20
dec
Seneste opdatering: 22/12-12 kl. 1914
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Klik foto for helskærm) – På torsdagen samlades medlemmar från den ukrainska feministgruppen Femen i Stockholm för en nakenprotest mot en egyptisk grundlag. På kvinnornas kroppar kunde man läsa “Mursis apokalyps” och “Sharia är inte en konstitution”. Protesten skedde tillsammans med den egyptiska bloggaren Aliaa Elmahdy som är emot förslaget till en ny författning i Egypten. Kvinnorna klädde av sig i kylan utanför ambassaden och protesten var över på några minuter. Nakenprotest mot egyptisk grundlag  (Flere fotos)

Elmahdy blev kendt da hun den 23. oktober 2011 valgte at lægge et nøgenbillede af sig selv ud på sin blog. Senere skrev hun på Facebook at det var “skrig mod et samfund med vold, racisme, sexisme, seksuel chikane og hykleri”. Siden er hun blevet udsat for flere dødstrusler og er flyttet fra Egypten ligesom sin kæreste Kareem Amer, der talte i CEPOS i København 12 september i år. Se her, her og her. Jeg kan se at den iranske betonkommunist og multikulturalist Maryam Namazie er meget begejstret for hende. Det vil jeg i dagens anledning ikke lægge hende til last. – The Gulf News has somewhat altered photos and a diffent angle in the headline: Egyptian nudist in new secularism stunt, Activist Aliaa Al Mahdy appears nude protesting outside the Egyptian embassy with anti-Islamic slogans. The Local calls her “a striptivist.”

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Det er en protestgruppe jeg håber Snaphanen bliver ved med at følge også i det nye år! 🙂

  Glædelig jul og godt nytår herfra.

 • Jeg var der jo som en mis allerede i 2011. Kareem Amer kunne godt have taget hende med i Cepos, selv med tøj på ! Det var minus tre i Stockholm i dag midt på dagen, koldt for en egypter.

  Bare der nu ikke bryder ærekrænkelsesoptøjer ud i Stockholm over hende. god jul i lige måde

 • Allan Hansen

  Ahmadinjads personlige åndelige vejleder Mohammad-Taqi Mesbah-Yazdi http://en.wikipedia.org/wiki/Mohammad-Taqi_Mesbah-Yazdi har udtalt sig vedr. voldtægt;

  “Den, som følger islam, for ham er voldtægt, tortur og salg af stoffer tilladt, hvis det er vendt mod islams fjender (all opponents of Islam).”-”voldtægt er tilladt i en hvilken som helst situation overfor en person, som er imod muslimsk juras lederskab. For at holde sig ren, skal den, som udøver voldtægten, fortage rituel vask og bede til Allah under voldtægten. er personen kvinde, er det tilladt at voldtage hende via anus. Det kan være godt med et muslimsk vidne, som er mand”

  • Hossam El-Din

   Do you have any evidence from any reliable Islamic resource that supports your claim? All what you say is forbidden in Islam.Waiting for your reply.

   • Bjovulf

    Is there actually such a thing as “reliable [!] Islamic resources”? 😉

 • Pingback: Naked women protest religion, Egypt’s Morsi and Ikhwan | Vlad Tepes()

 • En Mand

  Det ligegodt utroligt at vi er nået dertil hvor ukrainske kvinder skal genlære befolkningerne i de gamle vestlige lande om frihedsrettigheder.

  • Ukrainske kvinder er kosakker

   @ En mand:

   Det er utroligt at vestlige lande giver afkald på deres frihedstraditioner og ikke har lyst til at sige rent nej til indskrænkninger i kvinders bevægelsesfrihed og seksuelle selvbestemmelse, men ikke så underligt at ukrainske kvinder holder ved frihed: det har ukrainerne, som for manges vedkommende er kosakker, altid gjort et stort nummer ud af. Kosakkerne blev i århundreder trynet og angrebet fra mange sider – både russere, polakker og muslimer af diverse baggrunde (tyrkiske og vist også andre) har prøvet at herske over dem og knække dem, men kosakkerne har altid ydet modstand og holdt fast i deres identitet.

