28
dec
Seneste opdatering: 28/12-14 kl. 1326
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tommy Robinson at Oxford Union for en måned siden men af uvisse grunde først offentliggjort i går. En fantastisk berettelse om en politisk klasses forrædderi mod et land og en arbejderklasse, om Lutons deroute og muslisk terror mod dens indbyggere og om myndighedernes ufine kamp imod budbringeren, Tommy Robinson. Han må ikke kontakte EDL og han må ikke tale om politiet, så ryger han tilbage i fængsel.

Blandt alle dem, jeg har mødt, har han måske gjort det største indtryk. Hvis han overlever – og det er jeg ikke overbevist om – er han en bombe under Labour og The Conservative Party. Jeg beundrer ham som en Kareem Amer, en Hamed Abdel Samad, en Hirsi Ali, der kommer out of nowhere med iblandt de værste forudsætninger, men som har et absolut gehør og mod.

Europæisk politik er kun lige begyndt at skifte de seneste par år og om et par uger tager jeg til Elbens Firenze, Dresden, for at se mere af det på egen hånd med egen lydoptager og kamera. Nok er Sverige, som jeg indså for over tolv tretten år siden, en lakmusprøven på faren ved masseindvandring fra den 3 verden og den politiske undertrykkelse, som følger, men Tyskland er stedet hvor en kamp for Europa bliver tabt eller vundet. Stockholm er, som også mange svenskere føler, et perifert, nordligt reservat mentalt fjernt fra Europa. Hvad de udsætter deres undersåtter for i reservatet, er interessant og eksotisk, men det har nul effekt i omverdenen. Ganske modsat af hvad de tror.

Jyllands Posten om “det ny højre”

Landet stander i våde – eliten ved det bare ikke, det mest fair og neutralt beskrivende, jeg har set i MSM længe.  Den søger også at komme ind til en dybere forståelse med interviews af bla. Katrine Winkel-Holm, Morten Uhrskov, Mikael Jalving og Hans Hauge. Journalisten hedder Lasse Lavrsen. Stor artikel, køb avisen.

Noget har ramt vores danske kultur. Noget, der æder os op indefra og udefra, og noget, der truer ikke bare dansk kultur, men hele den vestlige civilisation. Noget, der må bekæmpes. Så alvorlig ser verden ud i dag for nationalkonservative som Morten Uhrskov Jensen, blogger, debattør og politiker i foreningen Dansk Samling, der nu vil i Folketinget. »Vores kultur er kun et ly i natten. Det skal man altid huske,« siger han bestemt og alvorligt fra sit spisebord i Sorø.

. Det er en bevægelse, som i løbet af de senere år er vokset frem fra blogs og tidsskrifter på nettet, til at sidde i tv-studierne, fylde debatsiderne på landets aviser, have selvstændige medier og nu er blevet en hel politisk bevægelse. Det er en gruppe mennesker uden fælles parti, men med en fælles kamp for nationens fremtid og mod fjenderne mod den – de kulturradikale, indvandringen, islam, medierne og mod Sverige som maredrømseksemplet på, hvor langt ud den politiske korrekthed har bragt vort broderfolk. Løst forbundet omkring netmagasinet uriasposten.dk , tidsskriftet Nomos, nyhedssiderne Snaphanen. dk og Den Korte Avis, med egne blogs og ugentlige klummer i landsdækkende aviser som Jyllands-Posten og Berlingske, ses de mest i den virtuelle verden, men ellers trykker en del af dem også hænder i den fysiske verden, når Trykkefrihedsselskabet holder møder, på sommermødet ved Silkeborgsøen Mosbjerg og enkelte af dem også til den teologiske bevægelse Tidehvervs årsmøder.

Det er i de cirkler, man kan støde på debattører som Michael Jalving og Rune Selsing, der alle udgiver bøger og ihærdigt debatterer på deres blogs på jp. dk. Det er her, man kan møde Lars Hedegaard og Katrine Winkel Holm, der er formand for Trykkefrihedsselskabet.Det er her, Uriaspostens Kim Møller gennemskriver dagens avisudklip. Og her, man fra universiteterne kan møde lektorer som Michael Böss fra Aarhus Universitet og Jesper M. Rosenløv, Casper Støvring og Søren Hviid Pedersen fra Syddansk Universitet. Fælles for debattørerne er deres nationale udgangspunkt – eller “fædrelandet” – og så deres høje uddannelsesniveau.

