2
mar
Seneste opdatering: 2/3-17 kl. 1800
59 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Svenska media trappar upp sin aggressiva krigföring mot folket. Här är det senaste provet på hur de nyttiga idioter som kallar sig den ”fria och oberoende” pressen arbetar. Expressens hyenereporter Diamant Salihu, 34, och en fotograf från samma tidning har i dag ofredat Erik Johansson med en av de odemokratiska metoder för maktutövning mot vanliga medborgare som de anser sig ha rätt att begagna sig av; oanmälda besök i privatpersoners eget hem. Allt i åsiktsdiktaturens tjänst.

Pseudonym är inget frivilligt val

Erik Johansson är sedan några år aktiv inom det ideélla medborgarjournalistiska initiativet Granskning Sverige. Erik Johansson är inte hans riktiga namn. Liksom Johan Andersson har han valt att arbeta under pseudonym för att skydda sig själv och sin familj från sådana trakasserier som Expressen här utsätter honom för. Det är så vi måste göra för att skydda oss och våra anhöriga, vi som arbetar med invandringskritik och annan regimkritik. Det är inget frivilligt val. Vi är tvungna, och det är demokratifientliga maktmedia som tvingar oss.

Att arbeta under pseudonym, av Expressen här kallat ”falsk identitet”, är det enda vi kan göra för att försöka slippa bli uthängda och karaktärsmördade i mainstreammedia, slippa få sparken från våra jobb, bli socialt stigmatiserade, lämnade av våra partners, vänner och anhöriga. Och det mest skrämmande av allt: bli nedslagna och misshandlade vid hembesök av den våldsamma extremvänstern som AFA och Revolutionära fronten som gärna slår meningsmotståndare och deras bostäder sönder och samman när de anser det påkallat.

Granskning Sverige gör journalisternas arbete

Det skydd som anonymiteten ger vill journalister på bland annat Dagens Nyheter, Aftonbladet och Expressen ta ifrån oss. Det ingår i det krig de har förklarat mot den grundlagsstadgade yttrandefriheten som enligt dem bara ska gälla dem själva, inte människor som har andra åsikter än de. Granskning Sverige har den oerhörda fräckheten att ringa upp journalister och andra makthavare och ställa berättigade frågor. De gör ett arbete som journalisterna själva borde göra men högaktningsfullt struntar i, för att istället liera sig med den politiska makten mot vanligt folk. Det Granskning Sverige gör är ett demokratiskt arbete som de som anser sig ha monopol på yttrandefriheten också anser sig ha rätt att slå ner.

Erik Johansson var den som intervjuade mig om de sammanlagt fyra oanmälda hembesök  som jag utsattes för under ett års tid av Annika Hamrud, frilans för Expressen, och Niklas Orrenius, agendareporter på Dagens Nyheter. Hembesöken resulterade i uthängningar och ett mediedrev som pågår fortfarande. Det tar aldrig slut. Intervjun kan höras här.

Ingen som inte har utsatts kan förstå hur det är

Jag kan försäkra att ingen som inte har utsatts för oanmälda besök av dessa utsända, dreglande blodhundar har förutsättningar att förstå hur det är. Det är en upplevelse av total utsatthet och fredlöshet. Ens eget hem är inte längre en fredad oas där man kan känna sig trygg.

Det är nedsmutsat. Det är förvandlat till ett torg där skampålen står rest på mitten, och en sensations- och hämndlysten publik förväntansfullt väntar på att gladiatorspelet ska börja så att de kan få leva ut sina egna personliga aggressioner och sitt hat.

Ingen får knacka på min dörr

När jag ser Expressens trakasserier mot Erik Johansson upplever jag alltihop igen. Hur det kändes när Niklas Orrenius och hans fotograf stod på min altan vid fritidshuset och stirrade genom fönstren rakt in på mig. När Annika Hamrud och hennes fotograf satt i en stor skåpbil och bevakade porten vid min bostad i tre timmar och antastade mina åldriga grannar för att ta reda på var jag befann mig. Gång på gång kom de tillbaka, och jag visste att de ville skada mig så mycket som bara gick.