   De har været gode til at slå sig fri, men det som er deres styrke – selve frihedstrangen som indebærer at de heller ikke indbyrdes tåler en alt for mægtig hersker – har også gentagne gange gjort, at de atter har mistet land, fordi de i fredstider ikke vil gøre hvad deres egne ‘atamaner’ (= høvdinge) siger. Deres stædighed og stolthed er legendarisk.

   Disse kvinder opfører sig i samme stil – de ser sandsynligvis sig selv i forlængelse af denne tradition. “Vi er kosakkvinder, og vi lever som vi lever – deal with it.”

   Forresten har kosakkerne netop i år oprettet et frivilligt korps, som (indtil videre uden løn) patruljerer i Moskva og i den sydlige by Krasnodar for at gøre gaderne sikrere. Begge disse byer har et stigende problem med illegal indvandring fra de kaukasiske tidligere Sovjetrepublikker. Dvs lande som Usbekistan, Kasakhstan og Tjetjenien med en overvejende muslimsk befolkning. Putin vil nu oprette et blivende kosak-hjælpekorps (ligesom man havde i zartiden), der skal støtte politiindsatsen, da der er stigende problemer med etnisk-religiøse spændinger og kriminalitet på de steder, hvor indvandringen er ude af kontrol:

   http://www.haaretz.com/news/world/russia-deploys-cossacks-to-moscow-st reets-to-fight-public-disturbances-1.480959

 • Limewoody

  Det giver mening til: “No more Bush, no more Bush…….”

  Aaaaaaaa…ggh God jul

 • Santor

  Ja, hvor er vores egne feminister henne?

  Sidder de hjemme hos manden ( eller konen ) og bæller cafe latte eller kravler de rundt med gag ball og gummi-trusser foran deres nye herrer i S/M salonen?

  Næ, jeg tror at rødstrømperne er gået hen og blevet en flok indtørrede kællinger uden energi efter de har erobret arbejdsmarkedet. Så kan de fanme lære det.

 • Britta Due Andersen

  Kommer lidt til at tænke på Pussyroiet (eller hvordan det nu staves). Det blev slået stort op i vestlige medier, havde man indtryk af. Det kommer ikke til at ske her, fordi kritikaf Islam er ikke rigtig velkommen, som kritik af Putin ikke er i Rusland.

  • Der er et par store canadiske og amerikanske blogs, der linker, husarerne vælter ind, (470 online lige nu) så de får en lille service på engelsk

 • Allan Hansen

  @ Steen.
  Hvilken type kamera bruger du?

  P.S: Har du en gmail?
  Så vil jeg sende dig nogle foto fra min fest
  i Danmark d. 10. November 2012.
  Festen blev holdt i Hillerød hos min gode ven Claus Birch, der
  tilfældigvis, er en af Danmarks bedste IT-eksperter.
  Lad os så se om du kan gætte hvem af disse personer, der
  er mig?

  Mvh. Allan Hansen.

  • http://www.t3.com/reviews/panasonic-lumix-lx7-review

   brug denne her snappost (snabel a) yahoo (punktum ) dk

   • Allan Hansen

    Kære Steen – det er en meget stor fil ca. 94 foto.
    Derfor bør det være en .com mail
    Jeg tror du forstår?

    Mvh. Allan

    • Yahoo skulle tage lige så store filer som Gmail – prøv

     Jeg lægger ikke gerne min private mail ud

    • Bjovulf

     Ellers kan du / I fx. bruge depositfiles eller uploaded.to –

     depositfiles.com
     uploaded.net/

     Eller et af de mange andre fil-hoteller. I kan have adskillige
     Gigabytes uploaded der – gratis endda!.

     Pak evt. billederne til et samlet rar-arkiv ( evt. med et password )
     med WinRar eller lignende ( findes som gratis prøveversion )

 • Allan Hansen

  P.S: Derfor bruger jeg selv Hotmail.com og Gmail.com
  Jeg modtager daglig mails fra mange mennesker i udlandet.

  Mvh. Allan Hansen

 • Allan Hansen

  Hej Steen jeg har sendt dig nogle foto
  på en gammel Gmail.com, som jeg fandt.Jeg ved så ikke om det stadig virker?

  Mvh. Allan Hansen.

 • LarsS

  Godt gået tøser!

  Det giver altid et ekstra ryk, når det er “de forkerte” der protesterer!

  Tænk engang, at nogle kvinder giver sig ud for at være “feminister” uden at feministerne har godkendt dem!

