9
jan
Seneste opdatering: 10/1-12 kl. 1707
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tysk højrefløj er mange ting, den begynder som bekendt allerede ved den ulydige socialdemokrat, Thilo Sarazzin (SPD) og strækker sig helt ud til et mindretal af neo-nazier. Et interesant fænnomen er Die Unsterblichen, en slags nationale AFAér dog tilsyneladende uvoldelige, der har etableret omkring 100 uanmeldte “flash-mob” demonstrationer på et år i tyske byer, med en overvægt i Sachsen. Pludselig er der 3-400 demonstranter, så er de væk igen. Tysk TV og myndigheder prøver at få hold på fænomenet i programmet her. Tankegodset er udpræget nationalt, men om det er “højreekstremt” afhænger vistnok af øjnene der ser. En nyfortolkning af de kendte, flæbende fakkeltog, kan man sige.

Sarazzins Deutschland – Wie eine debatte das Land spaltet

I forgårs sendte WDR denne dokumentar.. Bla. medvirker Stefan Herre (PI), Geert Wilders, Oscar Freysinger og René Stadtkewitz samt naturligvis utallige opponenter, programmet benytter til at polemisere mod Sarazzin. Fra foromtalen:

Med Deutschland schafft sich ab skrev Thilo Sarrazin den mest succesrige non-fiction bog i årtier. Omkring 1,5 millioner solgte eksemplarer sørgede for , at den mislykkede indvandringspolitik blev debatteret overalt. Men har Thilo Sarrazin med sine markante teser ført debatten frem, eller er den tværtimod ved sin polarisering sat mange år tilbage? Tilhører Sarrazin uforvarende de “intellektuelle brandstifterne” og det stadig større europæiske, islam-kritisk netværk, hvor til også internetblogs som Politically Incorrect med flere og flere besøgere hører? (Snaphanens oversættelse. Video, tysk, utekstet) )

Ni af ti voldtægter begået af indvandrere

I Stavanger, Norges fjerde største by. Ikke overfaldsvoldtægter, voldtægter i det hele taget. Det er ellers lidt af en bedrift, Stortinget har begået der. Nødråb fra politiet igen, akkurat som i Malmø, men de såkaldt ansvarlige har nok fået det råd af deres spindoktorer, at de er ude at løbe langrend og vandre på fjeldet og spise rømme og geitost, indtil pøblens populistiske hypertension har fortaget sig om et par dage, og psykiatrien har overtaget ofrene.

Det føles mere og mere presserende at få sandheden om dette på bordet i Sverige, der har over ti gange flere anmeldte voldtægter end Norge. Der er vel en enkelt feminist m/k med hår på brystet tilbage i landet, eller lukker de alle øjnene m/k og tænker på fædrelandet, når der bliver ført stammekrig imod deres søstre og døtre? Bare de seneste ti år er voldtægter øget med 186 % i Sverige. Over 6000 anmeldte i 2010, inkl. mørketal autoritativt skønnet mindst 60.000 om året. De endelige 2011 tal er ikke kommet fra BRÅ endnu. Informationsmæsssigt er Sverige det rene Nordkorea sammenlignet med Norge: Intet der kan miskreditere de rådende ideer, når det kommer til rigtig penible ting. Så stemmer alle på dem igen i 2014. Valg er til som konserves, for at bevare status quo (scroll lidt), så ingen alt for friske, erfaringsbaserede indsigter vinder indpas i elitens evige, ideologiske søvn. Kendgerninger tæller, nogen vil vække dem brat før eller siden. Stik af til et fjernt skatteparadis i tide!

Menn med minoritetsbakgrunn står bak ni av ti voldtekter i stavangerregionen de siste tre årene. – Overraskende, mener politiet. NRK har gjennomgått samtlige dommer fra Stavanger tingrett hvor voldtektsparagraf 192 i straffeloven er brukt. Fra 2009 til 2011 ble det avsagt 18 dommer, med totalt 22 tiltalte. Bare to personer ble frifunnet, en etnisk norsk mann og en afrikaner. Blant de 20 dømte er tre etnisk norske, en polakk, ti afrikanere og fem asiater.

