3
jan
Seneste opdatering: 4/1-17 kl. 0713
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

screenshot-2017-01-03-at-20-25-58

Jordens befolkning øger med 80 millioner om året eller 220.000 mennesker i døgnet.

Man hører politikere og journalister sige det hver dag, og formuleringen afslører en grundlæggende uvidenhed. Som om de tænker, “bare lidt endnu, så er det overstået.” Som om antallet var endeligt. De har ikke forstået, at den tidligst slutter om fyrre år. Indtil da vil den kun eksplodere og blive værre og værre. Og befolkningerne øger næsten udelukkende i ikke-fungerende lande, de hvis borgere – hvis det ikke er for stort et ord – nu rejser mod Europa.

Alt hvad Juncker, Merkel, Løfven og Løkke siger om den i dag viser, at de ikke aner, hvad der foregår, skønt det er deres fuldtidsjob at vide noget. Sådanne ledere sætter os på en bombe. De begriber ikke hvilke folkemasser, der vil være skyllet ind over os blot i den kommende generation.

De er i færd med at afskaffe os, for at redde den 3 verdens befolkningsoverskud, men de begriber ikke dets størrelse.  (Se “Europæere er en udrydningstruet minoritet”.)De er søvngængere, og vi er deres passagerer. Det vil naturligvis dæmre for dem hen ad vejen, men da er skaden allerede enorm. Sverige må betragtes som ødelagt. Andre nordeuropæiske lande tager vand ind. Frankrig har det ene ben ude i en borgerkrig.

“Krisen” har grundlæggende én årsag, alle andre – krige, hungernød, sygdom – er grundlæggende afledninger af den: Overbefolkning. Man kan ikke løse problemer, man ikke vil forstå, og som bare bliver ved med at vokse. Tiden er ikke på vor side, det haster, at vore ledere begriber situationen. EU har hele analyseapparatet, og efter tre års intens “krise”, har de stadig ingen synlig forståelse af den.

Da jeg blev født, var der 2,594,939,877 på jorden. Ved udgangen af min forventede levetid, vil der være 8,124,795,531.

Så meget er sikkert, de to tal viser problemets kerne. Vil Europa eksistere til den tid? Med den kurs vi hidtil har haft, vil der ikke være noget Europa til dine børn og børnebørn. Europa vil være opløst af krige, og man skal ikke bruge lup i 2017 for at se, de allerede er her.

Selvom det er eksistensspørgsmål, sidder vi og nørkler med petitesser. Måske er mennesker og civillisationer altid sådan foran døden. Trøst og glemsel. Fortabelse i småting mens tiden løber fra os. Census: World Population

Tidligere om demografi her: »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« og An african planet – is this the way our world ends? I  dag er mainstreampressens forståelse nået hertil: Asylpresset på Europa holder ved: »Det er stærkt bekymrende«


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Flemming Petersen

Posted: 3 januar 2017 - 21:18 - Svar

Den folkevandringen vi så i 2015, 2016 er bare symtomene på noe som vil bli mye verre.
Og hvis ikke politikerne stopper denne immigrasjonen med absolutt handlekraft så vil europa undergå.

  steen

  Posted: 3 januar 2017 - 21:37 - Svar

  Så kort kan det siges. Og det især er Afrika og islam, der ikke kan skabe fungerende samfund, er det dem, der vil overtage Europa (og køre det i sænk)

  Det skal tilføjes, at for en demograf, har dette været synligt i mange årtier.

  Marit

  Posted: 3 januar 2017 - 22:25 - Svar

  Jeg er glad jeg har passert “middagshøyden” i alder. Etter oss kommer syndfloden/ ragnarok.
  Dette kan aldri gå bra.

   Flemming Petersen

   Posted: 3 januar 2017 - 23:11 - Svar

   Merkel har i bunn og grunn ofret Hellas og Italia som buffersone for asylsøkere, spørs hvor lenge de orker å være med på dette patetiske narrespillet.