Det är ett trauma som aldrig verkar läka. Alla jag känner vet att de absolut inte får knacka på min dörr. Jag tål inte dörrknackningar längre, blodtrycket stiger som en raket, jag mår fruktansvärt illa, det tar timmar att få min sinnesfrid tillbaka.

Detta är det värsta av allt: den som utsätts för medias inkvisitionsmetoder tvingas in i en dimension där man inte hör hemma och inte vill vara. En plats som inte stämmer med den person man är. Man blir reducerad till ett objekt. Nedskitad med deras smuts. Det kallas avhumanisering.

Hjärntvätten har effektivt avlägsnat allt sunt förnuft

”Varför använder du en falsk identitet?” frågar Diamant Salihu.

Och: ”Hur länge har du skrivit under falsk identitet?”

Han upprepar frågorna gång på gång, som en grammofon som har hakat upp sig. Bakom ett sådant beteende ligger massiva körningar i 90-gradersprogrammet i Expressens hjärntvättmaskin under Thomas Mattssons ledning . Hjärntvätten har effektivt avlägsnat allt sunt förnuft som Diamant Salihu eventuellt varit i besittning av i sitt tidigare liv. Han är fullkomligt övertygad om att det han gör hemma hos Erik Johansson är normalt och föredömligt. Att trakassera andra människor i deras hem är att hänföra till ”normala journalistiska arbetsmetoder” som han inte bara har rätt att utsätta andra människor för – det är också absolut nödvändigt för att han ska kunna avancera i hierarkin av angivare i Thomas Mattssons sjuka och korruptionsstinkande Stasi-avdelning på Expressen.

Diamant Salihu anser att han gör rätt

Diamant Salihu saknar förmåga att förstå att han just nu är i färd med att tillfoga en annan människa djup och kanske irreversibel skada. Om insikten händelsevis snuddar vid honom – vilket jag betvivlar – slår han omedelbart bort den. Han vägrar tänka på hur det skulle kännas om det vore han som blev uppsökt och ofredad i sitt eget hem.

Diamant Salihu anser nämligen att han gör rätt. Han anser att hans arbete gagnar demokratin. Han tror att han bekämpar främlingsfientligheten.
Han är en av alla dem som har i uppdrag att granska makten men istället missbrukar medias makt mot folket för att undergräva och ta ifrån oss demokratin. I ett DDR-samhälle där rättsordningen lämnar fritt fram för gamarna att bekriga sitt eget folk med de mest vidriga metoder kommer vi att få se ännu mer av hemfridsbrott och andra aggressiva utfall mot oliktänkande.

Åsiktsdiktaturen Sveriges arkitekter

Det är exakt så här det går till när det som en gång var en demokrati avskaffar sig själv. Arkitekterna bakom åsiktsdiktaturen Sverige heter Expressen, Aftonbladet, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, SVT, SR och många, många andra.

Förbannelse över er alla! Det går inte ens att ursäkta er med att ni inte vet vad ni gör. Ni vet mycket väl vad ni gör, och ni tror att ni själva ska klara er undan konsekvenserna av den ödeläggelse av demokratiska värden som ni ägnar er åt. Glöm det! Ingen har hittills lyckats besegra sanningen.

Diamant Salihu bor på Roslagsgatan 23 i Stockholm, lägenhet 1402. Han tar säkert gärna emot hembesök.

Tidligere kronikker af samme forfatter

DONERA TILL JULIA

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC- kod ELLFFESS

Varmt tack för din gåva!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


The Lying Press

Posted: 2 marts 2017 - 17:53 - Svar

Hvor er det pragtfuldt at se borgere sætte sig til modværge over for løgnepressen og dens intimiderende ‘journalister’. Tak for en opfriskende video. Der er ingen tvivl om at de desperate mainstream medier gør alt hvad de kan for at intimidere folk til at få dem til at holde kæft med protester imod det kollektive selvmord.