Sorenskriver Helge Bjørnestad ved Stavanger tingrett er ikke like overrasket over tallene.

“Jeg tror ikke dette er en tilfeldig opphopning. Det stemmer dessverre med vårt inntrykk, sier han. Halvparten av de dømte i voldtektssaker i Stavanger de siste tre årene har afrikansk opprinnelse.” Bjørnestad mener det er viktig at tallene blir kjent, og årsaken diskutert.Få etniske nordmenn dømt for voldtekt.

Mange har en helt annen kulturell bakgrunn, de har et helt annet syn på kvinner og likestilling enn vi har her. Vi kan snakke om nærmest et fravær av respekt for kvinner. Dernest kan rus og ruspåvirkning være en faktor, og så er det noe med å hisse opp hverandre – i dobbel forstand. I rettspsykiatrisk arbeid oppover årene har jeg sett at en del av disse har store problemer med å forholde seg til norske, kulturelle normer. De har nærmest et eierforhold til kvinner, som gjør at de tror de kan tillate seg nærmest hva som helst. Enten de er alene eller sammen med andre, sier han.Ni av ti voldtektsdømte er minoritetsmenn

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] De Odödliga, ideen er vandret videre fra det tyske flashmobs, Die Unsterblichen. […]

Casper
Casper
8 years ago

Jeg ved ikke om I har læst beskrivelsen på hjemmesiden for Die Unsterblichen? Det virker udpræget nazistisk: “demokraterne” er skyld i alt ondt, der opremses historiske eksempler på riger som brød sammen pga. folkeblanding, det vigtigste er frem for alt at holde sit folk rent og ublandet, og arv/genetik fremhæves.

Jonny
Jonny
8 years ago
Reply to  Casper

historiske eksempler på riger som brød sammen pga. folkeblanding,
det vigtigste er frem for alt at holde sit folk rent og ublandet, og
arv/genetik fremhæves

Eller som den utpräglade nazisten Winston Churchill sade:
“It would be a Magpie society: that would never do.”
“Keep England White”

Hilmar
Hilmar
8 years ago

Skal jeg forstå det sådan, at I fører jer frem som ytringsfrihedens modige vogtere i §266b-artiklen, samtidig med at min kommentar uden bandeord e.l. én artikel længere nede på bloggen censureres fordi jeg inkluderer én sarkastisk bemærkning hvori ordet “jøder” indgår? Hvis det virkelig er tilfældet, ja så har jeg jo ikke anden udvej. I tvinger mig i så fald til at citere La Rochefoucauld. Jeg er godt nok ikke meget for det. Og det bliver nok heller ikke smertefrit men, ok . . . ok. Hvis det er der vi er kommet til, såeeh . . . Sidste chance.… Read more »

Aisha
Aisha
8 years ago

Tyskerne kan noget med organisering. Et meget interessant fænomen.

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
8 years ago

@Hilmar Jeg er helt enig med policy institutet. Vi kan snakke nok så meget om islam og de problemer det fører med sig. Men selv om vi fik lukket porten til de muslimske lande, ville vi som europæere stadig være glade for at blive befolkningsudskiftet med konfusianske kinesere? Eller kristne afrikanere? Nej selvfølgelig ikke. I sidste ende drejer det sig om europæernes ret til at eksistere som selvstændige befolkninger. Om det er skandinavere, tyskere eller briter, så er det det samme problem som vi kæmper mod. Vellykket integration på stor skala betyder at indfødte europæere udskiftes etnisk og kulturelt med… Read more »

Hilmar
Hilmar
8 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

Slem kætter! Fy! Skam dig! Ved du ikke at det er udtryk for uansvarlig afvigeri sådan at give udtryk for selvstændige, og komplet uregulerede bekymringer om sin egen nations fremtid?! Du kører på grænsen til decideret tankeforbrydelse når du på en så populistisk og diskriminerende måde ytrer interesse for dit eget folks fremtid uden samtidig i det mindste at indflette et par bemærkninger om at kineserne jo har opfundet alt fra ilden, over spaghetti med kødsovs til tidsrejser, eller at alle negre bare er bedre til at spille jazz; danse; elske; hoppe; løbe; være cool; rappe gangsta-hiphop, e.t.c., e.t.c., eller… Read more »

