30
jun
Seneste opdatering: 14/10-17 kl. 1921
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Untitled-1.jpg

(Den unge Andy Choudhary var en velintegreret muslim)

Hvis man skal interviewe en såkaldt “firebrand” eller “hate preacher” som Anjem Choudary for et dansk tv-publikum, er der i al væsentlighed to tilgange som journalisten kan vælge: Man kan prøve at afdække interviewpersonens overensstemmelser eller uoverensstemmelser med det muslimske miljø i Storbritannien – eller man kan gøre mandens personlighed og drakoniske sprog til selve omdrejningspunktet, og uden nærmere begrundelse tage for givet at han er en afviger i sit eget miljø.

Martin Krasnik valgte i sit Deadlineinterview med Choudary (transskription her) desværre den sidste tilgang. Ærgerligt, for Krasnik missede flere godbidder med langt mere vedkommende perspektiver end Choudarys åbenlyse løgne og selvmodsigelser. Prædikanten sagde således “Men vi er et verdensomspændende samfund. Hvis en del af samfundet lider, lider alle. Hvis de bliver angrebet, angribes vi alle”.

Det Choudary hentyder til her er begrebet “defensiv jihad”, der er en forpligtelse der påhviler den enkelte muslim (“fard ayn“) når islam bliver “angrebet” – et gummibegreb der opfattes som legitimering af voldsudøvelse med vide rammer. Vejledningen ‘Umdat al-Salik (Reliance of the Traveller) for sunnilovskolen Shafi’i siger således:

The second state (dvs. hvornår jihad er en forpligtelse for den enkelte) is when non-Muslims invade a Muslim country or near to one, in which case jihad is personally obligatory (def: c3.2) upon the inhabitants of that country, who must repel the non-Muslims with whatever they can). @O9.1

De øvrige lovskoler Maliki, Hanafi og Hanbali afviger ikke herfra. Anjem Choudary er således i dette spørgsmål helt i overensstemmelse med sunni-islamisk mainstreamteologi.

Krasnik vil gerne gøre Choudarys synspunkter til noget personligt, som når han spørger “Er du enig i, at der bør være dødsstraf for at fornærme profeten Muhammed?”, men også her er Choudary i overensstemmelse med mainstream-sunniteologi. Dokumentationen er righoldig, og har rødder i både Koranen, hadith og sira, bl. a. Koranen 33:57-61 og 9:61, Ibn Ishaq 674-676, og Bukhari 5.59.369.

Alt dette kunne man sige var irrelevant hvis britiske muslimer havde gjort endegyldigt op med deres religions dogmatik. Det forudsætter imidlertid at intervieweren forholder sig til dette spørgsmål. Er britiske muslimer fredelige og velintegrerede fordi de har taget dette opgør, eller fordi de her og nu ikke er særligt religiøse? Europas fremtid afhænger af svarene på den slags spørgsmål. Lavpunktet i Deadlineinterviewet nås da Krasnik skråsikkert fastslår:

Choudary: Lad mig fortælle dig noget. Jeg udfordrer enhver muslim, lærd eller imam i Danmark til at bevise, at bare én af mine udtalelser strider imod Koranens og Profetens lære.

Krasnik: Jeg kunne give dig lister over muslimske organisationer, snesevise af britiske, danske og endda mellemøstlige eller pakistanske, som jo er dit eget land, som ville sige, at han ligger langt fra islam. At alle dine udtalelser om kampe i Mellemøsten og om dødsstraf ligger uden for islam.

Måske er dette det eneste positive man kan sige om Anjem Choudary, men han vinder klart dette replikskifte ved sin knivskarpe udfordring.

Krasnik henviser som “svar” til 1) unavngivne organisationer der 2) “siger” noget ikke nærmere præciseret, som yderligere 3) ikke vurderes med henblik på oprigtighed og eviggyldighed, eller 4) vurderes for teologisk velfunderethed. Mere intetsigende kan man vist ikke blive. Det var næsten et Ole Birk Olesen’sk “hadither eller hvad du kalder dem” -øjeblik.

“Lad os tale om islam”, sagde Krasnik, men det var netop det han ikke gjorde. Choudary talte om islam.

Krasnik talte om ubenævnte organisationer og velintegrerede individer med endeløs velvilje. Dette var elefanten i rummet. Hvis Choudary intet belæg havde i den sande islam, hvordan kunne han så lokke sagesløse unge muslimer på afveje?

Kigger man på virkeligheden uden rosenfarvede briller, er den islamiske tilstedeværelse i Storbritannien ikke helt den succeshistorie som Krasnik postulerer, se f. eks. UK Muslims ‘complacent’ over threat of home-grown jihadists, warns top counter-terrorism officer Cressida Dick og Poll reveals 40pc of Muslims want sharia law in UK, og How Cardiff became a city where families are torn between East and West – and why two clever sons grew up to be terrorists. Har Martin Krasnik overhovedet researchet denne virkelighed inden sit interview?

Det afsluttende interview med Magnus Ranstorp genetablerede harmonien. Problemet med Choudary var, fortalte Ranstorp, at han “øgede islamofobien”. Ikke at han var farlig i kraft af at kunne påkalde sig den autentiske islam uden dogmatisk modspil. Den kognitive dissonans var afværget, alt uforløst ubehag ved islam i den danske offentlighed og medieverden var hængt op på ham, og han var sendt ud i ørkenen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 30 juni 2014 - 14:33 - Svar

Ja – lad os tale om ‘slam.

Nu, hvor Allah i sin uendelige visdom, har rebootet kalifatet, skal vi så ikke lige huske, hvilke geografiske
områder, der skal håre ind under profetens sorte flag….mindst.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/30/article-2674736-1F4372140000 0578-726_634x406.jpg

Kortet, der angiveligt kommer fra Isis, har dog et par fejl – hvis vi sammenligner med, hvad andre siger…

HELE Nordindien, Bangladesh, Burma, Malaysia, Sydthailand og Indonesien er selvfølgelig også i spil…

Bare lige så vi husker det…

  Prudentius

  Posted: 30 juni 2014 - 15:14 - Svar

  “Nu, hvor Allah i sin uendelige visdom, har rebootet kalifatet,…”

  Jeg synes nu vi skal overlade den uendelige visdom til Vorherre og ikke til Allah, der intet andet er end en falden engel. 😉

  Og når det er sagt, så lad os på vores grædende knæ takke Vorherre for kalifatet og Choudhary, og alle de andre ærlige skægaber, bevæbnede eller ubevæbnede, der taler den kvælende vestlige atmosfære af politisk korrekt løgn og bedrag midt imod.

  De vestlige magteliter kan og vil fortsætte multikulturen og masseindvandringen hele vejen ned i helvede. De er nemlig også drevet af en religiøs utopi og standser ikke før alt står i flammer omkring dem.

  Kalifatet og den tiltagende globale jihad, begge født af den sunni-islamiske revival, er en langt større trussel mod deres projekt end diverse europæiske indvandrings-modstandere tilsammen.

  Den kommende tid bliver ikke morsom, men den kunne meget vel blive vores frelse fra de vanvittige globalister der med jernhånd (mis)regere os.

Moran ya Simba

Posted: 30 juni 2014 - 14:38 - Svar

Choudhary er så nyttig for us at jeg nogle gange tænker om han kan være en frihedskæmper der forsøger at svække islamismen indefra haha Jeg ved snart ikke om jeg har mest lyst til at hænge ham. Eller give ham en medalje lol

  Santor

  Posted: 30 juni 2014 - 15:31 - Svar

  Det ender nok med at Englænderne hænger ham men som det lune folkefærd de er, vil de nok gøre det med en lavmælt latter og et smil på læben 😉

   Moran ya Simba

   Posted: 30 juni 2014 - 16:04 - Svar

   Men lad os give ham MASSER af chancer for at udtale sig i store medier før vi inviterer ham til neck-tie party haha

Crass Børsting

Posted: 30 juni 2014 - 14:52 - Svar

En god klar analyse af det ubehjælpsomme interview, som dog kan have gjort nytte ved at åbne nogle danske øjne og ører for sandheder om Islam.

Hr. Krasnik er en selvglad, halvstuderet røver på niveau med hr. Birk Lallesen. Det er folk som dem, der former den offentlige mening.

Angela

Posted: 30 juni 2014 - 21:24 - Svar

Muslimer bryr sig inte om nationer eller gränser för dem har religionen inga nationsgränser. “Nationen” är muslimerna. Det uttrycktes igen klart i ett TV-inslag där ISI utropat ett nytt kalifat.

Det är därför de säger om Rinkeby eller Södertälje att “det här är vårt område” alltså inte Sverige. Deras sharia-lagar gäller. De struntar i andra länders lagar. Västvärlden har svårt att inse det.

De ser det som att de har erövrat delar av Europa och för dem råder krigslagar. Det framgick också av den undersökning som gjorts vid Lunds Universitet eller Malmö och som redovisats både i någon tidning och i SR men som mystiskt “försvann”.

I den rappoerten bekräftade de unga muslimerna att det var rätt att våldta och misshandla svenskor efter som det var krig. Jag vet att denna bloggen länkat till undersökningen men det är omöjligt att finna den nu. 🙂

steen

Posted: 30 juni 2014 - 21:35 - Svar

Det var Åkessons Invandrare “krigar” mot svenskar med rån. Jeg kender mine svenske akademikerlus på travet, så jeg sikrede en kopi af rapporten idet jeg åbenbart er hurtigere til at tænke som de gør, end de selv er. Man kan maile til mig.

  Angela

  Posted: 30 juni 2014 - 22:29 - Svar

  Tack. Tänk att det var så längesedan. I början av året 2006. Då har intervjuerna gjorts redan 2005. Någon har stoppat den. Uppföljningar har inte gjorts. Å andra sidan har Mona Sahlin uttryckligen sagt att det inte är invandrarna som skall integreras utan svenskarna som skall integreras. Något liknande sa hennes “kompis” och minister i samma regering Jens Orbach finns på youtube att “vi skulle vara snälla mot dem så blir de snälla mot oss när vi är i minoritet”.

  Redan där har man beslutat om folkbytet. Och ingen reagerar. Orback sa förtjust i ett soffprogram “Inshallah” och Carl Bildts fru sa detsamma i Skavlan men det togs bort.Så för något eller några år sedan var det “inne” att uttrycka sig på arabiska och i Allahs namn. Sedan dess har en ärkebiskop installerats I Sverige med samma motto: Allahuákbar! “Svenska kyrkan” är inte längre något kristet utan ett holdingbolag för olika religioner.

  Statsministern vägrar att säga att Sverige är ett kristet land. Han säger att Sverige är inget kristet land. Och det får man ju hålla med om att det inte är längre. Men vem som gett order om det är oklart. Eropas och västvärldens ledare lägger sig platt för islams erövringar. Varför?

  Har de sålt väst eller är de tagna som gisslan? Eller ingår det i agendan? Skapa en fiende för att hålla folk i schack. Det är ganska uppenbart att så händer i Sverige. En massiv “rasist-nazist”-kampanj. Inte minst från demokratiministern Birgitta Ohlsson och SVT och SR. Almedalen inleddes med Löfvens tal där han kunde skrodera över “rasismen och nazismen” (SvP) i sin inledning , ett tal som t o m av Mellin på Aftonbladet betecknades som “ett tal som inte var ett av hans bästa”. Det kan man lugnt säga.

  SvP räddade honom och han kunde dölja sitt innehållslösa tal med desinformation och skrämselpropaganda om nazister. Med en doakör som väl skulle föreställa Hitlerjugend för det är i den fåran de håller sig. De löften som gavs skulle inte “infrias” förrän efter två mandatperioder. Smart! 🙂 Smart när man inte kan formulera en sossepolitik inom ramen för EU:s globalistpolitik.

Angela

Posted: 30 juni 2014 - 22:46 - Svar

http://avpixlat.info/2014/06/30/extremislamistisk-grupp-utropar-kalifa t/

Almedalen är ett välregisserat jippo först och främst för att få folk att rösta röd/grönt eller alliansen. SD skall omintetgöras. Programledarna i debatten efter talen där partiledarna intervjuas kunde inte dölja sin förtjusning över att få inleda med nazism och rasism. Dessutom hade de hittat en afrikan som kunde visas upp i rutan för att visa Sverige som naziland och svenskarna som nazister.

Att de här människorna inte har någon skam i kroppen vet vi redan men att de är så komplett dumma är skrämmande. Och att de ställer upp i detta gemena skådespel som pajaser är de för dumma att begripa. “Folkfördumning” som Erik Hörstadius skrev i DI häromdagen. Hörstadius är styvson till f d finansminister Feldt (s) och författare.

Leave a Comment