  Drude Dahlerup, Zenia Stampe og Anne-Grethe Bjarup Riis m.m., må da bide speltbrødet helt i stykker over en performance som denne!

  Ukrainerne gav i øvrigt også bolsjevikkerne så mange spark i nosserne, at de trak sig tilbage og forstod at kun GULAG og nakkeskud virkede mod en stædig modstander der nægtede at acceptere idioti og ideologisk galskab.

  Millioner af fornuftige og uskyldige sjæle er døde under fanatiske og vanvittige despoter og diktatorer, men sidder der bare lidt af sjælene tilbage af de der måtte betale prisen med deres liv deroppe og kigger ned, må de være stolte som ind i helvede over sådanne tre kvinder som jer, der tør protestere og sætte sig op imod patriarkatet.

  Godt gået, piger – og bliv ved, selv om I lige om lidt bliver skudt ned af jeres “medsøstre” på den feministiske venstrefløj!

 • Erling

  Man må have mig meget undskyldt, men jeg kan ikke mønstre den store respekt for den slags narrestreger. At en multikulturalist falder på halen er der ikke meget at sige til, det rammer jo perfekt deres politiske tonesprog: patter og meningsløse slogans – skift ordene ‘islam’ og ‘religion’ ud med ‘kapitalisme’ og ‘grådighed’ og billedet kunne være taget fra en Occupy-event.

  • LarsS

   Quote; Ginger Rogers.

   “I do everything the man does, only backwards and in high heels!”

   Erling, så enkelt er livet, at det det til tider virker banalt!

  • victor

   “narrestreger”. I betragtning af, at salafister og det muslimske broderskab har så meget medvind i Gypten, så er det vist meget, meget mere.

   Det er sgu da ikke noget tilfælde, at alle islamistiske bevægelser har været så besat af kvinders seksualitet. (Rushdie skrev et essay om det for nogle år siden).

   Når Aliaa så demonstrativt insisterer på, at hendes krop er hendes, så er det en voldsomt grænseoverskridende handling.

  • Erling

   I er sgu’ nemme at imponere, hva’?

   Senere skrev hun på Facebook at det var “skrig mod et samfund med vold, racisme, sexisme, seksuel chikane og hykleri”.

   Whoa! Ligesom Sverige!

   Hun adskiller sig ikke fra de hjernedøde teenagere der poster nøgenbilleder af sig selv på internettet. Hvis det var min datter, havde hun fået røven på komedie.

   • victor

    Jeg er jyde. Vi bliver ikke “imponerede”.

    Jov. Måske. Hvis en af mine drenge får nobelprisen i Fysik, Medicin – og Fredsprisen – samme år. Så vil jeg tage ordet i min mund….

    Ikke før.

 • Ole Burde

  Den her legende om Amazonerne , var den ikke oprindeligt fra et sted som idag er i Ukraine ?

 • Nobody

  Vet inte vilken belöning våra styrande väntar sig, men denna sång är för dom: Metallica – The Unforgiven lyrics: http://www.youtube.com/watch?v=Xgrl9S6HtK8

  P.S: För Sverige i tiden.

 • Nobody

  Vet inte vilken belöning våra styrande väntar sig, men…

  Du Hast nicht… mich gesagt: http://www.youtube.com/watch?v=aWE2IDEofmI&playnext

 • Robin Shadowes

  Nån som vet vad som har hänt med bloggarna på JylllandsPosten? Dom verkar i alla fall att vara borta nu. 🙁

  • Bjovulf

   De er flyttet hertil: ( eller er ved at blive flyttet )

   http://jyllands-posten.dk/blogs/

   • Bjovulf

    http://blogs.jp.dk/messerschmidt/2012/12/21/de-danske-eu-politikere-vi l-lade-eu-diktere-indvandring-til-danmark/

    De danske EU-politikere vil lade EU diktere indvandring til Danmark

    Dato: 21. december, 2012

    I EU stemmer Venstrefolk, SF’ere og socialdemokrater – ja, selv Folkebevægelsen mod EU – for, at EU skal kunne bestemme, hvilke indvandrere, der skal kaldes flygtninge, hvor de skal bo, og hvordan de skal behandles.

