19
feb
Seneste opdatering: 20/2-20 kl. 0052
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg omtalte konferencen i Rom den 15. Jeg lægger to videoer, resten kan ses her. blandt andre Prime Minister Viktor Orban: Interview with Chris DeMuth.

Tvangkollektiviseringen af et fejlslagent samfundeksperiment

»Ingen boligområder, skoler eller uddannelsesinstitutioner må i fremtiden have mere end 30 pct. ikke-vestlige indvandrere«

Man skal ikke længere kunne køre på multikulturel fribillet, hvilket der sådan set er en del politikere og overklassedanskere, der kunne have rigtigt godt af, hvis det var tilfældet, men de vil redde sig udenom som altid. I tror vel ikke for alvor, at Thorning, Skipper, Stampes, Rohde og Vestagers børn kommer til at leve i en 30 procent etnificeret i deres dagligdag?

Det er dog bare at pisse i bukserne for at få varmen. Der er 820. 000 fremmede i Danmark, og de vil også blive til 1.6 mio. og disse bliver til 3.2 mio. med den nuværende politiske indstilling til opløsningen af det danske folk.

Der er kun EN ting at gøre nu: Red vores efterkommerede fremtid og send flertallet af dem hjem, hvor de udmærket kan bo. Der er ikke krig i Tyrkiet og Pakistan, der er bare mislykket. Lige så mislykket som vore børnebørns Danmark nu med garanti bliver.

Efter dem – syndfloden

Men alt i Danmark drukner i rundbordssnak og akademisk bullshit, og når dagen kommer, vil demografien alligevel komme mere bag på os end en tordenbyge. Resterne af dansk demokrati kan bestemme cigaretpriserne, men at redde et beboeligt land, er for stor en umulighed.

Et sundt og informeret folk ville i 2020 kræve af politikerne, at de standsede det fejlslagne samfundeksperiment og rullede det tilbage til lad os sige 1990 eller bare  år 2000. Men det er ikke det, der vil ske.

Den nuværende generation af politikere i de store partier, skal bare have situationen nogenlunde kørende deres tid ud, indtil en fredelig død eller en solid pension. Efter dem kan syndfloden godt komme. Dette var også Enoch Powells knivskarpe analyse i 1977. Det er 43 år siden. Hvem sagde, at de der søgte ind i politik, var langsomme i hovedet?

Socialdemokratiets politik vil føre til en tvangsfordeling af ikke-vestlige indvandrere på tværs af boligområder og skoler. Det er naivt og forkert at tro, at det vil løse nogle problemer. »Ingen boligområder, skoler eller uddannelsesinstitutioner bør i fremtiden have mere end 30 pct. ikke-vestlige indvandrere og efterkommere.«

“Den eneste åbenbare konsekvens af Socialdemokratiets politik er, at de voksende problemer tvangskollektiviseres. Utrygheden, uroen og kriminaliteten i ghettoerne spredes til resten af samfundets boligområder, når bandemedlemmerne tvangsflyttes til andre kvarterer. De faglige, sociale og kulturelle problemer i ghettoskolerne spredes til velfungerende skoler. Alternativt tvinges danske elever over på ghettoskolerne, som vi senest har set i Århus. Velkommen til socialdemokraternes etniske kvoteland


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Peter BuchRenekumulusDen NervøseNiels Henriksen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Realisten/Morten
Guest
Realisten/Morten

Knivskarpt indlæg. Endnu et bøvernik-forslag fra et ligegyldigt Folketing. Personligt ville jeg i øvrigt foretrække at indvandrere og efterkommere bliver i deres egne enklaver = mindre vold, utryghed og irritation for os andre.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Douglas Murray udreder her det europæiske vanvid let fatteligt, at et land kan ikke eksistere uden grænse, uden at ende i anarki og kaos. Der må vi for Danmarks vedkommende altid huske, selv om vi skulle får held at slippe for alle islamister alt relateret til islam på dansk jord, selv om vi skulle får held i et endeligt forsvar af den danske grænse, må vi aldrig glemme at på den anden side af grænsen i EU hersker der kun død og ulykke.
https://www.youtube.com/watch?v=dPOyOM7wxlE

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

»Ingen boligområder, skoler eller uddannelsesinstitutioner bør i fremtiden have mere end 30 pct. ikke-vestlige indvandrere og efterkommere.«

Når man nu ved, at de “tykskallede og tyndhudede” ivi’er opformeres temmelig kraftigt, kan man hurtigt regne ud, at de 30 pct. lynhurtigt bliver til 90 pct. af befolkningen. Hvis bestanden af ivi’er altid skal være nede under 30 pct. er man nød til at udtynde dem. Men hvordan?

Perla
Guest
Perla

Thanks for posting interesting and relevant videos featuring persons like Douglas Murray who are able to analyse information and verbalise issues at the much higher and necessary level, as opposed to the business as usual rubbish we are being fed by most media.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Den seneste alternative SAS-reklame 😉

https://ibb.co/R7sBm9Z

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen
Peter Buch
Guest
Peter Buch

Nåede ikke alle videoer fra Rpm-mødet før jeg faldt over:
https://www.youtube.com/watch?v=CK_2VYGwDbI

Rene
Guest
Rene

Uhrskov havde nogle tal engang, der viste at man i bolig områder skulle helt ned under 4% for at sikre at det var muslimerne der blev præget af omgivelserne , og ikke omvendt. 4% muslimer i et bolig kvarter betød reelt en forandring af området så oprindelsesbefolkningen ikke magtede at fastholde standarder og normer fra tiden FØR der var mere end 3.75 – 4 % anden etnisk/ muslimsk. Skal der være nogen idé med noget her , må det være at forvente assimilering i fremtiden. Skal vi have assimilering , må vi have realistiske normer og standarder for at ASSIMILERING… Read more »

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

Meget farlig besked!

https://www.bt.dk/krimi/trusselsbesked-paa-albertslund-station-kom-her-fredag-klokken-22

Man risikerer, at muslimerne dør af grin, hvis de læser det. Men det er måske de nationalkonservatives forsøg på at slippe af med dem…