11
dec
Seneste opdatering: 11/12-19 kl. 2136
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The video above was produced by the Hungarian government and uploaded to Facebook by Hungarian Prime Minister Viktor Orbán, along with a brief message: “With this video I wish a blessed peaceful Christmas to every one of you and all of our readers, from Hungary!”

Jalving & Selsing: Hvorfor kan liberale og konservative ikke enes?

Fremadpolitikeren Egelund abonnerer pĂ„ en isme. Hvorfor hun kommer til kort overfor samtiden og Selsing, forklarede StĂžvring og Jalving allerede pĂ„ deres landsturne for et Ă„r siden: Hvorfor liberalismen fungerer i medvind og ikke i den modvind, den selv har skabt. Dens politiske modvind staves i-s-l-a-m. HĂžr begge dele: StĂžvring og Jalving: “Danmark under angreb”.

Mikael Jalving har Eva Agnete Selsing og Christina Egelund i studiet i debatpodcasten Jalving ser RĂždt.

 

Listen to “13: Eva Agnete Selsing & Christina Egelund” on Spreaker.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
4 years ago

Christina Egelund er en hjernelam ko at hĂžre pĂ„. Hvor fa’en graver man vĂŠlgere op til alt det, jeg har dĂžbt “teoristisk terror”. Andre ord for ” i teorien er alt muligt”. Men oversat til virkeligheden bliver den slags realitetsfornĂŠgtende teoriskvalder til altĂždelĂŠggende terror mod den konkrete virkelighed. NĂ„ ja, jeg burde jo ikke undre mig, med det seneste valg in mente…

tom
tom
4 years ago
Reply to  Margrethe

Selv om jeg bruger andre ord, er jeg enig med Margrethe. Dog vil jeg tilfĂžje, at for mig har Christina Egelund meget tilfĂŠlles med Eva Selsing. Egelunds personlige “liberalsme” minder meget om Selsings personlige ‘”konservatisme”, og det samme gĂŠlder Naser Khaders koran-konservatisme, hvor straf, straf og atter straf er det tilbagevendende argument. Ingen af dem reprĂŠsenterer andre end sig selv og har opmĂŠrksomhed som mĂ„l. Amalie Lyhne ramte plet, da hun forleden beskrev Khaders “islam-nazissme” som “tarvelig”. Hans konservatisme har ikke noget at gĂžre med den, som Hans Christian VarnĂŠs reprĂŠsenterer i Matador-skerien, skrev hun, og det er jeg helt… Read more »

Joihn M
Joihn M
4 years ago

Jeg kalder det den demokratiske – demografiske trojanske hest. Sverige er tabt, og nej der er ingen vej tilbage , hvem tror millioner af muslimer kan eller vil blive sendt tilbage til deres lande. Det kommer ikke til at ske. Inden 30 Ă„r er Sverige et muslimsk land , jeg gĂŠtter pĂ„ inden for kort Ă„rerĂŠkke vil muslimer blive valgt til byrĂ„d og et stort nationalt muslimsk parti vil opstĂ„. OG hvis vi kigger mod England byen Birmingham , er et pragt eksempel , hvad der bevĂŠger muslimer til demokratiske stemme urner fra ingen stemmer til 97%. Det er GAME… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Joihn M

Nihilisme (af latin nihil, intet) er et synspunkt, der benĂŠgter eksistensen af et objektivt grundlag for erkendelse, moral eller samfundsorden.
Accepterer man denne definition, mÄ man nÞdvendigvis erkende islam som nihilisme. Koranen og Muhammeds feberfantasier er islams grundlag for erkendelse, moral og samfundsorden.
Det er visnok mest muslimer, for hvem koranen og sharia udgĂžr et “Objektivt grundlag”. Andre tĂŠnkende og reflekterende personer er nok mest tilbĂžjelige til at anse koran og sharia som ‘Subjektivt grundlag”.
Islams proselytter mangler ihvertfald at sandsynlige det objektive i islam. Islam er trukket vilkÄrligt ud af bagdelen pÄ en pukkelrygget kamel med tynd mave.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

SCB: S överlĂ€gset störst bland vĂ€ljare med utlĂ€ndsk bakgrund – SD ökar mest

https://nyheteridag.se/scb-s-overlagset-storst-bland-valjare-med-utlandsk-bakgrund-sd-okar-mest/

S Ă€r största parti bland vĂ€ljare med utlĂ€ndsk bakgrund enligt SCB. S fĂ„r 39,7 procent [!!!], men tappar 4,2 procent sedan förra mĂ€tningen – lika mycket som SD ökar.

Det Àr mer Àn dubbelt sÄ mycket som Moderaterna, som Àr nÀst största parti bland vÀljare med utlÀndsk bakgrund med 14,6 procent. [!!!]

Det Àr emellertid en nedgÄng jÀmfört med SCB:s vÀljarundersökning för maj, dÄ S fick 43,9 procent bland vÀljare med utlÀndsk bakgrund.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Svenskvidet foretager sig sÄ smÄt.
SpĂŠndende bliver det ved nĂŠste valg, hvor der reelt bliver hemmelige valg!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

SpÊndende om vi om 5 Är fÄ julehilsen fra Ungarn. Eller om Visegradlandene har forladt FÞderationen?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x