    Det er slemt nok, som det er; det højeste antal immigranter i 10 år maser sig nu ind i Danmark. Åbenlyst ubegrundede ansøgninger om asyl fra en ny bølge af romaer fra Serbien og somaliere belaster Danmark. Fogh-regeringen gjorde ikke nok, indrømmet, men med den regering, danskerne nu har, så kunne vores økonomi, sociale stabilitet og kulturelle sammenhæng ikke være mere truet af tøjlesløs immigration. Og de danske EU-partier nede i EU-parlamentet gør kun ondt værre. Fik de magt, som de har agt, vil Danmark først blive lænket til nye aftaler, der gør det mere lempeligt og komfortabelt at indvandre, og dernæst pryglet på plads af domme, som det klør i fingrene på EU-dommerne at afsige.

    ….

 • Sredna

  Det är inte varje dag man ser feminina feminister.

 • Hej! Jag har översättat information om din demostration till Azerbaijansk hemsidan. Snart fler tidningen kommer att publisera samma information. http://avropa.info/news/?sehife=1&xeber=16016

  • Tak, interessant. Det var en ny oplevelse 🙂

 • Bergfast

  Som – protest – , (!?), mot dessa förvillade, egoismförespråkande och galna unga flickor, och till FÖRSVAR för familj, släkt, klan, ätt och i förlängningen för – nation -, borde man som kvinna kanske – konvertera – till ortodox judendom? Eller till mormonkyrkan? Eller till den lika familjebeskyddande islam? Eller till Amishfolkets tradition? Eller kanske till Plymouthbröderna! Osv…..
  Detta helt enkelt därför att UTAN just familj, släkt, klan, ätt och – nation -, så är flickor eller kvinnor på sätt och vis som öde, ofruktbara och isolerade – landskap – …..(?)

  Varför?

  Därför att flickor och kvinnor står sig slätt och ganska så självförsvarslösa utan just sina familjer, sina klaner, sina ätter – eller sina – nationer, till vilka de tillhör och hos vilka de känner sig – hemma-….

  Det är fullkomligt självmördande ur både familje-, släkt -, klan- , ätt- och också – nations- synpunkt, att ur dessa perspektiv förespråka den fientliga inbillningen att flickan eller kvinnan alldeles själv – äger sin egen kropp – , och på så sätt är – fri -. Det är i själva verket ingenting annat än just i förlängningen– nationsmördande – propaganda- .

  Flickor och kvinnor tillhör sina familjer, släkter, klaner ätter och – nationer -, på samma sätt som familjerna, släkterna, klanerna, ätterna och – nationerna också tillhör flickorna och kvinnorna själva, och är deras – hem – på jorden. Det är därför i förlängningen – nationsmördande – propaganda…

  Detta därför att denna föreställning, och denna egoistiska, kanske också manshatande(?),såväl som familjefientliga, samt släkt, klan, ätt och därmed också nationsfientliga propaganda, leder i förlängningen till just ett söndrandet av både familjesammanhållningar, släktsammanhållningar, klansammanhållningar, ättsammanhållningar och också just därmed till söndrandet av hela – nationsbildningar -.

  Förmågor till att vara livskraftiga nationer förutsätter ju just starka familjer med många barn, med goda släktsammanhållningar osv.

  Varför har kvinnor bekämpats i alla former av – krig – mellan olika nationer, genom att våldtas eller genom att mördas, överallt runt hela jordklotet?

  Jo, det verkar anses vara just bland de effektivaste sätten att verkligen kunna bekämpa en – fiendenation – ?

  Att skicka ut – agenter – , som utger sig för att vara – kvinnliga föredömen – (?), (t ex sexiga rockartister, “sexiga revoltörer”, eller sexiga filmstjärnor osv.), men som i själva verket och i praktiken endast är förledare och vilseförande för en – fiendenations- unga flickor och kvinnor, det kan ses som förrädiskt….

  De – frihetsideal – som förespråkas, som är helt familjefientliga ideal som i förlängningen endast riskerar att leda till nationers inre upplösningar (?), det kan man kanske kalla för – avancerade krigföringar – ?…..

