5
dec
Seneste opdatering: 5/12-11 kl. 2240
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mellem√łsten og Nordafrika er under omv√¶ltning, og det samme kan siges om vante figenbladsord som ‘islamister’ og ‘moderate’. Nu er der ingen hoved eller hale p√• det l√¶ngere, og den seneste semantiske knopskydning kan iagttages her hvor “islamistiske” i overskriften i teksten kaldes “islamiske”, noget begrebet islamisme ellers skulle virke som lynafleder for. Det er alt sammen godt det samme, for selv om mainstreammedierne g√łr hvad de kan for at komme l√¶bestift p√• en gris, kan resultatet hos konsumenterne af disse fast food-nyhedskanaler kun v√¶re forvirring. Tilbage er kun den uretoucherede f√¶llesn√¶vner islam til at give noget der ligner mening i de lidet for√•rsagtige nyheder (LFPC).

Egyptens islamiske partier vinder f√łrste valgrunde i Egypten, viser opg√łrelser fra valgkommissionen. Islamiske partier har vundet 65 procent af stemmerne ved f√łrste runde af parlamentsvalget i Egypten. Det viser officielle opg√łrelser, som det franske nyhedsbureau AFP har f√•et adgang til.

Det moderate Muslimske Broderskab har vundet 36,62 procent af stemmerne, mens det radikale salafistparti Al-Nur har fået 24,36 procent af stemmerne.

Det moderate islamiske parti Al-Wassat har f√•et 4,27 procent if√łlge opg√łrelser fra valgkomit√©ens generalsekret√¶r, Yusri Abdel Karim. […] Islamister vinder valg i Egypten¬†

– “…know your status, and believe firmly that you are the masters of the world, even if your enemies desire your degradation…”

– “It should be known that Jihad and preparation towards Jihad are not only for the purpose of fending-off assaults and attacks of Allah’s enemies from Muslims, but are also for the purpose of realizing the great task of establishing an Islamic state and strengthening the religion and spreading it around the world…”

– “…Jihad for Allah is not limited to the specific region of the Islamic countries, since the Muslim homeland is one and is not divided, and the banner of Jihad has already been raised in some of its parts, and it shall continue to be raised, with the help of Allah, until every inch of the land of Islam will be liberated, the State of Islam will be established,…” […]

Personal goal: Aspire to Shahada – Death for Allah

– “Allah is our goal, the Prophet is our leader, the Quran is our constitution, the Jihad is our way, and the death for Allah is our most exalted wish.”

– “The Jihad is our way and death for Allah is our most exalted wish, this is the call which we have always called, … Many of our beloved ones have already achieved this wish, … We ask Allah to accept all of them,… and may He join us with them, …” […]¬†Egyptian Muslim Brotherhood Ideology: PMW translation of “Jihad Is the Way”¬†

Ny 266 b-sag (HMF), denne gang mod eks-politibetjent

En nu forhenv√¶rende politimand har gjort sig selv til hovedpersonen i en ny strid om, hvad man m√• skrive om andre, f√łr det bliver racistisk.I k√łlvandet p√• racismedommen over Jes¬≠per Langballe skrev den k√łbenhavnske betjent Lars Kragh Andersen en kommentar p√• hjemmesiden 180grader.dk:

For jeg er overbevist om, at muslimske m√¶nd i meget stort omfang verden over b√•de voldtager, mishandler og sl√•r deres d√łtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjensk kultur, der bygger p√• en defekt menneskefjensk religion, hvis l√¶rebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

Derfor er han i morgen sat i st√¶vne i K√łbenhavns Byret, hvor han st√•r til en b√łdestraf for at have overtr√•dt racismelovgivningen.Det er dog et s√¶rdeles √•bent sp√łrgsm√•l, om han m√łder op til sagen. P√• 180grader.dk har Lars Kragh Andersen for flere m√•neder siden, da han fik besked om tid og sted for retsm√łdet, nemlig skrevet:

“Med andre ord vil statsmagten diktere mit opholdssted fra det ovenn√¶vnte tidspunkt med den begrundelse, at jeg har udtalt mig grimt om muslimer og deres tro. Denne kr√¶nkelse af min frihed vil jeg naturligvis ikke medvirke til frivilligt”.Tidligere betjent i sag om racisme.¬†Se ogs√• Jacob Mchangama: Racismeparagraffen h√¶ngt til t√łrre.

