9
aug
Seneste opdatering: 9/8-13 kl. 1546
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

CBN, 7 august, 2013. En godartet idiot, hvis det virkelig kræves for ham at være jøde, for ikke længere at være antisemit og holocaustbenægter-

Urhskov: Sveriges vanvidspolitik

Der kan ikke skrives nok om den svenske tragedie. Tallene fra den anden side af Øresund er uhyggelige i en grad, man ikke forestiller sig. Siden 1980 har Sverige givet opholdstilladelse til 1.640.978 personer. Alene sidste år skete det 111.090 gange, at et menneske vandrede ind i Sverige. 40.873 fik familiesammenføring i Sverige. Begge tal er de højeste nogensinde. I 2012 blev af de godt 111.090 opholdstilladelser ca. 70.000 givet til mennesker fra den ikke-vestlige verden, heraf over 40.000 til personer fra muslimsk dominerede lande.[..]

Er Sveriges ulykke noget, der interesserer danske mainstreammedier? Næ, højst sporadisk. Det mest vanvittige eksperiment i noget nordisk land nogensinde løber af stablen lige for næsen af os, og det er helt underbelyst for den danske offentlighed. Som Machiavelli observerede for længe siden: Når et problem er begrænset, er der næsten ingen, der vil erkende det. Når tilstrækkeligt mange har erkendt det, er det for sent at gøre noget ved det. Sverige er langt ude over kanten allerede, og intet tyder indtil videre på, at Sverige ikke tager skridtet fuldt ud og ryger helt i afgrunden. Jyllands Posten.

Weekendavisen interviewer David Goodhart

»Det er karakteristisk for den indvandring, at den aldrig var tiltænkt. Den skete nærmest ved et tilfælde som resultat af fire enkeltstående beslutninger. Ud over åbningen mod øst indførte Labour-regeringen nye slækkede regler for familiesammenføring. Derudover kom mere liberale regler for udenlandske studerende, som af og til blev misbrugt, samt nye regler og praksis for asyl. Tilsammen skabte det en masseindvandring, som Labour-regeringen ikke formåede at kontrollere,« forklarer Goodhart.[..]

»For mig er sammenhængen mellem homogenitet og velfærdsstat indlysende. Men jeg blev beskyldt for at være en liberal racist. I dag er der dog flere og flere, som er vågnet op, og den overvejende positive modtagelse af min bog – også på venstrefløjen – viser, at tabuerne er brudt, og at vi nu kan have en mere fornuftig debat om indvandringen,« siger Goodhart.[..]

Historien om den nyere tids indvandring til Storbritannien er altså på klassisk britisk vis historien om en række beslutninger og tilfældigheder, der danner præcedens, og ikke en bevidst storstilet plan om at åbne for masseindvandring. Men ifølge David Goodhart ville det heller ikke være ønskværdigt, hvis Storbritannien blev et indvandrerland. Den britiske drøm.

Tidligere: Have liberals lost the argument on immigration?, David Goodhart in Amsterdam, David Goodhart: The British Dream


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


T. Snorrason

Posted: 9 august 2013 - 08:12 - Svar

Tja, måske Mossad havde en hjælpende hånd med, ganske som de hjalp Lykketoft til at finde sin familiære rod.

  Santor

  Posted: 9 august 2013 - 15:59 - Svar

  Det er forbigået min opmærksomhed men har du et link?

   T. Snorrason

   Posted: 9 august 2013 - 16:26 - Svar

   Fra en DR radioudsendelse, snart mange år siden.
   Lykketoft nedstammer fra en dansk jødisk tjenestepige og Trotski, derfra Lykketofts lighed med samme.
   Mossad syntes lige, de ville gøre Lykketoft opmærksom på hans jødiske rod, når han nu engagerede sig så kraftigt i Palestinaspørgsmålet.
   Lykketoft selv har selvfølgelig altid kendt til familieskabet, der var almindelig kendt på Frederiksberg Gymnasium, hvorfra han er student og var salonkomunistiske læreres darling.
   Jødedom går som bekendt gennem moderen, ikke faderen.

    Santor

    Posted: 9 august 2013 - 17:14 -

    Så bliver det dårligt mere grinagtigt.

    Lidt en øjenåbner når Mossad leger “jøde-tagfat” med ens stamtræ. Et – du er den 🙂

    Hans Und

    Posted: 11 august 2013 - 17:35 -

    Jeg tror ikke rigtig der er andre kilder end denne:

    http://www.npi-news.dk/Lykketoft-Trotskij.htm

    Og fraværet af kontrollerbarer oplysninger gør den ikke just troværdig.