Rigtig fint at han tilbød at tage hjem til journalisternes private boliger for at stille dem spørgsmål der 😀

Mere af den slags! 🙂

  snaphanen

  Posted: 2 marts 2017 - 18:10 - Svar

  Han er jo en svensk blogger. Vi ser ikke det samme i Danmark, men vi har set det flere gange i Sverige

  https://www.youtube.com/watch?v=OxNy7BA2Agc

   kenneth hovestøl

   Posted: 2 marts 2017 - 18:25 - Svar

   Her i Norge er vel henne den mest kjente personen som mistet jobbenhttp://www.vg.no/nyheter/meninger/terrorangrepet-22-juli/loenn-e ller-ytringsfrihet/a/23539684/

   SweDane

   Posted: 2 marts 2017 - 21:49 - Svar

   Nu er jeg kommet i Sverige siden 1975 og har boet i SE de seneste 15 år
   Forskellen på danskere og svenskere er at svenskerne er nogle tøsedrenge
   Hvem f….. er bange for en journalist ???
   Personligt er jeg da hamrende ligeglad med hvad en PK afsporet journalist skriver…
   At svenskerne har lavet et samfund der er PK gennemsyret og styret betaler de nu prisen for og dem der stikker næsen frem – Peter Springare – som eksempel skal naturligvis stemples – jeg mener at politianmelde en politimand bare fordi han fortæller hvordan han oplever jobbet…
   Og,til,dem der mener at Skåne skal “hjem” til DK : Glem det og sæt tunnelen under vand.

    Lena

    Posted: 3 marts 2017 - 23:32 -

    Jag betvivlar att någon svensk är rädd för någon journalist. Problemet i Sverige är att journalisterna är bara starten på förföljelsen. Människor har fått sparken från jobbet för sina åsikter och barnen trakasserats i skolan av både elever och lärare. Hela svenska samhället media , facket, etablissemanget och företag och våra myndigheter och folkvalda riksdag och regering står bakom förföljelsen av de som vågar ha en egen åsikt.
    Det tål att tänka på att Polisen är också en myndighet som lyder regimen i Sverige.
    Så det krävs Stort Mod att våga ha egna åsikter i Sverige.
    Jag hoppas att det blir ändring men mitt hjärta säger mig att det har gått för långt.
    Ibland måste det gamla dö för att nytt liv ska kunna spira.

River

Posted: 2 marts 2017 - 18:16 - Svar

Han gør det fantastisk. Stor respekt for Fabian. Og pressen bevæger sig under gulvmåtteniveau.

kenneth hovestøl

Posted: 2 marts 2017 - 18:20 - Svar

“Att arbeta under pseudonym, av Expressen här kallat ”falsk identitet”, är det enda vi kan göra för att försöka slippa bli uthängda och karaktärsmördade i mainstreammedia, slippa få sparken från våra jobb, bli socialt stigmatiserade, lämnade av våra partners, vänner och anhöriga.”

Hmm, det er ikke mye fritt og åpent samfunn her i Norden. Når mennesker må ha andre identitet for å kunne leve normalt. Bra fordi man er kritisk og skriver kritisk til innvandring.
– Og det var veldig så den reporteren maste om “falsk identitet” også da…

  invernes

  Posted: 2 marts 2017 - 18:26 - Svar

  Hehe fritt og åpent samfunn her i Norden 🙂 nei det var friere på 70 tallet som Iran, men nå begynner vi faen meg å ligne Iran i utvikling.

sub rosa

Posted: 2 marts 2017 - 18:27 - Svar

Till syvende och sist, så är det Thomas Mattssons arbetsgivare Bonniers, som är ansvariga för detta.
Mattsson, såväl som Peter Wolodarski, har naturligtvis Bonniers stöd. Detta är vad Bonniers vill, annars hade de aldrig anställt en chefredaktör om fullt och tydligt går ut och proklamerar att han ämnar bedriva agendajournalistik. Thomas Mattssons kartläggande av invandringsmotståndare tillsammans med EXPO/AFA/Researchgruppen har kostat massor av tid och vagnslaster med pengar. Det hade naturligtvis aldrig varit möjligt att ta den tid och de pengar i anspråk som krävs, utan att ägaren Bonniers tyckt att det här är något bra. I fall Thomas Mattson hade agerat på eget bevåg, och Bonniers hade tyckt att det är vidrigt att hänga ut människor som vill vara anonyma med sina politiska åsikter, så hade han fått gå från Expressen efter uthängningarna 2013. Nu fortsätter man alltså med samma smutsiga kartläggning av invandringsmotståndare, och åter igen: detta har Bonniers fulla stöd.