Primitive instinkter som “en tilbagevenden til normal adf√¶rd”

En ekstremt gruopv√¶kkende forbrydelse mod et barn i Storbritannien har aff√łdt to slags reaktioner: Dels det velkendte Teddy Bear and Candle Syndrome som Gates of Vienna spidder i dette link – infantiliserede postmoderne vesterl√¶ndinges tilflugt i en tid hvor traditionel h√łjtideligholdelse af alvorlige stunder ikke ses at give det rigtige f√łlelsesm√¶ssige kick; dels en episode hvor de forsamlede lokale beboere i omr√•det t√¶ndte af p√• en helt anden m√•de i raseri over det som det p√•g√¶ldende barn havde v√¶ret udsat for.

L√łftede pegefingre over for lynchmentalitet er banalt, og h√łrer derfor hjemme i mainstreammedierne. Pointen her er ikke at den slags kunne l√łse noget som helst, men at i en verden der ikke var g√•et hen og blevet vanvittig ville vrede v√¶re den b√¶rende drivkraft og den mest synlige reaktion. I virkelighedens verden, tja, der kommer medied√¶kningen som bekendt p√• f√• dage til at handle om hvor synd det er for gerningsmandens etniske gruppe. I bedste fald kunne lynch mob-vrede oms√¶ttes i politisk handling. OK, bamser og stearinlys kan m√•ske ogs√• oms√¶ttes i politisk handling …. hvilket jo netop beskriver den verden vi lever i. Det er her vi kommer tilbage til det med “normal adf√¶rd” (LFPC).

[…] An unspeakable crime was committed on December 1 against a tiny baby in Gravesend, Kent. The community responded in the usual fashion, covering the pavement with candles and teddy bears, and gathering for a candlelight vigil last night. There‚Äôs no point in reposting the photos; they‚Äôre like all the others ‚ÄĒ go over to The Daily Mail to see them.

But the situation changed partway through the vigil, and the mood turned ugly. More atavistic instincts ‚ÄĒ evidence of a return to sanity ‚ÄĒ took over, brushing aside the teddy bears. According to The Mail:

One woman who took part in the vigil said: ‚ÄúWe lit candles and were saying prayers but then someone shouted ‚Äėlet‚Äôs go and find the b******s who did this.‚ÄĚ

The vigil turned into a mob. The crowd took off to find the suspected perpetrators, and did some damage to the house where they were thought to live. […]

So all we can say is that the Teddy Bear and Candle Syndrome broke down, however briefly, in Gravesend last night. […]¬†From Teddy Bears to Brickbats¬†

Omkring Taimour Abdulwahabs et års himmelfart

Taimour Abdulwahab, 29, bar på rörbomber som aldrig detonerade och en tryckkokarbomb som exploderade på Bryggar­gatan och dödade honom. Nu avslöjar Svenska Dag­bladet detaljer ur utredningen Рfrån FBI:s undersökning av bomberna.- Enligt vad vi fick veta från det amerikanska expertteamet skulle 30 till 40 personer ha dödats enbart av de sprängladdningar Taimour Abdulwahab bar på. FBI: Hans bomber kunde ha dödat många människor. Okänd tog bilder vid terrorattack.