  Steinadler

  Posted: 4 januar 2017 - 00:35 - Svar

  Det er politikerne som er den primære fienden. Immigrasjonen stanser kun om vi, koste hva det koste vil, setter en stopp for dem – som de regulære skadedyr de faktisk har vist seg å være.

Talibananas

Posted: 3 januar 2017 - 22:29 - Svar

Tänk, 80 miljoner “nya svenskar”! Varje år… : )

Peter Zichau

Posted: 3 januar 2017 - 22:34 - Svar

Ikke nok med at verdens befolkning øger eksplosivt. Det er oven i købet de muslimske lande der står for langt den overvejende del af forøgelsen. Så det skal sgu nok blive sjovt, når de snart runder et par milliarder.
Men nu har et par velbjærgede generationer af vesterlændinge altså fået printet ind på hjernebarken, at vi skal hjælpe alle i nød. Så derfor har vi, med vores blødende hjerter og højtudviklede moderne teknik, også gjort vores til denne forøgelse. Og så må vi naturligvis også lukke dem ind hér og ødelægge vores egne samfund, synes tanken at være.
Det er det rene galskab fra enden til anden, helt uden hoved eller hale.

  Snaphanen DK

  Posted: 3 januar 2017 - 22:44 - Svar

  Det er nu Afrika syd for Sahara, der eksploderer. Du ser det i billederne fra Middelhavet.
  Den muslimske kurve flader ud sammenlignet med kurven i det 20 århundrede. Syrien er f.eks. gået fra 3 til 22 mio i det 20 århundrede.
  Nogle lande – Iran – går tilbage

   Marit

   Posted: 4 januar 2017 - 16:28 - Svar

   B. Hussein Obama er ikke blot “tanketom”, Mannen er ovenikjøbet muslim.
   Hva skal han benytte ondskapen sin til fremover tro ?

   Peter Zichau

   Posted: 5 januar 2017 - 17:36 - Svar

   Islam er også ved at møve sig godt ind syd for Sahara. Se blot på Nigeria, Centralafrikanske Republik, Mali, Liberia, Elfenbenskysten og mange andre steder. Det ser sort ud.

Tommy Leif Hasselager Jørgart

Posted: 4 januar 2017 - 02:03 - Svar

Danmark har nu sin egen befolkningseksplosion.
Den danske befolkning stoppede med at vedligeholde deres antal i de tidlige firsere. Siden da er den danske befolkning skrumpet. Så fik vi indvandringen. Et overskud på 429.285 indvandrere siden 1984. Befolkningen er i de forløbne 32 år vokset med 599.730. Vi ved, at antallet af danske danskere er gået ned, og indvandrede vestlige heller ikke opretholder deres antal over generationer. Så konklusionen er helt klar: Befolkningstilvæksten skyldes muslimernes tilvandring og formering. De 600.000 muslimer er et minimum, da nedgangen i danskernes antal antagelig er 100.000 eller mere. Danmark bidrager nu positivt til klodens
overbefolkning. Data fra Danmarks Statistik, datasættet HISB3. Fuld stop for asylmodtagning, indvandring og tildeling af statsborgerskaber øjeblikkeligt vil give et pusterum, men kan ikke stå alene, hvis Danmark skal reddes. Yderligere uddybning flere andre steder,

latmask

Posted: 4 januar 2017 - 07:54 - Svar

Tack för att ni tar upp överbefolkningskatastrofen. Det har länge varit tabu att omnämna den. Jordens befolkning borde vara högst 1/10 av vad den är idag.
Men om folk förökar sig som kaniner får de också leva som kaniner.

Eva på Södermalm

Posted: 4 januar 2017 - 14:17 - Svar

“Jordens befolkning øger med 80 millioner om året eller 220.000 mennesker i døgnet.”

Självklart är vidöppna gränser liktydigt med en vidöppen grav för ursprungsbefolkningarna.

Leave a Comment