 • HH

  Jag har verkligen velat tro på en europeisk sammanhållning, ett EU. Som ung vandrade jag omkring i ett Europa 10 år efter det stora kriget och såg vad som fanns kvar av hus, såg invasionsstränderna och ryste. Och skogarna av kors efter alla som fallit.
  Men jag såg också vad Marshall-hjälpen åstadkom! Vi borde tacka amerikanerna för deras insatser. Med en minimal expeditär i Paris tog en amerikansk invasionsgeneral hand om denna hjälp som kom att betyda så mycket för Europa.
  Men vad har vi nu? En ohygglig byråkrati som gör varje land till ett genomsnittsland! En lantbrukshjälp som är en hydra i blankettraseri och total oförståelse för hur man bedriver lantbruk i Sverige och i Frankrike! Där finns i grunden ingen likhet.
  Hur många byråkrater finns i Brüssel? Vad är det man vill uppnå? Ett totalt likadant-land över hela kontinenten? Vad har vi för likhet med t ex Italien söder om Rom? Eller Andalusien?
  Och sen det orimliga skeppandet till Strasbourg/Strassburg av byråkrater var och varannan månad… Gud hjälpe oss!
  Faktiskt har jag börja vända på kuttingen. Jag säger som min vän elektrikern (som i går fixade till våra omöjla el-proppar på ett ytterst professionellt sätt!) NEJ till denna byråkratiska fysionomi! Det har gått troll i allt det här!
  Fredspriset till EU? Som Bertha von Suttner sagt – det är nedrustning det handlar om. Dessutom var det faktiskt amerikanska och engelska trupper som befriade Europa. Europa kunde inte göra det självt!
  Så, vänner, vad tycker ni?

 • Z0z 3gypt

  It is completely free in their actions and her body, which became worthless and do not represent the majority of Muslims in Egypt because this is not the actions of Muslims and this act should know it’s not a Muslim in this behavior because it bared formerly was the second time that undresses the congratulations have freedom in hell that does not believe inmany of you

  • Bjovulf

   Que? 😀

 • Z0z 3gypt

  Naaaaaahh .. That is NOT MUSLIM .. She is not Belong to Islam any more

  • You are right. She has joined the Atheists, as far as I can see.

  • Bjovulf

   Ge, I wonder why that would be ….

 • Pingback: Aliaa Magda Elmahdy, Femen, Ayaan Hirsi Ali, Shabana Rehman.. | Transhumanisten()

 • Devon

  Well she is right about Islam…it is brutal…but radical secularism and atheism is even worse…the most intolerant people on earth are fundy atheists….

 • interessant protest

 • Hamdi

  This girl needs to have some self respect before I can even think of listen to her. I am sorry to see such people behave like that.

  • Bjovulf

   But muslim men treating women as cattle or slaves and beating them constantly,
   raping them ( especially non-muslim women! ) or murdering them in “honour” killings
   according to the barbaric teachings of the quran – without any real rights, that is
   of course fine by you, right? 😀

   Do you know what the word “hypocracy” means by any chance? 😉

   • Erling

    Hamdi is bang on the money and bringing up the Muslim treatment of women is neither here nor there: either she’s a slut or she isn’t.

    With enemies like Elmahdy, the Muslim Brotherhood doesn’t need friends. In any civilized society, her exhibitionism will put her well beyond the pale. She’s made herself a poster girl for the Brotherhood: “You see? This is what Westernisation leads to”!

    I suspect she knows that but doesn’t care. All she cares about is a ticket to the counter-jihadi gravy train.

    Jeg mener helt ærligt: hvad ville du sige til at din datter eller din kæreste havde malet debile slogans på patterne og nu stod og viftede med tissekonen foran den ægyptiske ambassade?

    Hvis hun gjorde det på Tahrir-pladsen, tror jeg nok jeg ville have haft lidt større respekt, om ikke for hendes intelligens, så for hendes mod.

 • Frank Wank

  Good!!…now ladies time for a well-deserved foursome with this humble reader.

 • Ahmed

  Glædelig jul og godt nytår herfra

  selvfølgelig alle har ret til at vise sin mening på den måde, han ønsker
  men for mig som muslim og Egyptien denne Low og tarvelige stil og nedværdigende for kvinder, der honoreres Gud i Koranen og religion
  Indvending debat og udveksling af ideer et civiliseret Basilbo beboelse bevarer kvinders værdighed og beskyttes
  Jeg håber at acceptere min mening med et åbent sind og mange tak fra Cairo, Egypten
  a.mabrouk

 • Pingback: Cassons aux FEMEN les couilles qu’elles n’ont pas | SITAmnesty()