6
jun
Seneste opdatering: 8/6-14 kl. 0222
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fred and the Paras return to the killing fields… as daredevil veteran, 89, is greeted by Prince Charles after fearless leap from the skies, ‘I’ve never missed my grandfather more’: Obama leads tributes to D-Day heroes and breaks from prepared remarks with emotional tribute of his own.

Man kan mene s√• meget om Obama, men det g√łr vi ikke i dag. Det er en fremragende tale, han holder her. Nu er veteranerne s√• gamle, at de d√•rligt kan rejse sig. Da jeg var i Normandiet for ti √•r siden, gik de endnu frisk rundt overalt, de bes√łgte alle mindestederne ogs√• inde i landet i Les Bocages. De bes√łgte Bayeux-tapetet, den danske Jellinge-kopi i Rouen og kirken i Sainte-M√®re-√Čglise, hvor John Steele hang i sin faldsk√¶rm fra klokket√•rnet. De √¶rede endda de undseelige tr√¶kors “F√ľr unsere Kameraden, die hier gefallen sind.”

De tyske tab p√• D-dag var ogs√• store, og vi er nu n√•et s√• langt i historien, at tyskere ogs√• m√• s√łrge deres d√łde.

For tredive √•r siden i 1984, holdt Reagan talen p√• Pointe du Hoc ovenfor Omaha Beach, det kritiske sted, der holdt amerikanske styrker i skak en hel dag med forf√¶rdende tabstal til f√łlge. Se Pointe du Hoc her¬†stadig i dag koparret af bombekratere.¬†Fredag er dronningen med til 70-√•ret for D-dag i Normandiet, hvor Danmarks bidrag for f√łrste gang anerkendes.¬†Se ogs√• min gode ven:‚ÄúLes sanglots longs‚Ķ‚ÄĚ

1-d day1-NORMANDY-CEMETERY

Malmstr√∂m tilbyder EU-lande 6000 ‚ā¨ pr flygtning

EU-kommiss√¶r for indre anliggender Cecilia Malmstr√∂m forudsiger, at flygtningestr√łmmen mod Europa forts√¶tter. Det kan hun trygt g√łre, hun har ingen anelse om, hvor meget, og i det sociale lag, hun befinder sig, ¬†med 1.2 mio kr i √•rsl√łn og minimum 20 mio. i pension, kommer hun heller aldrig til at opdage det. Vejen til Helvede er brolagt med kvindelige, svenske ‘Str√łm’er og en enkelt Sahlin. De ved ikke noget videre om noget, men de er steget til tops i EU.

Malmstr√∂m tilbyder nu ethvert EU-land 6000 Euros for hver flygtning fra Afrika, de aftager. M√•ske er det af egen lomme, hun har sagtens r√•d til den f√łrste halve million sultne sub-saharans. N√•r de ikke har br√łd, kan de vel f√• Surstr√∂mming og Kalles Kaviar, nu om stunder bedre kendt som Khaleds Kaviar. St√•r det til EU, skal Europa aftage Afrikas massive befolkningstilv√¶kst¬†p√• 1.3 miliarder de n√¶ste 36 √•r.

1.3 milliarder p√• √©n generation, er mere end det dobbelte af Europas nuv√¶rende befolkning fordi de er “ingeni√łrer og sygeplejersker” if√łlge denne svenske “Str√łm.” Sk√łd Europa sig en kugle for panden, da de gav kvinder stemmeret?¬†Sverige gjorde, for der er ogs√• m√¶ndene kvinder undtagen de f√•, der stadig knokler i landbrug og industri, for at opretholde resterne af ¬†en nation. Jeg vil gerne tale p√¶nt om kvinder, men statistikken siger, at de er de prim√¶re drivkr√¶fter bag dette. Uden dem og de kvindagtige m√¶nd, ville det der er sket med Sverige, ikke have v√¶ret muligt.

Det HBTQ b√łssoide segment sidder tungt p√• byerne, medierne og Riksdagen. En nation er det v√¶rste, de kan forestille sig, og det er derfor halvvejs lykkedes dem at afskaffe den. Resten kommer helt af ¬†sig selv. Det er fint nok, at v√¶re homo, jeg har fors√łgt at forsvare dem imod de trusler, de p√•f√łrer sig selv, ¬†men det er kun halvanden procent af befolkningen, de skal ikke spille nogen videre rolle i et normalt samfund.