Se også Undertegnede i stort tema om ‘Det nye højre’ i Jyllands-Posten: “Medierne er overfladiske og røde…” Også på Fyens dk, Et nyt politisk højre rodfæster sig i Danmark og B.T. Et nyt politisk højre bider sig fast i Danmark


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Angela

Posted: 28 december 2014 - 09:40 - Svar

Vilket enormt arbete du gör, Steen. Tyvärr pallar inte min dator för så långa filminslag. Men jag hoppas så många som möjligt ser filmen och köper Jyllandspostens temanummer.

“…om en politisk klasses forrædderi mod et land og en arbejderklasse, om Lutons deroute og muslisk terror mod dens indbyggere og om myndighedernes ufine kamp imod budbringeren, Tommy Robinson. Han må ikke kontakte EDL og han må ikke tale om politiet, så ryger han tilbage i fængsel.”

Låter rent förfärligt. Folk borde förfäras. Ända in i märgen. De yngre generationerna, framför allt, har genom en intensiv propaganda inte minst genom “Levande historia” Göran Perssons projekt i Sverige, fastnat i nazismen och jämförelser med Hitler. Ett fåtal om några har stora brister i kommunismens historia. Det går lika bra att jämföra vad som händer nu med Stalin och hans utrensningar även om det inte nått samma proportioner – överlag men som redan finns här. Mänskligheten förnekar sig inte. Och inte dess makthavare. Samma gamla metoder i ny tappning.

Vad är Robinsom anklagad för? Är han som i Stalins utrensningar endast en misstänkliggjord befolkningskategori? Ett socialt skadligt element? Som står i vägen för det globala projektet av “goda” världsmedborgare? Stalins skräckvälde vände sig även mot s k “vanliga människor”. Bönder var ett, som benämndes “storgubbar” och tvångsdeporterades. Precis som nu använder man sig olika fördömande epitet för att avhumanisera människor. Drivkrafterna var inte bara politiska utan sammanvävda med didaktiska. Folk skulle fostras. Så talen om “öppna sina hjärtan” och “humanitära stormakter” känns enbart som unkna dofter från det förflutna..

  Robin Shadowes

  Posted: 28 december 2014 - 17:58 - Svar

  Kan inte låta bli att dra paralleller till Dan Park. Olika länder, olika anledningar men gemensamt att båda inte är politiskt korrekta. Förföljelsen står inte alls i proportion till deras påstådda “brott” heller. Det handlar bara om att statuera exempel, straffa och skrämma människor till tystnad som bryr sig om vad som händer med deras eget land.

   Peter Andersen

   Posted: 28 december 2014 - 20:58 - Svar

   Fænomenet har et navn. Det hedder islamofobi. Frygten for islam har fuldstændig lammet hele den politiske elite i både England og Sverige.

   Og derfor skulle man jo nødigt have nogen rendende og puste til den skrøbelige flamme, som dhimmitude jo dybest set er.

   Har man først lukket for mange muslimer ind, underkaster man sig helt af sig selv.

   Hokus pokus islam

Santor

Posted: 28 december 2014 - 10:00 - Svar

Ang Tommy Robinson.

Der er absolut intet kontroversielt i den video, kun hans personlige beretning. Desværre er han blevet amputeret af det Engelske retssystem hvilket vel er en undertrykkelse af hans ytringsfrihed.

Der er dog en ting der forvirre mig. Hvad laver han i The Quilliam Foundation?

JensH

Posted: 28 december 2014 - 10:24 - Svar

Off Topic

Endnu engang må man konstatere, at Socialdemokratiets Integrations-ordfører Mette Reissmann er DF’s bedste ‘Campaigner’. Seneste eksempel på dette er Mette Reissamnn’s kommentarer til en undersøgelse der viste, at stadig flere Danskere ikke ønsker en muslim som svigersøn. Fru Reissmann udtaler bl.a. at den stigende modstand mod en muslimsk svigersøn intet har at gøre med ‘svigtende integration’:

»Nej, det er det ikke. Der har været meget fokus på de integrationsudfordringer, vi står over for. Og der har være meget fokus på flygtninge, indvandrere og asylansøgere, som kommer med en anden religiøs baggrund, end den, hovedparten af os i Danmark har,« siger integrationsordfører Mette Reissmann (S).

