30
nov
Seneste opdatering: 1/12-08 kl. 0223
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Religionsdialog med herrefolket:

One thousand Christians were today trapped inside the Coptic Orthodox Church of the Virgin Mary in West Ain Shams,Cairo, after more than twenty thousand Muslims attacked them with stones and butane gas cylinders. The Church’s priest Father Antonious said that the situation is extremely dangerous. –¬† The Muslim mob that attacked the church blocked both sides of the street and encircled the church building, broke its doors and demolished its entire first floor. The mob were chanting Jihad verses as well as slogans saying “we will demolish the church” and “We sacrifice our blood and souls, we sacrifice ourselves for you, Islam”, while the entrapped Christians chanted “Lord have mercy”.When the security forces tried to disperse the mob, they went to nearby homes and shops owned by Christians, and were armed with sticks, butane, knives and other sharp objects. Witnesses said the mob included children from as young as 8-years old to men of over 50-years old, in addition to women. 20,000 Muslims Attack a Church in Cairo,¬†¬† Voice of the Copts:¬† Muslims Attack a Coptic Wedding In Cairo

Smiskende tale fra saudi-arabisk minister

Et sp√łgelse g√•r gennem verden: √ėnsket om at se tegn i m√•ne og stjerner p√• at det g√•r fremad, og at jihads l√łve snart vil gr√¶sse med kuffarlammet. N√•r √łnsker bliver tilstr√¶kkeligt intense har den kritiske sans det med at tr√¶de i baggrunden. S√•ledes ogs√• med denne historie med velkendt pludren af plusord fra saudi-arabisk hold. Hjemmesiden her ser ud til at v√¶re italiensk og katolsk, men alligevel – eller derfor – fornemmer man ingen som helst redaktionel distancering til de indholdsl√łse forsikringer: “moderate Islam, which promotes tolerance” – er dette p√• lige vilk√•r, eller er det den st√¶rke herrefolksreligion der udviser tolerance p√• dhimmivilk√•r, jfr. Koranen 9:29? Er m√•let med “terrorisme” det samme som for denne “moderate Islam”? Er der nogen fortrydelsesmulighed i denne glade “moderate” islam? Jeg tager ikke denne sleske tale alvorligt f√łr der som en goodwillgestus er opf√łrt en domkirke, en synagoge, et hindutempel og en pagode i Mekka. Via Gates of Vienna (LFPC):

Riyadh (AsiaNews) – An urgent appeal from the Saudi interior minister to teachers and students, to eradicate extremism and spread the teaching of moderate Islam, which promotes tolerance. […]

“I have told King Saud and Imam Muhammad bin Saud universities some Saudis were drawn into terrorism and how we can solve this problem,” said the minister, as quoted by the Saudi Press Agency. Prince Naif has launched an online video channel for the universities, intended to combat distorted opinions and ideas.

The minister’s objective is to highlight the role of Muslims in spreading the message of Islam in a convincing way. “Islam is a way of life that conforms to man’s nature. It’s suitable for all ages and places.” Teachers and students should make their contribution to resolve the problems and crises facing humanity. […] Saudi minister: teachers and students, reject extremism

¬ĽDet handlar egentligen om danskarnas egen d√•liga sj√§lvbild¬ę

TTELA tar kontakt med Kristina Olsson, danska Politikens Sverigekorrespondent, som tidigare skrivit om just skillnaderna i svensk och dansk invandrings- och integrationsdebatt.
‚Äď Nej, det √§r ju sv√•rt att t√§nka sig en liknande artikel med s√• d√•lig fakta- och k√§llkontroll i DN Debatt, s√§ger hon.
‚Äď Men i Danmark √§r det okej att s√§ga precis vad som helst i dessa fr√•gor och det h√∂js inte l√§ngre p√• √∂gonbrynen kring det. Tidningarna √§r ocks√• mycket mer politiserade, √§ven p√• nyhetsplats, i dessa fr√•gor och Jyllands-Posten √§r invandringskritisk. Och detta g√§ller Sverigebilden i √∂vrigt. ¬†Hon refererar en artikel i danska Weekend-Avisen d√§r det nyligen p√•stods att det brinner en svensk skola varje dag och i danska medier beskrivs prostitutionen som minst lika omfattande som i Danmark, trots att fakta talar f√∂r motsatsen. I Sverige som helhet p√•st√•s v√•ldt√§kt av kvinnor vara ett stort problem j√§mf√∂rt med andra l√§nder.
‚Äď Man bryr sig inte s√• mycket om fakta. Det handlar egentligen om danskarnas egen d√•liga sj√§lvbild, d√§r Sverige f√•r st√• f√∂r det som man vill utm√•la som d√•ligt.Trollh√§ttan framst√§lls som skr√§ckexempel i Danmark om¬† Morten Uhrskov Jensen: Trollh√§ttan i Danmark