Sverige er, eller var, ikke noget normalt samfund, det er en ideologisk undtagelse, der nu afskaffer sig selv p√• samme m√•de, som b√łsser ikke formerer sig. Landet ligger √•bent for enhver, der har mere livsvilje, det er sat p√• udsalg p√• verdensmarkedet, og der er k√łbere nok. Efter homo- og feminist-samfundet, tager mere potente kr√¶fter over, der er ingen mystik i det. Der er ingen ‘retf√¶rdighed’, livet er en magtkamp og ¬†Sverige har kastet h√•ndkl√¶det i ringen for mange √•r siden. Det interessante i disse √•r er, om Norge vil g√łre det samme. Alt tyder p√• det. Bare lad det k√łre, det er s√• ubehageligt at sige fra og politikere hader konflikter, is√¶r dem, der kan skade deres karriere. De vil s√¶tte dig p√• udsalg, bare f√• at f√• fred for dem, deres loyalitet er rettet imod.

Cecilia Malmstr√∂m: Vi arbejder meget t√¶t sammen med italienerne. EU st√łtter den italienske regering √łkonomisk, b√•de i gr√¶nsekontrollen inden for rammerne af Frontex samt med overv√•gning og redningsaktioner til s√łs i “Mare Nostrum” missionen. Det vigtigt, at flygtningene bliver registreret og ordenligt modtaget i Italien. Vi har indg√•et s√•kaldte mobilitetspartnerskaber med Tunesien og Marokko, og vi vil snart underskrive en aftale med Jordan. M√•let med disse partnerskaber er at skabe flere lovlige kanaler for migration og mobilitet. Desuden er systemet med satellitoverv√•gning (Eurosur) blevet forbedret. Nu opdages flygtninge i n√łd hurtigere.

Die Welt: Vil regeringerne i Den Europæiske Union tage deres ansvar for  flygtningene?

Malmstr√∂m: Jeg er overbevist om, at EU-landene vil g√łre meget mere for at hj√¶lpe de mennesker, der flygter fra deres hjemlande fra sult, elendighed og vold. Antallet af flygtninge til Europa vil stige i de kommende √•rtier, flere og flere flygtninge vil s√łge til Europa. S√• l√¶nge der er vold og fattigdom i mange lande ved Europas d√łrtrin, vil flygtningene komme.

Flygtningeproblemet vil intensiveres, det er allerede presserende nu, at de enkelte EU-lande opsuger en masse flere mennesker end hidtil f√łr fra flygtningelejrene. Hvert √•r bliver omkring 80.000 flygtninge genbosat, fortrinsvis i USA, Canada og Australien. EU-landene var i 2013 kun villige til at tage omkring 5.000 flygtninge – hvilket er en skam. Mindre end halvdelen af ‚Äč‚Äčalle EU-lande deltager i genbos√¶ttelsesprogrammer.

Die Welt: Hvordan kan man g√łre det mere attraktivt for medlemslandene?

Malmstr√∂m: Jeg tilbyder vegne af Europa-Kommissionen, at hvert EU-land modtager 6000 Euro st√łtte til modtagelse og integration af flygtninge fra alle flygtningelejrene. Hundredtusinder af flygtninge er i overfyldte lejre i Jordan, Tyrkiet og Libanon – det er en umenneskelig situation, som vi ikke skal acceptere. Vi m√• hj√¶lpe dem

Die Welt: Vil de h√łjreorienterede partier, der vandt i EU-valget, g√łr visse lande som Storbritannien og Frankrig mindre modtagelige?

Malmstr√∂m: Ja, jeg er bange for det. Vi b√łr, n√•r resultaterne er ford√łjet, indse at en st√¶rk politisk ledelse er n√łdvendig, der hvor ekstremisterne har vundet. Men er ogs√• klart, at vil ikke kommer udenom, at finde en langsigtede lovlige m√•der at lade flygtningene at komme til Europa p√•. Efter tragedien i Lampedusa sagde i alle medlemslandene i EU: Det m√• ikke ske igen. Men hvis det er s√• forf√¶rdeligt, s√• skal landene ogs√• handle. Jeg fort√¶ller dem: Luk ikke jeres gr√¶nser.