  Morten - - -

  Posted: 11 august 2013 - 12:58 - Svar

  Det allermest påfaldende er, at det er den racistiske opfattelse af en “jøde”, der her anvendes. Hvorfor skulle Jobbik være jøde? Selvfølgelig er han ikke det! Han er ikke nødt til at anerkende biologiske kriterier.

  Til et folk de alle høre
  som sig regne selv dertil

  Eller hvorledes?

  – – –

Bjovulf

Posted: 9 august 2013 - 08:22 - Svar

En embedsmand tager bladet fra munden i forhold til udlændingepolitikken

http://denkorteavis.dk/2013/en-embedsmand-taler-ud/

ophistorier

I Danmark har der været ført en mere åben debat om udlændingepolitikken end i næsten alle andre lande. Alligevel er der mange forhold, som aldrig er kommet til offentlighedens kundskab.

Den Korte Avis tager i dag hul på en række artikler, der ser kritisk på hele det udlændingepolitiske system set indefra. Skrevet af en embedsmand, der gennem årene har deltaget i forvaltningen af udlændingepolitikken på centrale poster.

  steen

  Posted: 9 august 2013 - 15:48 - Svar

  Fremragende initiativ af BENT WIGOTSKI og DKA!

  Morani ya Simba

  Posted: 9 august 2013 - 16:22 - Svar

  Jeg har ofte undret mig over hvilke fortrolige briefings ministre og andre får fra PET, Finansministeriet og andre og som vi må formode er mere informative end de prognoser man kan strikke sammen fra det Danmarks Statistik og andre offentliggør. Og jeg ville gerne vide hvilke tanker sådanne briefinger fremkaldes hos en Vestager eller en Thorning. Jeg håber meget at flere embedsmænd vil udtale sig om hvad der har foregået på de lukkede gange hvor offentligheden ikke kommer. Og der må meget gerne være et par whistleblowers imellem så vi kan vide hvad de ansvarlige egenligt får at vide og hvad dette er baseret på. Det er meget svært at forestille sig at der er ”noget” offenligheden ikke har adgang til og som gør at situationen ikke er så problematisk som lidt gennemgang af offentlige tal og opgørelser, kraftigt antyder.

   Santor

   Posted: 9 august 2013 - 17:28 - Svar

   Yup, og det skal også ses i lyset af at elevrådsformanden, ved sin tiltrædelse, udtrykkeligt lovede en langt mere gennemsigtig regeringsførelse.

   Endnu et løfte hun ikke holdt!

  Hans Und

  Posted: 9 august 2013 - 17:45 - Svar

  Gad vide om det var det her, rødfascisterne i RAF-regeringen havde i tankerne da de bekymrede sig om offentligt ansattes ytringsfrihed og whistelblowers retssikkerhed?

   Bjovulf

   Posted: 9 august 2013 - 18:29 - Svar

   Næppe 😀 – karma is such a bitch, isn’t she? 😉

Bjovulf

Posted: 9 august 2013 - 08:25 - Svar

Mine oplevelser med forvaltningen af dansk udlændingepolitik

http://denkorteavis.dk/2013/mine-oplevelser-med-forvaltningen-af-dansk -udlaendingepolitik/

Rundt om samfundet

I løbet af 32 år i udenrigstjenesten faldt det igennem flere perioder i min lod at blive involveret i forvaltningen af Danmarks udlændingepolitik.

Jeg har været chef for den sektion – senere det kontor – i Udenrigsministeriet, der havde til opgave at udarbejde baggrundsrapporter til udlændingemyndighederne i asylsager.

Jeg har været medlem af Flygtningenævnet.

Jeg har været udstationeret i lande som Tyrkiet og Pakistan, hvor mange af flygtningene og indvandrerne til Danmark kommer fra. På disse udeposter har jeg været ansvarlig for visumudstedelse.

Min deltagelse i disse sammenhænge gav mange tankevækkende oplevelser ikke mindst som følge af den meget lange afstand mellem udlændingepolitikkens intentioner og de reelle følger af disse intentioner i virkelighedens verden.

  Hans Und

  Posted: 9 august 2013 - 11:55 - Svar

  Det bliver spændende at følge. Og forhåbentlig vil nogle af islam importørerne føle sig kaldet til at give deres besyv med.

  Wigotski skriver bl.a. at man giver afsyl til folk der har kæmpet med “skrift, tale, med våben “.

  Folk der har kæmpet med våben har ikke noget “krav” på at blive anerkendt som flygtning. Endnu mindre folk der har begået almindelig kriminalitet, uanset at de i øvrigt falder ind under definitionen.

  I øvrigt er det et suverænt nationalt anliggende hvordan konventionen skal fortolkes, herunder er der ikke noget i vejen for at udelukke bestemte grupper af sikkerheds hensyn. F.eks er der ikke noget i vejen for at udelukke muhammedanere, med henvisning til koranens krigserklæring, hvilket ikke er pga religion, men sikkerhed.