Det er¬†ikke v√¶rst¬†at komme lidt i psykoanalyse hos en¬†Politiken korrespondent , men nu handler dette om noget mere konkret end psykologi og¬† “selvbilleder”, nemlig kendsgerninger. Den virkelighed, der kan m√¶rkes p√• gaden og afl√¶ses i statistikker.¬†¬†Prostitutionsp√•standen har jeg aldrig set i en dansk avis, den lyder som opspind,v√•s eller g√¶tv√¶rk.¬†Men¬† ER voldt√¶gt et enormt og kronisk¬†stigende problem i Sverige, eller ej ? Er det¬†adskillige gange ¬†v√¶rre end i Danmark ¬†og Norge, eller ej ? ¬†Passer nedenst√•ende¬†eller passer det ikke ? Hvem¬†der besk√¶ftiger sig med¬†virkeligheden og hvem der¬†udl√¶gger r√łgsl√łr og psykologiserer, kan enhver selv afg√łre, Politikens l√¶sere¬† undtaget.

Skolbränder i Sverige:
2004: 342 bränder, varav 164 klassade som anlagda.
2005: 445 bränder, varav 209 klassade som anlagda.
2006: 505 bränder, varav 250 klassade som anlagda.
2007: ej sammanställt, men troligtvis fler än 505.  Folket.se

Da nu snakken er faldet p√• Trollh√§ttan, var det interessant¬† at g√• ind p√• BR√Ö.SE og se hvordan kriminaliteten er¬† i en svensk kommune, der er p√• omtrentlig st√łrrelse med Helsing√łr eller Fredericia. Det var forrsten i Trollh√§ttan at anklageren Barbro J√∂nssons r√¶kkehus¬†blev udsat for et bombeattentat for et √•r siden. Den lokale maffia br√łd sig ikke om hendes virksomhed. Anmeldte forbrydelser 2007:

Våldsbrott:  650
Dödligt våld:   1
Misshandel inkl.grov:  527
Grov kvinnofridskränkning:   19
Våld mot tjänsteman:  34
Våldtäkt inkl. grov:   30
Hot-, kränknings- och frihetsbrott:  815
Rån inkl. grovt:  32
Skadegörelse (inkl. mordbrand)  929
Vapenbrott:  64

Sammenligningsvis havde¬† Helsing√łr og Fredericia de tre f√łrste kvartaler¬†2008 hver 4 anmeldte voldt√¶gter. DE havde tilsammen √©t tilf√¶lde af s√¶rlig alvorlig vold, og 9 tilf√¶lde af alvorlig vold.

 Is Mumbai really anything new?

Just since the September 11, 2001 bombings that killed over 3000 Americans, radical Islamists have carried out over 11,000 terror attacks worldwide.¬† While they were not the first to use suicide bombers or hijack airplanes, Islamists carried both to new heights as their principle weapons of terror.¬† They have blown up schools and students, driven busses into crowds of people, set off terror bombs on public transportation and elsewhere in dozens of countries throughout Asia and Europe.¬† Their leaders openly call for genocide against Jews and Hindus, and their followers are trying to carry out those calls.¬† Wherever they have had the power to do so, they deliberately destroy religious shrines and houses of worship and brag about it as step in destroying other faiths or variants of Islam.¬† And then they have the gall to claim that these things were done because they were angry at some perceived offense, frustrated at their current living conditions, or defending their own warped conception of human rights.¬† So, while terrible, are the events that unfolded in ten locations across Mumbai anything new or surprising?¬† Did the terrorists do anything they have not promised us they would do?¬†–

Analysts network.¬† P√• DR 2 fyldte den Pakistansk-engelske forfatter¬†Tariq Ali Jes Stein Petersen med en gang √łregas: Det er Vestens skyld, Irak, Afghanistan, Israel, Islamofobi osv. osv. – video 30 min. Den histore har stadig sine europ√¶iske abonnenter. De stiller ikke sp√łrgsm√•let: Hvem er¬† endnu ikke kommet i konflikt med islam og hvad b√łr man udlede af det¬†? Se ogs√• Amir Taheri¬†¬† : Jihadists see ” Mumbai invasion” as a triumph ,¬†Brit hate preacher glorifies Mumbai terrorists,¬† MODEST PAN-ARAB AND JIHAD MEDIA ATTENTION¬†,¬†¬†¬†¬†¬†Scene of Unimaginable Carnage Inside Taj Majal Hotel