Den som tror att journalister har full handlingsfrihet att skriva vad som helst, och att ägarna är ointresserade av vad som skrivs i tidningen, bör nog tänka om. Att ägarna inte synbart styr tidningarnas agenda utåt, beror på att de redan anställt en chefredaktör och journalister som går deras ärenden. Det är därför tidningarna i Sverige befolkas av journalister med vänsterextrema eller liberala åsikter. Det finns gott om journalister med konservativa åsikter som skriver mycket bra. Tidningarna skulle lätt kunna anställa dem. Saken är att de inte vill.

Jag tycker att folk som råkar ut för det här kan pressa journalisterna i dörröppningen lite hårdare om VARFÖR de kartlägger och hänger ut folk? Varför har ni kartlagt mig? Varför är det viktigt för din arbetsgivare (Expressen) att hänga ut mig? Varför kartlägger ni människor med politisk åsikter mot invandring? Det är ju allmänt vedertaget som en fascistisk metod att kartlägga och förfölja människor utifrån politiska åsikter, är Expressens ledning och redaktion fascister? Varför går DU (Diamant Salihu) Expressens och Bonniers smutsiga ärenden? För att du är avlönad av dem? Tycker du att det är rätt att förfölja människor på detta vis? Njuter du av att förfölja människor?

  kenneth hovestøl

  Posted: 2 marts 2017 - 18:40 - Svar

  Glimrende foreskriving her på slutten, sub rosa.
  – Jeg tenker at det beste er å filme hele seansen og legge det ut på nett, til skrekk og advarsel.

invernes

Posted: 2 marts 2017 - 18:28 - Svar

Men den frie presse må da kunne slå tilbake mot disse svin ? besøk dem hjemme på samme måte, forfølg dem legg adresser ut i allmennheten.

  kenneth hovestøl

  Posted: 2 marts 2017 - 18:29 - Svar

  Jeg er med, Invernes 😉

   invernes

   Posted: 2 marts 2017 - 18:30 - Svar

   Har du kamera så tar jeg mikrofon med 🙂

    kenneth hovestøl

    Posted: 2 marts 2017 - 18:36 -

    Har bare min 5 år gamle Nokia 808 mobil. Men den er fabelaktig til å ta gode bilder. 40 MP…

invernes

Posted: 2 marts 2017 - 18:34 - Svar

Om dette skjedde i visse stater i USA kunne han skutt vedkommende inntrengere rett ned.

sussebassa

Posted: 2 marts 2017 - 18:44 - Svar

Jeg svarte på et innlegg som nå er vekke..så igjentar.
Mattsson,.. Expressen… journalisten han sendte er tidligare våpendømd.. friatider…ja vem som helst duger i deras jugmedia.

eurozone

Posted: 2 marts 2017 - 18:50 - Svar

Jag tänker på en nylig artikel av Ann Heberlein- där vänsterns stora hjälte och Expo skaparen Stieg Larsson framställer Sverige som ett mörkt och kallt land där det bor ensamma och olyckliga människor,där våld och mord väntar i varje gathörn.
Men när andra budbärare faktiskt beskriver verkligheten i detta land så ska de hängas ut på skammens torg.

https://ledarsidorna.se/2017/02/ann-heberlein-sverigebilden/

Leisha Camden

Posted: 2 marts 2017 - 18:58 - Svar

Fan att man inte bor i Stockholm, då hade det varit roligt att ta en sväng förbi Roslagsgatan.

Cavatus

Posted: 2 marts 2017 - 19:17 - Svar

Borde inte denna Diamant-journalist åka hem till sitt ursprungsland istället och utöva sin anti-demokratiska hållning där den hör hemma?

Sverigebilden kollapsar även lokalt:

http://www.frojdh.se/2017/03/02/lite-systemkollaps-har-val-ingen-dott- av/

Måtte inte Trump få reda på detta. Hur ska de högsta hönsen då täcka upp för det? Vilka lögner ska de då använda?

  Eva på Södermalm

  Posted: 3 marts 2017 - 01:03 - Svar

  Jag tycker att hyenajournalistens hemfridsbrott bör översättas till engelska och skickas till Trump.

Cavatus

Posted: 2 marts 2017 - 19:25 - Svar

Portkoden kan vara 1891.

