, M,… Read more »