Jeg kender rigtig mange blandede ægteskaber, hvor det fungerer glimrende. Som forælder kan jeg godt forstå, at man er skeptisk, når man bliver præsenteret for sin kommende svigersøn eller svigerdatter. Men det er heldigvis sådan, at kærligheden overvinder alt, og det samme gør respekten,« siger integrationsordføreren.”

http://www.bt.dk/politik/socialdemokrater-tager-svigermors-muslim-skep sis-meget-alvorligt

Gad vide om Sosse-kvinder som Mette Reissmann og Mette Gjerskov er på DF’s lønningsliste???

  steen

  Posted: 28 december 2014 - 10:38 - Svar

  Undersgøgelsen mangler noget vigtigt:

  Hvor mange muslimske forældre ønsker ikke en dansk svigersøn (eller datter, som ikke konverterer)

  Jeg erbevet lovet en artikel om det, måske i dag

   JensH

   Posted: 28 december 2014 - 10:55 - Svar

   @Steen

   Nu må du jo ikke forvente Mette Reissmann kunne finde på at tage den indfaldsvinkel. Kravene om tilpasning til den nye ‘multikulturelle virkelighed’ er udelukket rettet mod os ‘kolonihave-Danskere’. Men du skriver du er blevet lovet en artikel om hvor mange muslimske forældre, der ikke ønsker en dansk svigersøn. Hvem har lovet dig den????

    steen

    Posted: 28 december 2014 - 11:00 -

    En der skriver for bloggen af og til.

    apropos tilpasning. DN havde en virkelig slem leder forleden

    http://www.dn.se/ledare/huvudledare/gemenskap-ar-inte-allt/

    det viste sig den var endnu værre, netversionen var blevet frataget disse linjer

    Denna text är borttagen från nätupplagan:

    ”Eller är det dags att ordet, integration, betyder men än att nyanlända får jobb och blir självförsörjande? Är det läge att proklamera att integration är kunskap och följaktligen att den SVENSK SOM INTE HAR MINSTA SUSNING OM ERITRIANSK KULTUR ÄR DÅLIGT INTEGRERAD I DET SOM ÄR SVERIGE IDAG”?

    Read more: http://www.exponerat.net/dn-censurerade-sin-ledare-pa-natet/#ixzz3NBBm PtTP

  Angela

  Posted: 28 december 2014 - 11:29 - Svar

  Ja, det är som du säger en politiskt korrekt anpassning till multikulti. Kärleken och respekten övervinner allt? 🙂 Är det en “värdegrund”? 🙂 Eller en “social konstruktion”? Hörde på SR att numera var dövhet att betrakta som en social konstruktion. Mannen hade dock svårt att precisera hur det fungerade. Allt är sociala konstruktioner nu. Finns det ekorrar eller tulpaner? Eller är det också sociala konstruktioner? I slutänden måste även de som hävdar sociala konstruktioner vara en. Och då upplöses allt som ett påhitt.

  De flesta gifter sig med eller umgås med en ur sin egen grupp för att slippa kulturkrockar och en massa trubbel. Livet är alldeles för kort för att slösas bort på av överheten konstruerade möten från olika kulturer. Det finns så många möjligheter ändå att förkovra sig så man behöver inte göra det genom direktkonfrontationer med en fru eller genom en granne beordrade av makten. De kulturella möten vi vill tar vi ändå. Det har människor alltid gjort. Fastän det låter konstigt, men har folk inte alltid gift sig med fullkomliga främlingar? Och släkten fått en fullkomlig främmande familj på halsen? Men det normala har varit ur den egna folkgruppen eller kontexten för att minska kulturkrockar. Ibland slutar det ändå i separation. Risken för separation är rimligtvis större ju större gapet är mellan kulturerna. Det är väl ändå vanligt sunt förnuft. I alla fall var det, det förr, utan att det behövdes en akademisk examen för att förstå det eller en opinionsundersökning.

  Det är så tröttsamt med allt detta politiskt korrekta som skall bevisa multikulturens förträfflighet.

   Angela

   Posted: 28 december 2014 - 11:52 - Svar

   Kommentaren skulle varit till Jens H men blev inte det. Nu såg jag steens kommentar om DN:s ledare. Har inte läst den men första reaktionen från ditt utdrag är okunnigheten. För det första var det väl det Mona Sahlin sa en gång. För det andra är integration inte någon kunskap i sig. Eller någon god kunskap om man säger så. Integration kan vara både påtvingad och önskad. Och hur långt sträcker sig en “integration”? Vill en svensk bli integrerad med den eritrianska kulturen så är det väl ändå rimligt att få avgöra det själv. Det får man inte om ens land plötsligt invaderas av eritriansk kultur utan att man bett om det. Sverige idag,igår eller i morgon består av svenskar och kan inte bestå av eritrianer får då är det inte Sverige utan Eritrea. Hur man än vänder och vrider på modeorden så har man ändan där bak. Det hjälper inte att hänga på några kompetensbegrepp. Det vore betydligt effektivare , smidigare och intelligentare att makteliten flyttade till Eritrea och integrerade sig där så slapp de med den kostsamma integrationen i människoliv, hälsa, meningslösa liv och ekonomisk förlust för globen i både miljöförstöring och samhällsförstöring där människor ideligen måste börja om i meningslösa integrationsprojekt.