  Ligeledes fantastisk at pal-araberne overhovedet er blevet lukket ind, for som det hedder i konventionens artikel 1:

  D. Denne konvention skal ikke finde anvendelse på personer, som for nærværende nyder beskyttelse eller bistand fra andre organer eller institutioner under De Forenede Nationer end De Forenede Nationers højkommissær for flygtninge.”

  Hvilket altsammen føre til den konklusion, at man bevidst ønskede at bruge flygtninginstitutet til, at iværksætte en muhammedansk invasion.

  Velsagtens på betalt opdrag fra regimer i den islamiske verden. I den forbindelse er det velkendt at partiet VS modtog penge fra Libyien, at Preben Wilhjelm, Lone Johnsen (og ægtefælle Niels Stockmarr), Anne Grethe Holmsgaard, Kit Broholm var særdeles aktive for den “panarabiske nationalsocialistiske” sag.

  Og at socialdemokraten Poul Nielson havde indgået en klokkeren aftale om særbehandling af islam, mod at få lov til at købe olie.

   Bjovulf

   Posted: 10 august 2013 - 08:34 - Svar

   Ja, det kan da helt knuse ethvert håb hos S, R & SF om bare en lille bitte og langsom forbedring af de dårlige meningsmålinger frem mod det næste FV helt i stykker – altså til noget, der bare kan give en minimal tro på
   et mirakel – , hvis der først begynder at komme en masse af sådanne urimelige eksempler på magtmisbrug, uansvarlighed og betændte sager frem, der giver for alvor giver den danske befolkning indtryk, af der i alt, alt for mange sager er blevet givet asyl og opholdstilladelser til personer ( og deres familier ), som end ikke var i nærheden af opfylde kriterierne – især da hvis nogle få modige ægte journalister med hjertet på det rette sted fra andre medier også vover pelsen og for alvor begynde at grave i dette morads.

Murbräckan

Posted: 9 august 2013 - 14:50 - Svar

Frontfiguren Stalin var georgier men resten av kommunistväldet styrdes av judar.
http://sv.metapedia.org/wiki/Kommunismens_brott_mot_m%C3%A4nskligheten

  Morani ya Simba

  Posted: 9 august 2013 - 15:06 - Svar

  Det er noget bavl på (mindst) to måder. For det første var de jøder der blev bolsjevikker, netop ikke jøder religiøst mere hvilket frikender jødedommen som religion for ansvar for kommunismen. De to har intet med hinanden at gøre. For det andet var der rigtig mange ikke-jøder blandt de ledende kommunister, fx. Lenin, Beria, og samtlige andre sovjetiske top-dogs. Der har aldrig været een jøde som leder af USSR og Stalin og andre var stærkt anti-semitiske (jvf. ”det jødiske lægeplot” i 1953). Jeres fakta passer heller ikke med at Israel blev USAs allierede mod de sovjetisk støttede arabiske stater i Mellemøsten efter Anden Verdenskrig.

  At jøder har haft deres rigelige del af tosser og fantaster gør ikke kommunismen til en ”jødisk sammensværgelse” og denne konspirationsteori er for mig efterhånden for gammel og gennemtravet og har for mange faktuelle problemer. Man kan ikke sammenligne med Islams forhold til moderne islamisme hvor der klart er nogle ideologiske bånd og faktuelle overensstemmelser mellem islams oprindelige lære og hvad fanatikere som bin Laden og andre hævder. De to kan ikke sammenlignes.

   Morani ya Simba

   Posted: 9 august 2013 - 15:30 - Svar

   Og Putin er jo et kendt sandhedsvidne. Grow up…..

   Santor

   Posted: 9 august 2013 - 15:51 - Svar

   Rofl….. Morani ya Simba.

   Han figurere på samme side som 9 hole-in-one Kim fra Nord Korea i citatordbogen 🙂

   Ulla Nørtoft Thomsen

   Posted: 11 august 2013 - 14:34 - Svar

   Jo, men nazisterne opfattede den jødiske ånd som en fornægtende eller tilintetgørende ånd, som de så i både liberalismen og kommunismen. Nazisterne hadede begge dele lige meget og så begge som resultatet af den jødiske ånds besudling af den sunde tyske ånd. Det, de kaldte jødeånd, var vel hvad vi andre ville kalde modernitet.

