24
mar
Seneste opdatering: 27/3-21 kl. 0602
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Demokrati utan  folkvälde.” Sverige er et karteldemokrati, hvor eliten regerer

Demokratur er skindemokrati, formelt demokrati og beskriver demokratisk rigiditet eller anti-demokratisk ledelse, som i strid med demokratiets grundværdier standser en forandringskrævende debat ved at hævde at efterleve flertallets ønsker. Wiki.

På papiret og i egen fremstilling er Sverige det mest perfekte demokrati, men går man ned i demokratiets vigtigere bestanddele, er Sverige ikke noget demokrati. Ytringsfrihed, f.eks. Fra 1996 og til i de allerseneste år, herskede der ingen ytringsfrihed på indvandringsområdet. Ingen. En tredjedel af landet er givet væk til den 3 verden inden Medelsvensson overhovedet får lov at ytre sig om, hvor vidt det nu var en god idé.

Økonomen Jan Tullberg udlægger begrebet og landet. Nu hvor multikulturen truer med at fallere for alvor, er det særlig interessant at studere den lille magtklike, der har eneansvaret for den. Hvem skal have skylden? Det skal vi, der beskrev den, og vi får den også med pressens og om nødvendigt domstolenes hjælp.

Tulberg kom i 2014 frem til, at masseindvandringen kostede Sverige 250 milliarder kroner om året eller 7 % af BNP. Politikerne troede i årtier – eller lod som om de troede – , det var en investering. Sweden and the Cost of Mass Immigration.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago

Manden bag masseskyderierne i Boulder, Colorado Ahmad Al Aliwi Alissa, 21, var paranoid og citerede den såkaldte “profet” Muhammed. Hvorfor bliver man ikke længere overrasket over disse afskyelige handlinger og gerningsmandens baggrund? Hvorfor valgte medierne først at beskrive gerningsmanden som en midaldrende hvid mand, når det nu faktisk var en ung araber? Og hvornår har de mon tænkt sig at rette denne grove og muligvis bevidste fejl og så fortælle os den rigtige historie om gerningsmanden og hans baggrund og om masseskyderiet, som jo nu i mistænkelig grad begynder at ligne en planlagt og overlagt terrorhandling? https://www.newsweek.com/who-ahmad-alissa-21-year-old-suspect-boulder-shooting-stable-after-sustaining-injury-1578119 Colorado authorities released… Read more »

Last edited 5 months ago by Niels Henriksen
Mads
Mads
5 months ago

Hvis i ikke kan se, at Boulder er en FBI-false flag fra den sædvanlige skuffe, så burde i holde op med at beskæftige jer med nyheder, da i bliver trukket rundt ved næsen

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Naivt at tro at muhamedanere fra et islamisk mandssamfund en islamistisk hævn og æreskultur bliver integrerede, selvfølgelig gør de aldrig nogensinde det! Muhamedanere er fuldstændig ligeglade med Sverige med Danmark med det nordiske folk, vi er kun her på tålt tid indtil muhamedanere mange nok så skal vi dø, nu er muhamedanere så ved at ødelægge vores kultur vores nordiske lande til ukendelighed! Nu ville det være dejligt om vores folkevalgte kommer op i gear, folket har fortjent en klar udmelding, en klar besked, helt konkret konstruktiv handling der dags dato fjerne islam denne onde sataniske ideologi fra vores midte,… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 months ago

Helt enig med deg..igjen. Det existerer idag en nordisk union hvor representanter ifra høyresiden møtes 1 gang pr mnd i de forskjellige land. Dette er en union jeg har hatt høye tanker om i flere år. Ifra Sverige er det SD Åkesson som repr, ifra Norge Tybring Gjedde Frp.. Norden har alle de nødvendige ressurser man trenger for å overleve nå og i fremtid..barnbarns fremtid. Alle nordiske land burde slutte seg til..Island Færøyene..Alle store som små. Så skulle vi alle gå ut av EU..pengeslukeren som nettopp Sverige gav flere milliarder i støtte til de fete. late og korrupte EU representanters… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago
Reply to  sussebassa

“Så til et innlegg du skrev tilbake i tid. Du mente det var håp for Sveriges framtid..” Ja mine indlæg især inden 68′ var mere optimistiske! Hørte igår en fattigpensionær en gammel svensk kone der trods ludfattig fortælle at: ” Det är bättre att vara fattig och stark, än att vara rik och sjuk!” Eksempelvis Sverige som nation der helt bevidst vælger en helt anden kurs, nemlig vil være fattig och sjuk! Sverige spiller som bekendt skak med Døden, denne gang med sjælen som indsats! Norge, til og med Danmark velsagtens i kategorien: rik og sjuk! Som om penge nogensinde… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 months ago

Det kommer ikke å bli noen endring før Norge, Sverige og Danmark skifter ut nåværende regjeringer..Frankrike Tyskland med.
Idag styres disse av kulturmarxister/pk og derfor har vi det elende vi har med import av muslimer som sikrer nåværende regjeringer makten..stemmekveget.
Derfor skal disse returnere til sine/foreldres/besteforeldres hjemland..så langt tilbake..prioriteres.
Da vil vi også beholde flere penger i eget land til egne innbyggere.
Vi blir da både rikere og sterkere..som er det optimale, og mye tryggere i eget land.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago
Reply to  sussebassa

Langt bedre om Sverige selv rydder Sverige for ondskab, så længe Sverige så at sige endnu herrer i eget hus, alternativet bliver voldsomt langt mere brutalt! Ja Sverige/Norden bliver ryddet for islam, ingen tvivl om det! Nu løber tiden fra de folkevalgte, en vis melankoli ved at se at vores nordiske lande forspilder enhver chancer selv at afgøre egen skæbne, eget lands skæbne, sådant bliver det ikke ved med at være! De nordiske lande bliver ryddet for islam, som Sussebassa du nævner optimalt at være rig og stærk, vi skal være heldige om vi efter islam står tilbage fattige men… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago

Ja, for SR-lytterne kan jo slet ikke tænke selv, vel? 😂 SR-chefen: Lyssnarna har bara lurats att tro att vi är vänstervridna Publicerad 24 mars 2021 https://www.friatider.se/sr-chefen-lyssnarna-har-bara-lurats-att-tro-att-vi-ar-vanstervridna MEDIA. Fyra av tio anser att nyhetsrapporteringen i public service präglas av vänsterideologi. Men Cilla Benkö, vd på SR, avfärdar undersökningen och hävdar att lyssnarna bara har manipulerats av “högljudda personer” att tro att det de hör på radion är vänstervridet. … Men enligt SR:s vd Cilla Benkö handlar det hela egentligen bara om “högljudda personer” och “starka krafter” som “vill få folk att tro att vi är ett medium som står till… Read more »

himlens sendebud
himlens sendebud
5 months ago

‘Pottemagerens kar prøves i ovnen, et menneske skal stå sin prøve i tankeudveksling. Frugten viser, hvilken jord træet har vokset i, på samme måde viser tanken, hvad der bor i menneskets hjerte. Ros ikke en mand, før du kender hans tanke; det er her, et menneske skal stå sin prøve.’ Men ‘Det åndelige menneske derimod bedømmer alt, men selv bedømmes det ikke af nogen; for »hvem kender Herrens tanker og kan belære ham?« Men vi har Kristi tanker.’ Hvilket menneske mener det samme som ung, som i alderdommen, eller med livet som indsats? Og derved bevidner mennesket om det selv,… Read more »

Mads
Mads
5 months ago

Demokratur folkemord
Bit chute hash: AKnAfrIqP58B