31
mar
Seneste opdatering: 2/4-21 kl. 0618
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Snaphanen ligger på en server på Manhattan, og det er ikke amerikanske myndigheder, der anklager mig for noget. Det er danske dignitarer, der ikke vil give sig til kende.

Jeg er ikke nævnt i dagens Berlingske- artikel, skønt Kim Møller omtalte mig over for avisen. Tavakoli, Juhl og Syrienblog heller ej.

På en måde forstår jeg godt artiklen. Berlingske vil ikke reklamere unødigt for personer, systemet bringer sig uretmæssigt på kant med, og pressemæssigt har Møller været ude af sækken længe. Han er slem, men han er kun en enklt mand.

To politifolk sagde den 8 maj 2019, at arrestationerne var politiske, det er ikke god reklame for den “politisk uvildige retsstat,” men her er jeg altså med min og mange andre tænkende menneskers vurdering.

Håndjern og ransagning uden dommerkendelse.

Jeg blev raidet som en farlig terrorist for TO år siden, lagt i håndjern, politiet har beslagt laptop og forsætligt smadret en anden hinsides reparation (min IT teknikker kan dokumentere det, bloggen selv har ingen pt.) – for 13. 500 kroner IT.

De tog mine fingeraftryk, foto og DNA og spioneret på tyve års privat korrespondance af mit aldeles ustraffede privatliv. Desuden ransagede de mig uden at vise en dommerkendelse. Dette er en politistat, det er Polen, DDR og Ungarn 1980.

Jeg var en slags samfundsstøtte og støtte af politiet i mang år før 2018, min teknikker i over ti år var politimand, og han holdt kun op fordi han ikke kunne lægge navn og job til publiceringen af Lars Hedegaards attentatmand, som jeg fandt i tyrkiske aviser. Han kunne ikke bebrejdes.

Misbrug af vores retsstat. Hvem satte bolden i rulning?

Nu har jeg visse forbehold over for dem, der misbruger vores stat og retsapparat, for at udtrykke det mildt. Jeg nærer ingen illusioner om den mere, og jeg vil finde den eller de personer, der har startet disse sager. PT gemmer de sig, og det har de god grund til. De ved, de er ud i noget uldent, der alligevel skal se pænt ud, når de barberer sig om aftenen.

Bortet fra det, så ligger Snaphanen på en server på Manhattan, og det er ikke amerikanske myndigheder, der anklager mig for noget, så jeg mener som udgangspunkt, at de danske kan pakke sammen rent juridisk.

Dette bliver interessant at se, blot ikke for Berlingske Tidende og dens læsere, som man kan se, og i værste fald kan det hele koste mig omkring 60-70.000 kroner. Det er 2/3 dele af en pensionist årsløn. Ikke dommen men proces på to år og pengene kan blive min egentlige, statskalkulerede straf. Det har været meningen jeg skulle steges af chikane.

“Politisk blogredaktør tiltalt for at dele et makabert billede”

Et andet billede med terroroffer vandt pris
Berlingske har talt med Kim Møller om sagen og om brugen af billedet af terrorofret.
Hvorfor lagde du billedet op?
»Jeg blogger om terror, og så er det oplagt at dokumentere. Og jeg går til grænsen, men ikke bevidst over den. Der er en grænse for, hvor brutale billeder og videoer jeg vil vise. Min opfattelse er, at man godt kan vise en død, udenlandsk person,« siger Kim Møller.
Han har skrevet om sagen på Uriasposten, hvor han også henviser til det pågældende billede, der nu ligger i en sløret udgave.
Som han selv gør opmærksom på, kan grænsen mellem det tilladte og det forbudte være hårfin. I 2016 blev den russiske ambassadør i Tyrkiet skudt og dræbt af en tyrkisk terrorist. Fotoet, der viste både gerningsmand og den dræbte, blev året efter kåret til verdens bedste pressefoto.
Men der er også eksempler på fældende domme. I 2018 blev en dansk og en norsk kvinde slået ihjel på en vandretur i Marokko. Her faldt efterfølgende flere domme for delingen af en drabsvideo. I november sidste år fik en kvinde eksempelvis en betinget dom på seks måneders fængsel.” Politisk blogredaktør tiltalt for at dele et makabert billede

Kontrast: Debattør risikerer fængsel for foto af terroroffer

Jeg søger stadig anonyme tip om den eller de personer, der har startet disse sager. Fuld anonymitet til meddeleren gives selvfølgelig. De bør ende på forsiden her.