Bjovulf

Posted: 9 august 2013 - 18:30 - Svar

DF går frem – K går tilbage 😀

http://www.b.dk/politiko/df-gaar-frem-k-gaar-tilbage

Af Bjarke Gunslev og Martine Stock, Berlingske Research
9. august 2013, 17:03 2 Kommentarer

DF står tilbage som sommerens vinder i meningsmålingerne, mens K går tilbage, viser ny Berlingske Barometer-analyse.

En sammenligning med sidste Barometer-måling fra d. 11. juli viser, at den seneste måneds mest interessante udvikling skal findes i blå blok. For mens Liberal Alliance og Venstre holder et stabilt niveau, er K gået tilbage med 0,9 procentpoint, hvorimod DF er gået frem med hele 1,4 procentpoint.

  Bjovulf

  Posted: 9 august 2013 - 19:03 - Svar

  Flot timing fra LA i anledning af Barfoeds seneste totalt virkelighedsfjerne udmelding angående det unødvendige i at stramme udlændingepolitiken yderligere.

  Mon ikke LA med et så realistisk syn på sagerne kan formå at trække endnu en stor gruppe utilfredse konservative til sig, der er vildt uenige med Lars Barfoeds skabsradigale tosserier? Jeg tror det, Lonø 😉

  Hvad er mon odds på pt., om de konservative klarer spærregrænsen ved det næste folketingsvalg?

  Så er spørgsmålet bare lige, hvor meget LA mener dette, når det rent faktisk kommer til stykket –
  for der har jo været udmeldinger i alle mulige retninger fra dette mærkelige parti helt siden forgængeren
  Ny Alliance og dets “Nok er nok!” mantra.

  http://www.b.dk/politiko/der-er-fortsat-brug-for-stramninger

  Der er fortsat brug for stramninger

  Af Merete Riisager (LA)
  9. august 2013, 16:10

  Når Lars Barfoed melder ud, at ”Nu er der strammet nok i udlændingepolitikken”, siger den konservative leder i virkeligheden, at han ville ønske, at verden gik i stå. Det ligger muligvis godt i tråd med ånden i Det Konservative Folkeparti, at det var bedre førhen. Uanset om ”førhen” var for 50, 10 eller to år siden i de glade VKO-dage. I Barfoeds optik var udlændingepolitikken så god under VKO, at den ikke kan blive bedre. Det er næppe tilfældet. [!!!]

  For at komme med en sådan udtalelse, må man være fuldstændig blind overfor de udfordringer, der opstår og vil blive ved at opstå i en global verden. Dansk udlændingepolitik kan ikke sættes på pause, men bør derimod være et redskab, der lader udlændinge komme ind, der kan forsørge sig selv, og som kan og vil bidrage. Samtidig må den lukke døren effektivt for dem, der ikke kan eller vil. [!!!]

  ….

   steen

   Posted: 9 august 2013 - 19:18 - Svar

   du har læst?

   http://www.b.dk/kommentarer/der-er-behov-for-et-nyt-konservativt-parti
    
   Der er behov for et nyt konservativt parti

   Af Kasper Støvring

    Bjovulf

    Posted: 9 august 2013 - 23:43 -

    Nej, havde ikke set den – mange tak 😉

    Bjovulf

    Posted: 10 august 2013 - 00:25 -

    Mere her:

    Barfoeds visionsløse udmelding

    http://www.b.dk/kommentarer/barfoeds-visionsloese-udmelding

    7. august 2013, 22:30

    Birthe Rønne Hornbech (V): Jeg er meget overrasket over Lars Barfoeds udmeldinger. Det er meget gammeldags og verdensfjernt at mene, at udlændingepolitikken ikke må strammes over fire år, sådan som de Konservative mener.

    Der er tværtimod brug for reformer, hvad enten der er tale om stramninger eller lempelser. VK-regeringen ophævede 24-års reglen for de kvalificerede. Det dæmmede op imod tvangsægteskaber, for der kan jo ikke indgås ægteskabsaftaler, når loven kræver, at en række færdigheder skal være erhvervet, inden der gives arbejdstilladelse. Derfor indførte VK-regeringen et pointsystem, hvor det ikke var alderen, men integrationsevnen der var afgørende.

    VK-regeringen tiltrak hermed de dygtige til at lade sig familiesammenføre i stedet for, at de blot kunne sidde i hjemlandet uden dygtiggørelse og vente på, at de fyldte 24 år. Disse gavnlige ændringer for hele Danmark har den røde regering afskaffet. Det betyder også, at dygtige udlændinge under 24 år ikke lægger arbejdskraften her, men tværtimod rejser ud af landet sammen med en måske dansk ægtefælle, så Danmark mister to velkvalificerede, som vi har brug for.

    Green Card ordningen er ikke god nok. Desværre var det ikke muligt i VK-regeringens tid at forene Radikale og DF, der var en del af aftalen.

    ….

Leave a Comment