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

¬ĽGud er Stor¬ę arabisk kampr√•b. Det er noget man m√• l√¶re at v√¶nne sig til, selv om ens blod fryser til is. Kopterne har Muhammed-krise n√¶sten hver dag i 1400 √•r. Selv da √Ügypten havde Britisk overherred√łmme havde Kopterne det ikke let. Jyllands-Posten har skildret Kopternes tilv√¶relse,og den historiske baggrund for deres vansk√¶bne. Selv det at sl√¶be en s√¶k cement ind i en √Ügyptisk Kirke, for at reparere den, kan give anledning til opt√łjer. Muslimerne har set at ikke-muslimerne er splittede. Det er som Martin Niem√∂ller sagde, at da Nazisterne tog politikerne greb ingen ind, da nazisterne tog de intellektuelle… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago


-Klart! Tak for at minde mig om linket til ¬ĽThe Third Jihad¬ę.
Jihad hjemmesiderne ekhlaas.cc og lignende viser √łnskebilleder af
New York, Washington, London, samt andre storbyer jævnet med jorden
med A-bomber.
Og det fordi man er ikke-muslimer.
Hvor havde Glistrup ret i, at islamisterne er verdensforbrydere
og verdens√łdel√¶ggere.
Selv forbrydelse mod menneskeheden vil der ikke være nogen instans
til at drage Jihad-Gladiatorerne til ansvar for.
Det er grumme ting som lurer i horisonten.
Næsten som H.G.Wells filmatiserede science fiction roman:
Things to come (1936).

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Jihad Gladiatorerne i Mumbay ville dræbe 5.000 indere og vesterlændinge.
Det var en relativ lille styrke, som k√¶mpede som l√łver, og med smil
på læben i tilfælde af, at skulle de falde i kamp,kunne de komme i paradis.
Det er næsten ikke til at holde ud, at tænke på hvis der var
mange flere til en terror aktion i en st√łrre by.
Den eneste overlevende terrorist efter angrebene i Mumbay,
den 21-årige Mohammad Ajmal Qasam har fortalt de indidke myndigheder, at målet var et nyt 11. september.
Link hertil :
http.//ekstrabladet.dk/nyheder/krigskatastrofer/article1091805.ece

Magga
Magga
12 years ago

Apropos MSM er det dog ganske utroligt, som Bonnichsen forts√¶tter. Hvis ikke det var fordi jeg mener at have h√łrt, at han er s√łnderjyde, ville jeg have troet, at hans st√¶dighed skulle relateres til en begyndende demens. ūüėČ

http://politiken.dk/politik/article605379.ece

PeterK
PeterK
12 years ago

Ville MSM mon acceptere hvis de undertrykte kristne i Ægypten blæste Cairo Hilton i stumper og stykker, eller minerede Sphinxen, og bede Ægypten respektere et forfulgt mindretal?

Nok ikke. Der ville sikkert være en omtale, der står i total modsætning til den tavshed, skandalen omkring den koptiske kirke i Cairo omgærdes med.

Pegi
Pegi
12 years ago

Hvis Mumbai-terroren handlede om “undertrykte” indiske muslimer, som flere medier og eksperter p√•peger, hvorfor s√• angribe et j√łdisk center? Indiske j√łder er n√¶ppe i stand til at undertrykke indiske muslimer ved andet end deres blotte tilstedev√¶relse.

Pegi
Pegi
12 years ago

Islamister er per definition racister, og vesten b√łr snart konfrontere Saudi Arabien med √łnsket om kirker, moskeer og templer.

Andersen
Andersen
12 years ago

Det er ikke noget stort problem, og I kan vel flytte de indl√¶g, som ender forkert og i spamfilteret uden at v√¶re spam. ūüôā

LFPC
12 years ago

Helge: Det sker en gang imellem at kommentarmuligheden forsvinder fra en postering. Har ingen anelse om hvorfor, men nu er den åbnet igen.

Pegi
Pegi
12 years ago

Politiken er så belastende. Så hadefuld. Så fordomsfuld.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Homer var genial med legenden om den trojanske hest i Illiaden. -Den f√łrste kendte skildring af femte-kolonne-virksomhed. Det ser ud til historien gentager sig, hvis man ikke kan sige fra. Politisk Korrekte, selvgode, toneangivende politiske ledere samt √łvrighed, har selv v√¶ret med til at tr√¶kke “Den Trojanske Hest” (her: muslimske flygtninge/indvandrere) ind i byen (her: (vest)Europa)). Den j√¶vne befolkning blev kaldt racister, hvis man protesterede. For danmarks vedkommende, begyndte det med 30 g√¶stearbejderfamilier i 1964. Ret mig venligst, hvis udsagnet er faktuelt forkert fra DR2 dokumentar om indvandringens historie. Det slog mig med hvilket sammenfald, da Bettina Meisner i et… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago