16
aug
Seneste opdatering: 9/7-14 kl. 2023
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

George Igler is the managing director of the legal think-tank DiscourseUK. A City-based political analyst and strategist, he also researches both religious and political extremism. The Commentary

De mange der har været på sommerferie, er nok gået glip af det meste fra ICLA konferencen i EU Parlamentet i Bryssel i dag for præcis fem uger siden, som denne blog her deltog i. I kan samle op på det i posterne her. Bemærk ikke mindst Gavin Boby og Tommy Robinsons taler.

Ramadanradio: Det bliver meget, meget værre, Morten Hesseldahl

Radiovært på DR har aldrig oplevet en så voldsom reaktion fra lytterne….”Jeg havde godt forventet, at det kunne støde nogle folk. Men jeg havde ikke forestillet mig, at det var i den afsindige grad, det har været. Det har gået på, at man var landsforræder og perkerluder, så den har bare ikke fået for lidt,” siger vært på Ramadan Radio på P3, Pia Rønn, til dr.dk.

Rønn har lavet radio i snart 25 år, men fortæller, at hun aldrig har oplevet noget lignende – reaktionerne betegner hun som ekstremt hadefulde.”Det er jo som om, at sikringen springer hos selv ganske fornuftige mennesker i det her land, når ordet “islam” bliver bragt op. Der sker en polarisering, som er helt meningsløs, og som hviler på fordomme og uvidenhed,” siger Morten Hesseldahl. Ramadan Radio sender danskerne i det røde felt, Ramadan-radio får hade-sms’er.

Masseindvandringen til Danmark blev gennemført udenom befolkningen under devisen “hvis vi ikke spørger, får vi ikke et nej.” For det ville de have fået, viser samtlige Galluppper i perioden 1983-2001. Nu står vi så med det værste fra begge verdener, en stor og voksende indvandrerbefolkning, og en stor og voksende uvilje. Et svensk scenarie med Gudskelov endnu i langt mindre format. At se pøbel i oprør, er altid forstemmende, men det er ikke min pøbel. Når folk kalder hinanden ‘landsforræddere’ er det ilde, og jeg spørger mig selv om hvor mange politikere der klar over, hvor tunge lodder der er i vægtskålen de næste 20 år.

Morten Hesseldahl siger, at “polariseringen er helt meningsløs.” Det kan godt være, han synes det, men den var lige så let at forudse, som at solen står op i øst i morgen. Og dette er kun de første frugter, det bedrevidende, multikulturelle mindretal skal høste. Held og lykke får vi alle brug for i fremtiden.

Vi der advarede for 10-20-25 år siden, kan bare se til i afmagt og registrere hændelserne som de udvikler sig. Jeg betragter dem som allerede ude af mine hænder. Vi blev kaldt ‘højreekstremister’, skønt vi er demokrater i protest mod en vidtgående beslutning, der var udemokratisk, men vi kan nu hver dag det skal være blive overhalet højre om af kræfter med en ægte ekstrem dagsorden. Det er den risiko, vi nu er tvunget af bedreviderene til at leve med, og som vi seneste blev mindet om i Walter Laqueurs Weimar, Back to the ’30s, og den eneste mulige selvtrøst er, at man så det komme og prøvede at forhindre det. Bliver vores bange anelser til virkelighed, er vi lige så forstemte som Churchill var den 1 September 1939.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 17 august 2012 - 00:56 - Svar

Interessant som visse svenskere kærer sig om Sverige og i særdeleshed Malmø’s ry og rygte. På den engelske wiki-side om Malmø kan man observere, at en svensker, Fred-Chess, siden 2005 har dikteret hvad der må skrives og hvad der ikke må skrives: http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Malm%C3%B6#Malm.C3.B6_crime

Man ønsker fx ikke at belyse forholdene i Malmø som Lorry fornylig har gjort det.

Det har jo tidligere været belyst, hvordan den svenske venstrefløj har sat sig på wiki.se og hensynsløst manipulerer og skaber en ekstrem venstre-bias som ikke spores på fx den danske eller norske udgave.

Peter Andersen

Posted: 17 august 2012 - 10:00 - Svar

Et dejligt lysende gensyn med Gavin Boby fik mig straks til at tænke tanken, at man burde søge om dispensation til opførelse af en nazi-borg med tilhørende bordel i et af Københavns kommunes ubrugte erhvervslejemål. Det ville selvfølgeligt blive afslået med begrundelsen at “Sådan noget ønsker vi naturligvis ikke..”

For hvad ville man kunne forvente der ville gå for sig i en sådan bygning? Nazi-agitation og kvindeundertrykkelse? Jamen… There you have it!…

Man skal ikke diskuterer hvorvidt islam er en religion eller en ideologi. Bare nøjes med at sætte fokus på de ting, som den rent faktisk prædiker. Selvom alle jo efterhånden godt véd det. Og så tage diskussionen “Kan der virkeligt gives dispensation til, at sådan noget gøres tilladt???”

Så må man jo se hvad retten siger…

  T. Snorrason

  Posted: 17 august 2012 - 16:11 - Svar

  Må jeg foreslå også at søge om finansiel støtte til oprettelse af friskolen “Adolfs Minde”, hvor undervisningsmaterialet vil inkludere en nøjagtig udgave af Koranen, dog med ordene jøde, kristen og vantro udskiftet med ordet muhammedaner, evt. Sunni og Shia for lidt afveksling.

Bjovulf

Posted: 17 august 2012 - 16:08 - Svar

Ramadan Radio sender danskerne i det røde felt

http://jyllands-posten.dk/kultur/article4811063.ece

AF LARS SEJR

Radiovært på DR har aldrig oplevet en så voldsom reaktion fra lytterne.

Hvorfor skal Danmarks Radio fejre en muslimsk højtid?

Det spørger en gruppe af danskere sig selv, efter Ramadan Radio er blevet til på P3. Tre timer hver dag har lytterne i denne uge kunnet høre mere om islam, ramadan og muslimske traditioner.

Hvor det for nogen er blevet modtaget som et positivt bidrag til integrationen, så gør det andre mennesker så harme, at redaktionen dagligt modtager sms’er og mails med negative kommentarer.

  Peter Andersen

  Posted: 17 august 2012 - 16:25 - Svar

  Jeg var selv inde på den side tidligere. Der er godt nok gang i den. Jeg tror ikke engang der er plads til flere mails på selve siden mere. DR har vist gjort sig selv en bjørnetjenste hér. Nu varer det da ikke længe før en egentlig islam-diskussion er nød til at finde sted. Jeg foreslår en gennemgang af de andre fire søjler samt et lille kig på hvordan Muhammed og hans følge så på andre trosretninger da de blæste gennem Mekka. Den muslimske hærs kampskrift Koranen, der i apologeternes ører kun omhandler selvforsvar, har indtil nu selvforsvaret sig fra Marokko til Indonesien. Hvilken bedrift!!!

Allan Hansen

Posted: 17 august 2012 - 17:08 - Svar

The Silence of the Pulpits
If you are even slightly awake about the world news today, it is no surprise that Christians are being killed, raped and brutalized throughout the Islamic world. However, there is a place where you can go and escape the dreadful and relentless details of Christian annihilation by Islam. You can just go to church. For example, this week in Nigeria Christians were killed. Nothing out of the ordinary, indeed in the world of Christian persecution, this is routine.

And so the response to the murder of Christians is found in nearly every church is …wait for it…, complete silence—not a mention or reference to it or the brutality against Christians that happens almost every day in the Islamic world. This is not a passive silence, because if you try to change it, you will fail. The silence is an active, working conspiracy that goes throughout nearly all of Christendom.

Take a simple example: prayer for the persecuted. From a Christian perspective, this falls under the heading of obvious. Try taking the idea of prayer for the routinely murdered Christians in Nigeria or Egypt to ministers, boards and any part of the structure of the church and see how far you will get. You will get rejection with a myriad of lame and evasive excuses, since they fear to recognize the suffering of Christians around the world. If you acknowledge the suffering, you might ask the question: why are these Christians suffering? Ah, there is the rub. The suffering is caused by Muslim jihadists who are following the Islamic doctrine of jihad against the Christian as found in Koran, Sira and Hadith. Islam is the cause of suffering of Christians, as well as Jews, Hindus, Buddhists and atheists.

STOP!!! We cannot say those things! Facts are the new hate speech, so we cannot speak about the jihad against Christians. Therefore, we get no prayers for the persecuted, because it would lead to talk about why the murder of Christians keeps happening. And that truth would lead to being called an Islamophobe, so we are not going there. Result: silence.

It is ironic that the Wall Street Journal, a FINANCIAL newspaper, has run an article about the silence in the pulpit concerning the suffering of Christians. We live in a time of moral inversion when Christian leaders are chastised for their moral bankruptcy by money men. It is supposed to be the other way around.

Actually, there are few religious leaders left in America. Instead we have chief-executive-officers who manage a 501 c 3 institution that has meetings on Sunday. In too many cases, Christianity has devolved into an hour’s meeting that is supposed to make you feel good for a week.

This 501 c 3 corporate mentality is another one of the roots of the denial of the Christian suffering. If you are willing to see the doctrinal roots of the ongoing murder of Christians by Muslims, then you might have to speak about it from the pulpit and that could be seen as political speech. In spite of the fact that there has never been a 501 c 3 revoked because of political speech by a minister, the imagined loss silences ministers. Hmmm, if a minister is worried about the IRS revoking his 501 c 3 then who is the minster serving? Caesar or Christ?

Now you may not be a Christian, and so it might seem that there is nothing here for you. But in reality we all have pulpits. Are we using the suffering of Christians, Jews, Buddhists, Hindus, women, gays, and intellectuals caused by Islam as a topic of conversation with those around us? Who is is comfortable with bringing up anything negative about Islam? To tell those facts about Islam is a social crime and you will be accused of being a hater/Islamophobe. So most of us remain silent about the evils of political Islam, and we are just like the ministers—silent in our own pulpits. Christians and non-Christians share the fear of being insulted as bigots and Islamophobes.

It turns out that all of those who oppose any social evil will be hated. Think about it. It takes a massive amount of power to put into place any societal doctrine, such as multi-culturalism and political correctness. The government, universities, many churches, synagogues and the media have become enforcers of multi-culturalism and political correctness. They are very powerful and believe that their dogma rules all peoples.

They are also full throated apologists for Islam. Now it turns out that their actual knowledge about the doctrine and history of political Islam is close to zero and Muslim-brotherhood-approved, but that is no problem. The Establishment just says that those who find fault with Islam are bigots and they hate us.

The silence of the pulpits is the greatest aider and abettor of Islam in the US. No one serves and advances Islam better than the silent ministers. They have abandoned their duty of courage in the face of persecution, but the rest of the flock still looks for moral leadership from them. Islam triumphs when Christian leaders do not condemn the murderous evil of political Islam.

Even worse than the silent ministers are those who go to “interfaith dialogs” and smile while the Muslims assert religious and political dominance over them. The nice, oh so nice, Christians and Jews show up to tie, while the Muslims are there to win, and they do.

Christians need to follow the example of Jesus and willingly suffer the condemnation by the Establishment and fight against the political Islam that murders Christians. Said another way, Christians should demonstrate courage and sacrifice to support their cruelly murdered brothers and sisters.

We cannot defeat political Islam until we get Christian boots on the ground. Do the math. The pulpits must become a source of courage and knowledge and stand up for Christians, Jews, Hindus, Buddhists and all others who suffer under Islam’s persecution today and for the last 1400 years.

It isn’t just about religion; it is about the survival of our civilization.

——————————————————————————–

Bill Warner, Director, Center for the Study of Political Islam
Permalink: http://www.politicalislam.com/blog/the-silence-of-the-pulpits/
copyright (c) CBSX, LLC, politicalislam.com

JensH

Posted: 17 august 2012 - 18:01 - Svar

@Steen

“og jeg spørger mig selv om hvor mange politikere der klar over, hvor tunge lodder der er i vægtskålen de næste 20 år.”

Det ser ud til den tyske højesret er helt klar over hvor det bærer hen med dette multikulturelle eksperiment den Europæsike elite har igangsat. Der har jo siden WWII været en del begrænsninger mht. hvad den tyske hær må foretage, men nu har den Tyske højsteret i Karlsruhe i en ny kendelse givet lov til, at den tyske hær kan blive sat ind og bruge våbenmagt i de Tyske byer:

“German court widens army’s internal crisis role

The German military will in future be able to use its weapons on German streets in an extreme situation, the Federal Constitutional Court says. The ruling says the armed forces can be deployed only if Germany faces an assault of “catastrophic proportions”, but not to control demonstrations. Severe restrictions on military deployments were set down in the German constitution after Nazi-era abuses.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-19295351

Vi ved jo, at det var tæt på at den Franske regering satte hæren ind under optøjerne i 2005, og det spørgsmål der melder sig nu er: Hvilket Europæisk land vil være det første, som må sætte hæren ind for at få omfattende optøjer under kontrol???

Vagn Henning

Posted: 18 august 2012 - 12:49 - Svar

Jeg tror ikke Morten Hessldahl med flere gør sig klart præcis hvor øretæveindbydende de er. De er ligesom fodboldspilleren der lige har sparket en modstander ned mens dommeren kiggede væk og så forsøger på at ligne en forfulgt uskyldighed.

Og så forstår de vist ikke at lytterne har en legitim interesse i hvad de udsættes for.

Hvis DDR var en normal radiostation, kunne man opsige sit abonnement når de forsøgte at stoppe lort ned i halsen på een. Men DDR er ikke nogen almindelig radiostation: Jeg er tvunget til at betale til dem uanset om jeg vil have deres omklamrende og naive udgydelser eller ej.

Men måske tror de selv på det der med at “licens er noget vi giver til hinanden”…

Leave a Comment