PK svada

Posted: 2 marts 2017 - 19:57 - Svar

Jeg tenker at alternativmedia må starte en kampanje med å legge ut journalisters adresse, telefonnummer
og epost-adresser så de selv får føle den samme frykten som deres offer har fått føle.
La dem få smake sin egen medisin.

Talibananas

Posted: 2 marts 2017 - 20:02 - Svar

Var det inte Mattssons lakej Salihu som köpte en pistol illegalt? Som om “journalister” står över lagen.

invandrare1957

Posted: 2 marts 2017 - 20:20 - Svar

Hjärntvätt skrev du om Diamant Salihu. Han känns så konstig som en blandning av stöddighet och saknar totalt empati. För i slutet hör man ett flickebarns röst. Hur i helskotta kan man sänka sig till den nivå som journalister har år 2017. Hjärntvätten den har pågått i ett tjugotal år. Fackföreningar o media och politiker och allt är välregisserat vem eller vilka som är i toppen det kan vi bara gissa oss till. Men varför ska både Reinfeldt och Löfven flyga iväg med Wallenbergs privata jet på Bilderbergmöte det är min gissning vem som styr det här vansinnet i Sverige. Och varför får Reinfeldt konsult uppdrag av amerikanska bankirer efter att han inte är statsminister. Det är ju en eloge för att han har gjort ett bra arbete med Sverige. Men hur i helvete ska man få svensken att förstå att det inte är konspirationsteorier. Ska vi rädda svenskarna från att utrotas då måste vi få stopp på allting före 2018. Gruppen för Peter Springare är väl uppe 216554 medlemmar just nu så något positivt håller på att ske i Sverige. För det Sverige behöver är nationalism och stolthet. Som media o politiker försöker motverka med alla medel.

  Andre´Kristian

  Posted: 6 marts 2017 - 14:52 - Svar

  Det psykopolitiska okvädningsordet “konspirationsteoretiker” myntades en gång av det amerikanska CIA, i syfte att fylla en prohibitiv funktion. Samtliga protester mot globalismens i alla avseenden samhällsdestruktiva och nationsfientliga agenda, definieras av etablissemanget per automatik som konspiratoriska konstruktioner med rasistisk prägel. Alla åsikter och meningsyttringar som inte är kompatibla med den notoriska NWO-planen, där gränser och raser raderas och sammanblandas i en lika dysfunktionell som genetiskt kvalitetsförsämrande och allmänfarlig röra, vidarebefordras utan åtskillnad till den ideologiska skräpkammaren och betecknas som en överflödig pusselbit.
  Emellertid skall vi inte stryka flagg utan fastmer intensifiera våra medborgerliga protester, då ett sunt nationalistiskt uppvaknande har fått alltfler att sent om sider värna om de unika europeiska kulturtraditioner och historiska värden vi alltför länge negligerat och tagit för givna. Svensken har förhållit sig intellektuellt förslöad, godtrogen och politiskt passiv tillräckligt länge, och det är hög tid att vakna upp ur den anestesi med vilken regimen under ett otal decennier tillhandahållit världens mest lättmanipulerade befolkning.
  Andreas 🙂
  https://uploads.disquscdn.com/images/a8d378d39b3c9dc6e7412a1e268d5d506 844d2fb99d3704e10cae17e136e3f6b.png

Tricky Dick

Posted: 2 marts 2017 - 21:08 - Svar

Att gammelmedia gör sådana ansträngningar för att avslöja dem som jobbar med Granskning Sverige betyder bara en sak! Granskning Sverige som avslöjar sanningen är ett “pain in the a**” på etablissemanget!

Jag tror att sådana modiga människor som Julia Caesar och de som jobbar med Granskning Sverige har ett enormt brett stöd från gräsrötterna.

En dag kommer ert arbete att belönas rikligt medan etablissemanget kommer att bespottas för sina statsi-metoder!

I väntan på Baccus

Posted: 2 marts 2017 - 21:25 - Svar

Det här är så fasansfullt så det finns inte ord för det.

Tvivlar på att polisanmälan leder någon vart, gränsen till hemfridsbrott är – så vitt jag kan bedöma – hårfin.
Rättssystemet i Sverige är dessutom genomruttet. Likhet inför lagen gäller inte (längre).