5 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
F. Ighter
F. Ighter
1 day ago

Fuldstændig forrykt. Har du fået oplyst hvem der anmeldte dig til politiet?

Santor
Santor
1 day ago
Reply to  steen

Vil det virkelig sige at man kan anmelde folk helt anonymt og slippe for repressalier hvis vedkommende ikke blive dømt?

Poul
Poul
22 hours ago
Reply to  steen

Jeg tror aldrig de har regnet med at du blev dømt steen, for der er efterhånden mange der er blevet hentet af politiet og trukket ind på stationen til afhøring og fingeraftryk og DNA test for at skrive noget på facebook eller sige noget på youtube, hvorefter deres sag er trukket i langdrag for at stresse dem, og derefter nedlagt igen. Helt almindelige familiefædre og mødre, ham gameren på youtube MarckozHD, hende der delte billedet af mette frederiksen på facebook for nyligt og stod til 16 års fængsel for “højforræderi”, for at dele et billede hun havde fundet på tv2’s… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
22 hours ago

Jeg tror du bliver dømt, systemet kan ikke leve med at chikanerer dig i to år og så frikende dig!
Men politiet har problemer, hvis de har ransaget dit hjem uden dommerkendelse!
De har også et alvorligt problem, hvis de har indrømmet at arrestationen var politisk! Dit problem er om det kan dokumenteres, at betjentene har sagt det!
Gad vide hvor langt op i systemet vi skal, for at finde anmelderen! Jo højere oppe jo mindre sandsynlighed for at vi får navnet frem!

Poul
Poul
22 hours ago

Hvis man skal se det fra den lyse side, så ved berlingskes læsere nu 1: At politiet/staten i danmark er bundrådden, og 2: At der findes en side der hedder uriasposten hvor de kan læse mere om hvor slemt det står til. Og når de har læst lidt flere artikler på den side, (blandt andet om din sag) så vil de stille sig selv det u-undgåelige spørgsmål: “Hvorfor har jeg ikke hørt om alt det før nu?” Så tak til berlingske for den røde pille til danskerne, og sømmet til deres egen kiste. Det kræver trods alt en ærlig journalist,… Read more »

Bent AA
Bent AA
11 hours ago

Besynderlige kommentarer fra Claus E. Petersen og Gorm. De er næppe venligt ment. Det er ret nærliggende at forestille sig at de begge er trolle eller femtekolonne. Hvordan man end vender og drejer det er der tale om politisk forfølgelse som ikke har noget med retfærdighed at gøre. Og hvis systemet var demokratisk, ok og ordentligt, ville vi slet ikke have disse sager. Som der efterhånden er så mange af, at det må være styret “ovenfra”. Danmark har nu politiske fanger ligesom de havde i DDR. Nanna Skov er det sidste nye eksempel. Og så er der opstået et dobbelt… Read more »

Margrethe
Margrethe
12 hours ago

Apropos tidens syn på sandhed og løgn. Politi, der vælter ind i vores hjem, gør det for at beskytte os mod os selv, og stjålne ejendele handler jo bare om, at vi deler vores værdier med andre i dette nye kommunistiske, reset, multikultiparadis, hvor ingen ejer noget, og alle derfor ejer alt – også andres computer. Det var tilfældigt, jeg nærmest faldt over denne taske i multikultiparadiset, Kokkedal. Den var tydeligvis blevet stjålet ( – nå nej “delt”) og var tømt for al indhold af værdi. Uden for billedet lå den tomme laptoptaske, hvis indhold selvfølgelig også var væk. Det,… Read more »