   Människans framgång har bestått i framför allt kunskapsöverföring mellan generationer. Från föräldrar till barn. Idag bryts den generationsväxlingen alltmer. DET är katastrof.

PBr

Posted: 28 december 2014 - 11:15 - Svar

Muslim Conductor Tries to force audience to accept islam

http://youtu.be/EPecn-S98LI

JensH

Posted: 28 december 2014 - 11:56 - Svar

“följaktligen att den SVENSK SOM INTE HAR MINSTA SUSNING OM ERITRIANSK KULTUR ÄR DÅLIGT INTEGRERAD I DET SOM ÄR SVERIGE IDAG”?”

Det er jo desværre langt fra det første eksempel på det absurde nationale selvhad som den Svenske elite synes at opfatte som værende meget ‘progressivt’. Gad hvordan det ender hinsidan??

Ramona Fransson

Posted: 28 december 2014 - 13:56 - Svar

Har precis sett filmen/föreläsningen och tycker den var mycket bra. Särskilt minns jag filmen som Susan gjorde för två år sedan, som Tommy Robinson visade en snutt av. Och då minns jag också den första självmordsbombaren i Stockholm, för det var av den orsaken som islamisterna protesterade i Luton. Inte för självmordsbombarens attentat, utan för att polisen hade arresterat hans fru, som bodde i Luton. Självmordsbombaren i Sockholm hade blivit radikaliserad just i Luton.

Och jag säger som jag alltid gjort: Jag kommer ALDRIG tolerera intolerans. Det finns inte på kartan. Men i Sverige gör journalister och politiker precis det. Och på toppen av deras idioti att acceptera intolerans vill de tvinga oss, befolkningen, att också tolerera intolerans. Tyvärr har de också hjälp av en del hjärnbefriade kändisar som borde läsa mer än sina manus.

Jag lägger också in länken till den film som Susan i Luton gjorde för två år sedan. Den handlar bland mycket om att hon återvände till sin hemstad och föll i gråt när hon såg vad den hade förvandlats till. Att 1982 fanns det en enda moské i Luton. Nu 2014 finns det 30 stycken.

Gott slut och förhoppningsvis kanske det blir ett Gott Nytt År …

Ett stort tack till Steen för detta året.

Ramona Fransson

pk

Posted: 28 december 2014 - 14:02 - Svar

Ak ja ak ja.
Damerne i socialdemokratiet kalder den forfærdelige muslimske vold, mod danskerne,
som har stået på i over 25 år for INTEGRATIONSUDFORDRINGER.
Både politisk og sprogligt ; hvilken elendighed.

Ole Burde

Posted: 28 december 2014 - 19:02 - Svar

Om Tommy Robinson : Det var ikke kun den politiske klasse som forrådte arbejderklassen i England , det var også politiet som organisation . Sammenlign med USA (og andre steder) hvor politiet aktivt tar et standpunkt og nægter at lade sig udnytte af politikerne , ud over et bestem punkt , en rød linje i sandet som selv de værste forrædere er bange for at overskride .

Humoral

Posted: 29 december 2014 - 01:26 - Svar

”Landet stander i våde”, fick jag slå upp i ”Den danske ordbog”. En ordbok som är en njutning att rådfråga för att förstå danska texter.
Av vissa ord kan man få härledningar som tar en långt tillbaka i dansk historia och kultur.
Tyvärr kan jag inte ta del av Lasse Lavrens artikel eftersom jag inte har JP Premium, men jag brukar följa dom skribenter och bloggare som Lavrensen omnämner. Ljuset av deras kamp reflekteras och når ett och annat ly i dom mörka svenska skogarna och dom gamla Snaphanebygderna. Så länge ljuset kan ses behöver kanske landet inte stå i våde.