Det här är ett hot mot oss alla, avsikten är naturligtvis att hänga ut Erik för att skrämma dissidenter till tystnad.

Trots allt, bra att Erik hade sinnesnärvaro nog att filma torpeden…

Richard Bandler

Posted: 2 marts 2017 - 22:05 - Svar

Jo, det enda syftet med detta är att skrämma till tystnad. Bra att du lägger ut Diamants adress men vi måste gräva fram Mattssons, Wolodarskis och de andra ännu större skurkarnas adresser också.

De behöver inte vara rädda för att förlora jobb och vänner (ännu, men jag hoppas på nya tider snart). Men risken för att utsättas för våld kommer nog att göra även dem nervösa.

Nu verkar det iofs inte finnas särskilt många våldsamma dårfinkar som är på vår sida (särskilt inte i jämförelse med AFA-dårarna som är alldeles för många) men det räcker ju att det skulle kunna finnas en därute. Så de skulle ha anledning att bli nervösa av att deras adress lades ut på nätet.

Finns det några med sådana färdigheter där ute? Ni skulle bli hjälteförklarade. Det är dags att de får smaka sin egen medicin. No more mr nice guy.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 2 marts 2017 - 22:09 - Svar

Om någon är intresserad av kontaktuppgifter till Diamant Salihu så blir han outad i kommentarsfältet på Nordfront i artikeln som handlar om uthängning av deras medlemmar. Jag uppmanar inte till våld eller hot mot Diamant Salihu. Men om folk vill lära honom veta hut så har dom nu chansen. Man kan ju tala om för honom vad man tycker om hans verksamhet, Expressen i största allmänhet utan att begå olaga hot.

Kasper K

Posted: 2 marts 2017 - 22:34 - Svar

Jag hoppas innerligt få uppleva den befrielsens dag då rättvisa ska skipas i detta alltmer Ceausesculiknande land. Och framförallt då när Mattsson, Wolodarski m fl och deras fotsoldater får sin rättmätiga dom för sina exempellösa övergrepp mot oliktänkande. Först nu börjar jag på riktigt förstå innebörden och vikten för de överlevande när Nurnbergrättegångarna efter andra världskrigets vidrigheter blev ett faktum.
Julia Caesar, Erik Johansson och andra frontkämpar i den sverigevänliga folkrörelsen har redan skrivit in sig i historien som folkets hjältar.

spirild

Posted: 2 marts 2017 - 23:03 - Svar

DIAMANT SALIHU?????? HA, HA. Et veldig svensk navn. Så moderna dom er. “Diamant”. Hvilken utvikling over kjølen. Trendsettere.

  Julia Caesar

  Posted: 2 marts 2017 - 23:45 - Svar

  Diamant Salihu är invandrare från Bosnien.

   spirild

   Posted: 2 marts 2017 - 23:49 - Svar

   Takk. Altså en ekte ny-svenske som jobber hardt for å avskaffe hat og urettferdighet. Jeg ser for meg “Diamant” som tre-åring. Pappa og Mamma peker på lille-kungen og klapper. Og når han er 30, da ER han fremdeles det.

spirild

Posted: 2 marts 2017 - 23:17 - Svar

Vil han noensinne kunne friskmeldes for sitt svenskehat, sin rasisme? Jeg tviler. Men, han er selvfølgelig 100% tilregnelig.

Verden_er_gal.

Posted: 2 marts 2017 - 23:58 - Svar

Hva fanden, det kommer musikk når jeg i kveld går inn på snaphanen.dk!

  Hestehandleren

  Posted: 3 marts 2017 - 00:12 - Svar

  autoplay på videon længere nede… scroll ned og sæt på pause..!

   Verden_er_gal.

   Posted: 3 marts 2017 - 15:16 - Svar

   Takk.

PK svada

Posted: 3 marts 2017 - 00:04 - Svar

Har de begynt å sensurere Tim Pool`s rapportering fra Sverige nå da?

https://twitter.com/Timcast/status/837101152437153792

Eva på Södermalm

Posted: 3 marts 2017 - 00:48 - Svar

Tack Julia Caesar och Granskning Sverige för att ni finns! Kan någon översätta Soros-journalistens hemfridsbrott hos Erik Johansson på Granskning Sverige till engelska och mejla länken till Donald Trump, Fox News, Paul Joseph Watson med flera? Sverige behöver hjälp utifrån. DÖ-kartellens politiker, lögnmediernas hyenor och domstolsväsendets rättsröta gängvåldtar gång på gång Sverige och det svenska folket. Hur länge tror de att vi kommer att finna oss i detta?!

