6
jun
Seneste opdatering: 6/6-14 kl. 1804
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En reprise fra 2011, hvor jeg boede i Småland på  en god venindes internet. Det var sommeren lige  inden Breivik og begivenheder, der skulle overrumple mig så tæt og personligt på, at tiden nærmer sig, hvor jeg vil spytte ud. Jeg har et hængeparti med den norske historie og dens danske efterplaprere, f.eks. Politiken og Christian Lollike, jeg har holdt hemmeligt siden 22 juli 2011, og som jeg har tænkt mig at ytre mig om. Et par måneder, så kommer en kronik, igen andre vil publicere end jeg selv. Min norske hjemmelsmand siger: “Journalists are filth.” Det er ikke hele sandheden, men antagelig mindst den halve. Monika Papazu har, siden jeg bloggede dette, skrevet indsigtsfuldt om Jean Raspails bog i december 2011.

*******************

Jeg sad i venners lag forleden efter højtideligheden i Mindelunden 4 maj, og talten faldt på George Orwell. Efter at vi havde vendt han liv, hans ungdom, skolegang og forfatterskab, kom vi til det uundgåelige spørgsmål: Hvad ville Orwell have sagt til….i dag, og hvem har skrevet allegorien om en muslimsk fremtid, som Orwell skrev bogen om den kommunistiske?

En af de to forfattere til stede, mente at Jean Raspail: “Le Camp des Saints” er det hidtil bedste bud på en sådan bog. Den er på godt 100 sider, ligesom Animal Farm, og den kan læses på nettet på engelsk: THE CAMP OF THE SAINTS By Jean Raspail, 102 sider pdf.

17 august 2011: Mange har sikkert bemærket, at Gates of Viennas løbende reportage om landingerne på Lampedusa, Malta og i Syditalien i år, alene i år 48.000, hedder “Camp of Saints”. Jeg har haft travlt med andet, så det tog mig seks måneder at stille spørgsmålet “hvorfor,” hvad er “The Camp of Saints?

Det er titlen på Jean Raspails (f.1925) øjensynligt profetiske bog om en fremtidig, ødelæggende masseinvandring til Europa fra den tredje verden, der udkom et par år efter at jeg blev student, og havde mange andre ting i hovedet. Blandt andet at se så meget af verdenen som overhovedet muligt foruden Europa og USA, som jeg allerede kendte godt, ligesom Raspail selv gjorde.

Han er nu en gammel mand på 86, ligesom Europa er en gammel mand, hans bog er genudgivet to gange, han har fået flere litterære priser og været tæt på at blive indvalgt i Académie Française i år 2000, hvor han fik flest stemmer. Han har skrevet 38 bøger, men han siger om “Le Camp des Saints”:

Det er en inspireret bog. Det vil sige, da jeg begyndte at skrive den i 1972, havde jeg udsigt til Middelhavet, og jeg spurgte mig selv: “Hvis nu de kommer…..og så kom bogen til mig som ingenting. Den ligner ikke noget andet, jeg har skrevet.”

Raspail siger også, at bogen ikke kunne være udkommet i dag på grund af hate-speech lovgivningen, samt at han undgik spørgsmålet om islam, der allerede var kontroversielt i Frankrig dengang, givetvis bla. på grund af Algier, der i vidt omfang var et islamisk oprør mod Frankrig. 50 år efter Ben Bella og OAS, oplever Frankrig en kvalitativ, lignende trussel, men nu på fransk grund.

Her er så en tretrinsraket om Raspail. Man kan se interviewet ovenfor fra februar i år, det er med engelske undertekster. Han afslutter det med at minde intervieweren om, at der lige syd for den franske middelhavskyst er en halv milliard mennesker i labile lande, som stadig kan sætte kursen mod den franske Riviera, hvis (når) deres samfund tipper over i kaos.

Intervieweren hører det ikke, ligesom europæiske politikere idag, ikke vil tænke tanken, skønt den kan eksplodere på dem og deres undersåtter når som helst, og nu i 2014 er eksploderet, og har kostet en hel del europæere  livet. Jo højere man kommer i det politiske hieraki, desto stærkere er fortrængningen af denne enkle sandhed:

Politikerne har dødsofre på deres samvittighed, værst i Sverige. Det er ikke nogen politisk strid om ord, det er tabte menneskeliv, og de regner med at slippe afsted med det, som ingenting var hændt. Et eksempel? Her er et af hundreder, og det er lavt sat.

Vi uden ansvar kan tage det roligt, men I med flere hundrede liv på samvittigheden, og hvis man indregner indirekte drab f.eks  trafikdrab, flere tusinde svenskere, sover I stadig godt om natten?

Man kan læse anmeldelsen af bogen her, og/eller endelig kan man læse bogen online. Den er kun  på 100 sider.: THE CAMP OF THE SAINTS By Jean Raspail, 102 sider pdf. 06.06.2014 Bleak Prospects For Europe – Immigration To Continue For Decades To Come


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Angela

Posted: 6 juni 2014 - 10:06 - Svar

– Vi är på väg mot ett märkligt samhälle med en liten elit och en stor, spretig och kämpande massa, ett nytt proletariat, sade David Boyle, som just nu arbetar med en rapport för brittiska finansdepartementet.

Han menar att det är det växande missnöjet inom medelklassen som gör att partier som Ukip vinner framgångar.

– Medelklassen måste vakna upp och skapa en politisk rörelse som kan förhindra detta från att hända. Men jag tror inte att Ukip är den rörelsen, sade Boyle, som själv är knuten regeringspartiet Liberaldemokraterna.

http://www.friatider.se/brittisk-medelklass-p-v-g-att-f-rsvinna

Det var detta samhälle som den globala eliten stämde av på mötet i San Francisco i början av 1990-talet.

    Angela

    Posted: 6 juni 2014 - 10:58 - Svar

    Om UKIP är den rörelsen eller ej är förstås Boyles egen privata uppfattning. Varje organisation eller folkrörelse eller enskild person, vetenskapsman, blogg, författare, kommentator eller spridare av motståndet genom att sprida information i brevlådor etc alla dem som synliggör frågan och som skapar en politisk rörelse för att förhindra detta att hända är god i sig. Finns ingen sämre eller bättre. Alla som sluter upp till motstånd från detta vansinne och världskollaps är värda sin vikt i guld! Det jag ville lyfta fram är att makteliten är väl medvetna om vad som händer eftersom de skapat detta vansinne. Det positiva om man nu kan prata om något positivt är att de nu pratar om det och nu skriver rapporter om det. Den vetenskapliga litteraturen har länge uppmärksammat det i massor av rapporter och även seriösa politiker. Påminner än en gång om det unika dokument , det första i sitt slag som tog upp den nya samhällsordningen som makteliten var i färd att skapa, i Sveriges Riksdag genom Hermansson som ställde frågan till dåvarande statsminister Fälldin. Det var 1976 och nu först arbetar en brittisk utredare på finansdepartementet om konsekvenserna för västvärldens folk.

M

Posted: 7 juni 2014 - 15:49 - Svar

“Skød Europa sig en kugle for panden, da de gav kvinder stemmeret? Sverige gjorde, for der er også mændene kvinder undtagen de få, der stadig knokler i landbrug og industri, for at opretholde resterne af en nation. Jeg vil gerne tale pænt om kvinder, men statistikken siger, at de er de primære drivkræfter bag dette. Uden dem og de kvindagtige mænd, ville det der er sket med Sverige, ikke have været muligt.”

Det er ikke just logikken der trykker her. Kvinderne er den primære drivkraft bag Sveriges problemer, hævder du, og tilføjer: de svenske mænd, der pr. definition også er kvinder (undtaget bønder og arbejdere der ligesom hos kommunisterne får en fritagelses-glorie). Bortset fra selvmodsigelsen (der synes at afsløre en forveksling af ideologi og biologi) er det en analyse lige så overfladisk som når en gammel rødstrømpe hævder at “uden mænd ville der ikke være krig i verden”.

Nu vi taler om at skyde Europa kugler for panden. Hvordan skal man forklare et fænomen som 1. verdenskrig? Millioner af mænd meldte sig frivilligt til at springe op som vovser på kommando og gå frem på rad mod en maskinskytte der i ro og mag kunne nedlægge dem fra en ende af. Trods omfattende personlige erfaringer af at de ikke opnåede noget meningsfuldt resultat gennem denne masse-selvopofrelse vedblev de at gøre det i 4 år for at frem- og tilbageerobre de samme latterlige få meter pløjemark. Hvordan kunne noget så tåbeligt og vanvittigt finde sted og hvordan kunne det få lov at fortsætte så længe i samme rille? De jublede oven i købet af begejstring da krigen startede og holdt fest i den anledning.

Skal man på den evidens konkludere at mænd er så dumme og irrationelle at de bør fratages stemmeretten?

Det er der feminister der påstår. De udtaler sig (som du) på baggrund af en nøgen statistik (“næsten alle soldater og statsledere i verden er mænd”) tolket uden kulturel og historisk kontekst.

Det eneste en så naiv konklusion viser, er at man helt grundliggende ikke har forstået hvordan kollektive neuroser og massepsykoser opstår, eller hvordan manipulation af menneskemasser fungerer. Ak, en enøjet analyse skyder ofte længere fra mål end et blindt gæt.

M

Posted: 7 juni 2014 - 16:08 - Svar

Ps. En statistik kan pr. definition ikke sige noget om drivkræfter. Kun om resultater af en anvendt kraft (her: ideologi).

Sådanne resultater kan udmærket involvere manipulation målrettet køn. Den kan også være målrettet farve (eksempel: hvide mennesker opdraget til at føle skyld over deres “race”). Men at den slags manipulation virker betyder ikke at kvinder (eller hvide mennesker) som sådan ikke kan håndtere ansvar. Det betyder blot at mennesker er sårbare overfor mentale angreb.

Når mennesker opfører sig kollektivt selvdestruktivt er det ikke fordi de har et dødsønske eller en medfødt (fx kønsbestemt) masochisme, men fordi de er blevet manipuleret ind i en mental blindgyde.

Den som tror at noget lignende ikke kunne ske for ham selv tager fejl. Vi har alle vort svage punkt.

Leave a Comment