Som et√•rsdagen for terrorbomberen i Stockholm den 11.12 n√¶rmer sig, er der nyt fra CIA. Det var ligesom ved Ut√łya (158 kommentarer), √©n af de lange aftener vi gik i tabloid-mode, og havde hans gerningsmandens identitet og foto inden midnat, og inden nogen aviser (og uden luftige spekulationer om gerningsm√¶nd og motiver inden). Sv√¶rere er det ikke at sl√• aviserne p√• deres egen bane. Posteringen fik 136 kommentarer. Det er ogs√• muligt at se hele TV 4 ¬īKalla Fakta fra for nylig, hvis apologi ogs√• er et selvportr√¶t af stationen, der af uransagelige grunde g√•r for at v√¶re mindre r√łd end SVT. TV 4 tror virkelig, at amerikas olje kommer fra Melem√łsten… Der er ingen ende p√• alle de gode grunde Abdulwahab havde til sit massemordsfors√łg p√• svenske civile: Rumsfeld, Irak, Lars Vilks, English Defence League, svenske racister osv. Der er n√¶rmest lagt en r√łd l√łber ud til den n√¶ste forurettede, der ikke fik respekt nok, og snart er det julehandel i Stockholm igen.Abdulwahab bliver ikke den sidste, svensk journalistik forst√•r ihjel. Ogs√• statsminister Reinfeldt var efter omst√¶ndighederne meget mild i m√¶let, da han endelig √•bnede for det efter 48 timer. Han st√łrste bekymring var, om nogen skulle finde p√• at blive h√•ndgribeligt vrede over et mislykket massemordsfors√łg. Det gjorde nogen self√łlgelig ikke.


0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arve Henriksen
Arve Henriksen
9 years ago

Hvis det var svensk rasisme som f√łrte til at denne muslimske tullingen pr√łvde √• sprenge seg i lufta, blant folk, s√• var det sikkert svensk antirasisme som gjorde at planen hans gikk i vasken. Og, hvis det svenske folket er s√• forferdelig ondt og rasistisk, hvorfor vil de svenske folkevalgte da utsette alle slags folkeferd, via storstilt import, for dette vederstyggelige uvesen? Logikk, se det er ikke p√• mote, iallefall ikke hos oss her i vesten.

Santor
Santor
9 years ago

Ang. Ny 266 b-sag, dennegang mod tidligere politibetjent Nu ved jeg ikke hvad anklageskriftet lyder p√•, men hvis retten fors√łger at d√łmme ham efter denne udtalelse : ‚ÄúJeg er overbevist om, at muslimske m√¶nd i meget stort omfang verden over b√•de voldtager, mishandler og sl√•r deres d√łtre ihjel.‚ÄĚ overgreb, der if√łlge Andersen skulle bunde i en ‚Äúdefekt menneskefjendsk kultur‚ÄĚ. s√• er retssikkerheden i alvorlig fare. Jeg er overbevist om at man kan have en hvilken som helst OVERBEVISNING man √łnsker. Jeg er lige s√• overbevist om at man kan dele den med alle de mennesker man √łnsker p√• hvilken som… Read more »

Svenskasvensson
9 years ago

Gör dom ett nytt försök kring jul och nyår, dessa människor ger nog inte upp före dom lyckas.

Frank P
Frank P
9 years ago

Om det er selvmordsbomber eller drevne kriminelle af muslimsk oprindelse, der h√¶rger i gaden og forpester danskernes tilv√¶relse socialt, √łkonomisk og kulturelt, s√• er det √©t fedt: terror!

Personlighedsm√¶ssigt er disse muslimer altid klinisk psykiatrisk karakterafvigende, kortsynet og pr√¶get af tendens til at fral√¶gge sig skyld og projicere denne ud i omgivelserne. Typisk vil en psykologiske unders√łgelse vise at de findes undernormalt begavet, med et vidensniveau der er meget lavt. De er videre impulsstyret med d√•rlig kontrol over affekter (f√łlelser), s√•ledes at der er risiko for s√•kaldte impulsgennembrud…