  Bjovulf

  Posted: 29 december 2014 - 02:27 - Svar

  Haha, ja, det er ikke så let med alle de der gamle udtryk, men det betyder bare, at vi står i problemer op til halsen – eller at “Vi er helt på røven” på moderne (bramfrit) dansk 😉

  Som nævnt er det meget gammelt – her fx. anvendt i denne udgave af en folkevise fra omkring 1580 om mordet på den danske konge Erik Glipping i Finderup Lade i 1286, som formentlig
  er baseret på endnu ældre materiale.

  http://www.nomos-dk.dk/skraep/1500_1600/glipping.html

  1: Der er så mange i Danmark,
  som alle vil herrer være:
  de ride dem til Ribe,
  og lod dem klæder skære.
  Nu stander landet i våde.

   Bjovulf

   Posted: 29 december 2014 - 02:29 - Svar

   Bjovulf

   Posted: 29 december 2014 - 02:36 - Svar

   Et berømt og dramatisk maleri af de sammensvorne, som rider fra Finderup Lade efter mordet –
   i baggrunden står laden i flammer, mens ravnene kredser skæbnesvangert ( ödesmättad ) over
   dem som et tegn på deres udåd.

   http://da.wikipedia.org/wiki/Erik_Klipping#mediaviewer/File:Otto_Bache _-_De_sammensvorne_rider_fra_Finderup.jpg

    Morten - - -

    Posted: 29 december 2014 - 04:18 -

    “Land i våde” hed et stykke af Ebbe Kløvedal Reich, som blev opført med rigtige, levende heste på Christiansborg Ridebane. Det var dybest set et EU-kritisk stykke (dengang: EF-) og antydede eller postulerede, at mordet skete på bestilling af kræfter “sydfra”, om jeg husker ret.

    – – –

    Bjovulf

    Posted: 29 december 2014 - 11:31 -

    Nå, ja – det stykke havde jeg da helt glemt, tak 😉

   Humoral

   Posted: 29 december 2014 - 11:26 - Svar

   Mange Tack Bjovulf, för läsvärda uppslag.
   Man kan från och till undra varför vissa personer reagerar starkare på dom omvälvande samhällsförändringar som våra länder genomgår jämfört med andra. För min del har jag redan som ung känt stor samhörighet med vissa kulturer och platser, belägna utanför sveriges gränser.
   Min samhörigheten till dessa platser har senare i livet bekräftats genom släktforskning och genetiska kopplingar, att det är platser där mina anfäder har varit bofasta.
   Det kan någon gång kännas som att det finns mer verklighet och kopplingar till det vi känslomässigt och instinktivt dras till än vad vi förstår.
   Till en del personer får man en stark relation vid första mötet medan man behåller en distans till andra.
   Är kärlek rent av ett igenkännande eller något vi saknat?
   Bohr var väl den förste vetenskapsman som ödmjukt erkände att hans atommodell kommit till honom i en dröm.
   I dag nämner många Nobelpristagare att deras upptäckter kommit till dom ”out of the blue” eller från det undermedvetna.
   Att sinnligt vara en del av historien är inte det samma som att kunskapsmässigt inordna historiska händelser.
   Att inordna oss i kollektiv dumhet hämmar individuell och kulturell utveckling.
   Det finns nog vissa fundament och band som är viktiga för oss.

    Bjovulf

    Posted: 30 december 2014 - 02:54 -

    Tack – ja, jag förstår mycket väl, vad du menar – några folk och kulturer kännar man sig
    helt enkelt mera på våglängd med, tryg vid och på hemplan ibland.

    Just precis – om det är en namn, en by, ett ord eller en position av något objekt, som man
    har glömd bort, då är det ofta en bra ide att tänka på nånting helt annat ett för en kort tid –
    eventuelt efter at ha skrivit frågan ner, så man inte glömmar bort även den – , och sen gå tilbaks till problemet senare. Undermedvetheten har då ofta arbetet för en i det dölda, så man
    kommer att hitta svaret ganska snabbt. De vetenskapsfolk, du nämner där, har troligen – och även utan at veta om det och utan att tänka över det als – använd sig av en mera avancerat version av den samma tekniken.

   Bjovulf

   Posted: 30 december 2014 - 03:11 - Svar

   “våde” betyder “ulykke”, “skade” eller “ve” (smerte) i denne henseende – altså ikke noget
   med at være “våd”! Det kendes fx. fra ordet “vådeskud” ( olyckesskot? ) .

   http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=v%C3%A5de

nobody

Posted: 29 december 2014 - 20:49 - Svar

För Tommy Robinson i tiden!

När de ledande inte längre ser sitt folks smärta; Så är de inte ledare för folket!

“Working Class Hero-John Lennon”: https://www.youtube.com/watch?v=4lKwXwU5iWs

Leave a Comment