  PK svada

  Posted: 3 marts 2017 - 01:02 - Svar

  Jeg husker at når Aftonbladet eller Expressen lå nede pga hacking eller tekniske problemer så var Stefan Løfven ute med en gang og sa at det var et demokratisk problem når de ble hacket.
  Det er vel fordi at disse mediene støtter regjeringen uansett hva de gjør.

Eva på Södermalm

Posted: 3 marts 2017 - 01:37 - Svar

“Migrationsverkets kostnader 2016: 73 000 000 000”:
http://avpixlat.info/2017/03/02/migrationsverkets-kostnader-2016-73-00 0-000-000/

Samtidigt svälter Sveriges pensionärer som har arbetat ett långt liv för detta land. De som styr Sverige står på den onda sidan trots att de på Orwellska hävdar motsatsen.

Stephen Landberg

Posted: 3 marts 2017 - 08:43 - Svar

Bland det absolut vidrigaste jag någonsin sett. Vilken fruktansvärt vidrig person! Fyfan!

niklasr

Posted: 3 marts 2017 - 09:19 - Svar

Roslagsgatan 23, mitt inne i fina Vasastan i Stockholm. Måste tjäna bra på att vara journalist på Expressen. Förstår att han går över lik för att få behålla den inkomsten.

Johan Retsler

Posted: 3 marts 2017 - 09:43 - Svar

Gammelmedia måste bojkottas. Inte bara att man vägrar konsumera deras skit, man ska inte medverka till deras produktion heller. vill de intervjua en angående bakrecept eller semestervanor eller något annat trams så ställer man helt enkelt inte upp.

Ann Nilsson

Posted: 3 marts 2017 - 11:25 - Svar

Underbart Fabian stå på dig du har folkets stöd

Max Payne

Posted: 3 marts 2017 - 11:40 - Svar

Jag kan bara beklaga ditt sinnestillstånd, Julia Caesar. Det måste ha varit en fruktansvärt jobbig period när de bevakade och jagade dig, och de förstår inte den skada de tillfogat dig. Tvärtom så lär de vara stolta över sitt “jobb”, och ryggdunkningarna må ha varit många på redaktionen efteråt.

Läste häromdagen ett sorgligt pekoral till “försvar” av Thomas Mattsson, efter att åtalet mot honom hade fallit. Ni vet, det enskilda åtal som Jim Olsson väckte mot Thomas Mattsson, efter att han blivit uthängd och oskyldigt anklagad för FEL kommentarer. Innan var Mattsson lite spänd, efteråt hånade han öppet Olsson. Ynkrygg!!!

Dessa hyenor till journalister tycker alltid så synd om sig själva! De är så avskydda, de är så hatade, det är så synd om dem… De ser inte vilka hyenor till människor de är. De har glömt sin roll att granska överheten. De granskar istället gräsrötterna, jagar och hänger ut de som vaknat och börjat tänka självständigt. Vi får INTE tänka självständigt, utan måste tänka som de vill. Så som politikerna vill…

Men jag gläder mig åt, och jag tröstar mig med att fler och fler vaknar. Fler och fler blir förbannade när de läser dessa usla försvarstal, de illa kamouflerade försöken att skuldlägga personer som dig, som Jim Olsson, som “Erik” på “Granskning Sverige”. Dessa så kallade “journalister” förstår inte att de gräver sin egna grav med dessa uthängningar. Fler och fler blir förbannade, fler och fler väljer att sluta läsa deras tidningar. Eller läser nätversionen med AdBlock. Bara för att dessa tidningar ska gå i graven, och dess medarbetare få sparken. Det är då VI firar…

Richard lll

Posted: 3 marts 2017 - 16:58 - Svar

Hemfridsbrott! Alla vi som blivit uthängda i Expressen vet vad det handlar om. Åsikt- och personförföljelse. Det är så jävla vidrigt. Dessa fascistjournalister vet att de kan hålla på så här med myndigheternas tysta medgivande. Rättssäkerhet finns inte i idiotlandet Sverige. Att få sin identitet utlagd på Expressens hatsidor är ett brott så jävligt att endast den som blivit utsatt för det kan förstå vad det handlar om!
Julia – vi älskar dig – om inte vidrigheterna mot dig och oss andra upphör, kan vad som helst hända.