Hilmar
Hilmar
8 years ago

Ny organisation dannet i USA. National Policy Institute. Virker ganske seriøse. Og vigtigt; de formår at adressere det helt åbenlyse spørgsmål omkring de europæiske folks legitime etniske interesser, uden den sædvanlige lammende og selvcensurerende tabuisering. Et fremtidigt Europa eller U.S.A. med tiltagende myriader af perfekt velintegrerede “nye vesterlændinge” fra den 3. Verden, med fine jakkesæt til mændene og frigørende feminisme for kvinderne, vil stadig betyde, at de indfødte vesterlændinge nødvendigvis fortsat må lade sig “udskifte” til fordel for de nytilkomne — uanset om de tilvandrede er muslimer eller ej. De helt afgørende spørgsmål for fremtiden lyder: 1. Hvorfor anerkendes de… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Hilmar

@Hilmar Ganske interessant nyt institut du der linker til. Det ville ikke blive overrasket, hvis disse folk på et tidspunkt kommer på Frank Gaffneys “Secure Freedom Radio”, (“The Frank Gaffney Show”). http://www.securefreedomradio.org/ Frank Gaffney har bl.a. været Vice-forsvarsminister under Præsident Reagan, og er i dag leder af en Washington baseret tænketank kaldet “Center for Security Policy” og har også en klumme i avisen Washington Times. Hver hverdags-aften kører han endvidere sit radio-show (“Secure Freedom Radio”), hvor han tager forskellige internationale sikkerhedspolitiske emner op med inviterede eksperter. Han har specilet fokus på den trussel islam udgør for den frie verden, og… Read more »

Frank P
Frank P
8 years ago

http://pejl.svt.se/brott/sverige/?brott=mord-och-drap

333 mord og drab i 2010… det giver omregnet en mordrate på 3,5. Vesteuropas højeste mordrate.

Valium-kriminologen, Sarnecki, beroliger: det er selvmord og ulykker… Men hvorfor står det så stadig opført som mord? Og så ligger der flere anmeldelser bag nogle af mordene… hvorfor dælen har man disse med? Et mord må da være et mord, hvor svært kan det være… basta!

Hvad er Sverige for et land?

Frank P
Frank P
8 years ago

Jeg husker en udsendelse eller et klip fra Sverige fra for et par år siden. Det slår mig lige! Det var angående voldtægter og seksualforbrydelser, vist i forbindelse med den udvidede voldtægtsdefinition. En kvinde, psykosocialantropolog sikkert, forklarede at kvinder til alle tider var blevet voldtaget. Selvfølgelig er det en forbrydelse, men kvinder er særligt stærke. Kvinder har en særlig forsvarsmekanisme. Prøvede man mon at berede Sveriges kvinder? At en voldtægt i ny og næ var at forvente? Voldtægter i Sverige og åbenbart Norge også er jo efterhånden en gratis omgang, er det 1 ud af 100 der fører til domsfældelse?… Read more »

jdm
jdm
8 years ago

Det er ellers lidt af en bedrift,

LOL. Sorte humor på fineste, danske manér.

Svensson
8 years ago

Siffrorna talar sitt tydliga språk, man måste våga se verkligheten.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Søren
8 years ago

99,9 % af vores folkevalgte vil benægte at vores ‘gæster’ er mere kriminelle end Danskere Nordmænd mm.
Befolkningerne labber gerne kulturberigelsen i sig så længe det ikke rammer dem selv.
Med hensyn til politiet er de nok dem der kommer tættest på den daglige berigelse fra vores ‘gæster’ så de vil nok ikke blande sig hvis de kan undgå det.

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Det kan kun ende med en form for væbnet modstand.
Blander politiet sig, så vil modstanden også ramme dem.

falkeøje

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x