IMG_20210331_074718 (1).red.jpg
Jørgen Nielsen
Jørgen Nielsen
17 hours ago

Tak Steen, fordi du kæmper for vores børn og børnebørn. Vi støtter dig også en gang imellem økonomisk.

der Adler
der Adler
17 hours ago

Der er noget lusket ved denne horrible sag. Hvordan kan man ransage, hvis der ikke foreligger en dommerkendelse? Hvorfor skal der gå 2 år, før man stilles for retten, og for hvad? Kan man uden at erstatte, ødelægge IT-udstyr, der ved beslaglæggelse var OK? Hvem er anmelderen? Når man har opgivet navn, adresse + personnummer, kan man så tvinges til at få taget fingeraftryk (som en anden forbryder) + DNA-test? Der er mage “hvisér. Håber du har en god advokat, der kan gå i sulet på svinemiklerne, der er løbedrenge for usselheden. Man græmmes snart over at være dansker, alt… Read more »

Hansen
Hansen
21 hours ago

Hvor er I venlige, og hvor er Kim Møller dog mild mod myndighederne til eget forsvar. – Ja, jeg vil sgu også nødigt i fængsel, men alligevel – der er lidt dhimmi-myndighedsunderkastelse i det.

Alt i alt. Vi kan ikke leve med den slags justits. Spørgsmålet er: Hvad skal vi gøre?
Fra graven ville jeg sige: Revolution! Smid alle de helvedes muslimer ud og døm deres danske medløbere til en kreds i Dantes helvede. Men jeg er ikke død endnu, så jeg siger ingenting.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
15 hours ago

Vi vet ju alla att du förföljs för att du visade hur farlig islam är. M a o finns det, liksom i Sverige, kommunistiska aktivister bland danska tjänstemän. Och de tillåts att härja fritt. Sannolikt har islam “köpt” dessa vänsterextremister och hotat med att annars utlösa en jihad i Danmark. Eller dylikt! Kanske du även är uppmärksammad av EU-kansliets åklagarorganisation och att denna beordrat förföljelsen. Allt detta är beordrat av EU-kansliet. Alla medlemsländer skall inrätta en politisk åklagere med polisresurs, som ingriper så snart “rasism” uppträder, d v s i klartext att islam nämns eller visas i ofördelaktiga dager. Notera… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
18 hours ago

Det de danske myndigheder frygter mest i denne sammenhæng, om Steen du i mellemtiden tildeles politisk asyl i Sverige!

Det ville være en fjer i hatten for Löfven at fremvise overfor Danmark overfor hele verden, at Sverige står op værner om trykke og ytringsfrihed, står op for sandhed og demokrati!

https://www.youtube.com/watch?v=hlwkpMH4670

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 hours ago
Reply to  steen

I min sidste link til Christer i Thailand gjorde han opmærksom på og roste bruden fra Holland, som nys kommet til Sverige till Riks, hende som Löfven og sossarna er så rasende på, hævder at hun svartmåler Sverige, ja sandheden alle afskygninger af sandhed svartmåler Sverige, altså er Löfven og sossarna nu blevet bange for sandheden! https://www.youtube.com/watch?v=ZDJ8a3iF7OQ Det var heller ikke særligt pænt af mig at foreslå asyl i Sverige, sandhed og ytringsfrihed har yderst trange kår på hinsidan i Sverige!! Man kunne nu nok forestille sig et utal af andre landes ambassader det ville være mere fornuftigt at søge… Read more »

Last edited 11 hours ago by Jan Ulrik Friis
Træt
Træt
21 hours ago

Jeg er panisk angst for DNA-test og at få taget fingeraftryk, pga. kriminelle forhold der ligger 40 år tilbage i tiden (ikke noget med vold eller drab). Halvdelen af drengene dengang havde alle noget på samvittigheden.
Når først dhimmitiet har ens DNA og fingeraftryk bliver det stoppet i computeren, der leder efter et match, også i helt andre sager end tankeforbrydelser.
Lige om lidt bliver fingeraftrykket fra passet sammenkørt med kriminalregistret, og tusinder, der efter lidt skejen ud i drengeårene har levet et retlinet liv i årtier, vil blive registreret som kriminelle.

Odd S.
Odd S.
18 hours ago
Reply to  Træt

@ Træt
Jeg tror ikke du skal være så nervøs over 40 år gamle ‘drengestreger’. Med mindre du har slået nogen ihjel, er sagerne forældede for længst. Så op med humøret!

Odd.

Charles
Charles
1 day ago

Man kan KUN sige: Politiet er fjenden.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
21 hours ago
Reply to  Charles

Det er nu mere dem der giver politiet ordrer der er irriterende. Den menige politimand er nok på linje med os, skal du se..

Træt
Træt
21 hours ago

Nej. Den menige politibetjent, der farer frem med nidkærhed mod danskerne, og stryger perkerne med hårene, ER vores fjendes hænder.
En betjent med hjertet på rette sted kunne have givet Steen et tip over telefonen forinden.
Kan man i øvrigt ikke nægte DNA og fingeraftryk, når “forbrydelsen” er begået over nettet?

Træt
Træt
17 hours ago
Reply to  steen

Hvad kunne Nazitysklands ofre bruge “Unter Befehl” bortforklaringen til, hvis de var døde?

Claus E. Petersen
Claus E. Petersen
12 hours ago

Hold da op med at klynke. Du er lidt som den svenske forsker/professor der med jævne mellemrum dukkede op i svensk TV og forsikrede alle om at “i gamle dage var det meget værre”. Undertrykkelse af samfundsundergravere har altid haft høj prioritet hos samfundets top. Hvis du blot brokkede dig over samfundsudviklingen generelt, det kapitalistiske system, ørlede over de stakkels oksefrøer på Amager Fælled, og de jyske motorveje var der ingen der ville genere dig. Anyways… Detaljerede beskrivelser af de bestialske mord i Bataclan og de bestialske mord på to unge kvinder i Marokko har et potentiale til en ny… Read more »

Gorm
Gorm
14 hours ago

Rønnebærene er sure. I et par år har Steen Raaschou forsøgt at oppiske et matyrium a la Hedegaards kunstige ditto, og så løber makkeren med opmærksomheden. Jeg har ingen anelse om, hvad der ellers er sket, men det beroliger mig, at myndighederne holder øje med Steen. Årsagerne er mange og vel især hans påfaldende og åbenlyse “heltegalleri”gennem 20 år. Dette kan myndighederne ikke være i tvivl om. Hvor grænserne for den dårlige smag går, skal jeg ikke kunne sige. Men lad os forsøgsvis se i en anden retning og antage, at der findes en person, som længe har hadet Steen… Read more »

Santor
Santor
13 hours ago
Reply to  Gorm

Er det en form for tilståelse du her sender ud?

Gorm
Gorm
12 hours ago
Reply to  Santor

Nej, jeg var aldrig involveret men blev en gang ufrivilligt betroet noget, og jeg er ikke ude på at genere Steen Raaschou yderligere. Det var et gæt, kvalificeret men ikke nødvendigvis rigtigt, og han må selv have tænkt i de samme baner. Mener endda at have set Steen nærme sig under skriverier her på bloggen. Jeg kan ikke udstå den person, jeg har i tankerne, Narcissist, formoder jeg, med et afslappet forhold til sandhed. Altid sig selv nærmest. Ofte indsmigrende klæbrig til det ulidelige. Har mange fjender.

Gorm
Gorm
12 hours ago
Reply to  Gorm

Den person, jeg har i tankerne, har også mange og tungtvejende grunde til at gå stille med dørene. Så vidt jeg er oplyst, var Steen ikke ene om at genere vedkommende, dette kan h.. næppe vide.