Eva på Södermalm

Posted: 4 marts 2017 - 08:14 - Svar

“Sedan några år ägnar sig svensk Bonnierdominerad riksmedia åt att söka upp och skrämma oliktänkare i deras hem.

Den enda skillnaden är att medan historiska kommunister och fascister vid hembesök ägnade sig åt fysiskt våld, har svensk systemmedia hitills begränsat sin terror till psykiska övergrepp och skrämselaktioner.

Syftet är identiskt: att via spridandet av rädsla döda den fria opinionsbildningen”:

http://blueshift.nu/expressen-slar-nytt-rekord-i-hemfridsbrottsjournal istik/

  kenneth hovestøl

  Posted: 4 marts 2017 - 08:20 - Svar

  Takker for denne her, Eva:

  “Mattson och Salihu har tidigare dömts i en vapenhärva. Även då utgav de sig för att vara journalister: Aftonbladet 2012-05-18 – Expressens medarbetare dömda för vapenbrott.”

Oxis

Posted: 4 marts 2017 - 12:26 - Svar

Alla har rätt att skriva under pseudonym. Jag tänker också på äldre tidningsartiklar och tidskriftsartiklar med sina signaturer J-l-a C-s-r eller liknande. Det mest fulländade i sitt slag är väl utvecklat i Grönköpings veckoblad med sin A:L-FR-D V:STL-ND.
När det gäller falsk identitet så tänker jag på falska legitimationer, falska pass och körkort utställda i någon annans namn eller med en påhittad identitet. Jag tror aldrig Erik Johansson, Johan Andersson eller Julia Caesar uppträder eller använder sig av falska legitimationer vid bankbesök och liknande. Ingen av dem kör nog heller bil med falskt körkort.
Tänker osökt på alla falska svenska pass som lär vara i omlopp. Där kan man väl tala om falska identiteteter.

Eva på Södermalm

Posted: 4 marts 2017 - 17:55 - Svar

När jag läste artikeln “Den ängsliga borgerliga invandringsdebatten”på Avpixlat (http://avpixlat.info/2017/03/03/den-angsliga-borgerliga-invandringsde batten/) stötte jag på namnet Nathalie Rothschild. Namnet Rothschild får många att haja till, eftersom denna familj är världens rikaste och sägs styra jorden. Jag googlade på henne och fann bland annat följande:

“NATHALIE ROTHSCHILD FREELANCE JOURNALIST STOCKHOLM, SWEDEN”:
http://www.nathalierothschild.com/about/

“Nathalie Rothschild”:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2054&artikel=58066 82

“Nathalie Rothschild: Vem får bli journalist?”:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3938&artikel=52852 01

Nathalie Rothschild bor på Södermalm i Stockholm. Det påstås att Olof Palme vid tidpunkten för mordet på honom hade en älskarinna vid namn Emma Rothschild som bodde i Gamla stan i Stockholm. En sökning på Rothschild på ger 43 träffar. Dessa personer bor i Stockholm, Stocksund, Lidingö, Danderyd, Älvsjö, Enebyberg och Saltsjö-Boo. Umgås Rothschilds och Bonniers med varandra?

“The Rothschild Conspiracy Explained in 4 Minutes”:
https://m.youtube.com/watch?v=q9NnPN6TM_g

“The Rothschild Conspiracy Explained in 15 Minutes
What They Don’t Want You To Know”:
https://m.youtube.com/watch?v=EXgB1eP6vwM

“The Dynasty of Rothschild | The Only Trillionaires in the World – Full Documentary
Sish Advexon”:
https://m.youtube.com/watch?v=5rtRL0vvUBQ

Calle64

Posted: 18 maj 2017 - 21:47 - Svar

Har denna blogg ansvarig utgivare?

  snaphanen

  Posted: 18 maj 2017 - 22:44 - Svar

  Sig frem! *steen

Leave a Comment