Die Welt: Hvorfor er lovlig indvandring så vigtig?

Malmstr√∂m: Europa har brug for indvandring som f√łlge af den demografiske udvikling. Fremtidige indvandrere fra den tredje verden, er ingeni√łrer eller sygeplejersker. Flygtningene har en positiv indvirkning p√• v√¶rtslandene. Man er ikke et h√•bl√łst tilf√¶lde, bare fordi man er en syrisk flygtning. Mange af de mennesker, der kommer fra Syrien til os, er veluddannede, de √łnsker at arbejde, hj√¶lpe os og v√¶re en del af vores samfund – og vi b√łr tage imod dem. Det er forkert at betragte flygtninge som ofre eller som en byrde.

Die Welt: Hvad synes du om udstedelse af “humanit√¶re visa” til folk, der √łnsker at forlade deres land p√• grund af sult og vold?

Malmstr√∂m: I √łjeblikket mangler der desv√¶rre politisk opbakning. Det ville v√¶re meget nyttigt, hvis vi kunne sikre, at flygtninge ikke falder i h√¶nderne p√• menneskesmuglere og risikerer deres liv, n√•r de krydser Middelhavet. Derfor skal EU-landene give s√•kaldte humanit√¶re visa. S√• kunne flygtninge s√łge visum deres hjemlande, og derefter komme p√• en sikker lovlig m√•de til Europa.

Malmstr√∂m: Vi b√łr diskutere en kvoteordning for asylans√łgere i EU i fremtiden. Vi har brug for en retf√¶rdig fordeling af belastningen. Det kan ikke v√¶re s√•dan, at fem lande, blandt andre Tyskland, tager 70 procent af asylans√łgere. Vi har brug for at deles om ansvaret for flygtninge og asylans√łgere. Men du skal ikke skrive, vil jeg foresl√• en kvote. Det g√łr jeg ikke.

Die Welt: Br√ľssel bietet EU-L√§ndern 6000 Euro pro Fl√ľchtling. (Snaphanens overs√¶ttelse)

Se ogs√•¬†¬ĽVi forbl√łder i humanisternes opslidningskrig¬ę

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

D-dagen: Tio √•r efter kriget bodde jag ett tag – av en annan h√§ndelse – i Dunkerque. Jag minns fortfarande skotth√•len i de hastigt reparerade husen, invasionsstr√§nderna och f√§lten med alla korsen. Faktiskt hittade jag kors b√•de fr√•n f√∂rsta och andra v√§rldskriget med engelska namn. Alltihop gav en svindlande k√§nsla. N√§r jag stod vid invasionsstranden kunde jag helt enkelt inte f√∂rst√• att n√•gon √∂verlevande kunnat ta sig i land. Vi har ju firat v√•r nationaldag. I Frankrike, i de sm√• samh√§llena och st√∂rre byar firar man n√•gonting helt annat – f√∂rsta v√§rldskriget! Mairen st√§ller sig vid minnesplatsen och l√§ser med… Read more »

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago

Lad mig se,om jeg har forstaaet det her rigtigt; damen tilbyder i princippet eu-landene lidt af deres egne penge for at tage imod “flygtninge”…..?Og fremsaetter i et interview,at der i fremtiden kommer ingenieurer og sygeplejersker fra den tredie verden,at flygninge har en positiv indvirkning paa “vaerts”-landene?Kvalificeret,kontrolleret indvandring fra oest-asien kan nok bidrage positivt,men et ,i hoej grad med-forskyldt, befolknings-overskud i form af hovedsageligt groentsager fra syd for middelhavet?Mange af disse tilmed tilbedere af middelalderlig overtro og mange tilhaengere af en nederdraegtig ideologi? Enten er damen et bevis for eksistensen af paralelle realiteter,eller ogsaa traenger hun serioest til at faa hovedet… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

“Hvad synes du om udstedelse af ‚Äúhumanit√¶re visa‚ÄĚ til folk, der √łnsker at forlade deres land p√• grund af sult og vold?” Totalt sindssygt sp√łrgsm√•l. K√¶llingen har som mange kvinder p√• topposter jord i hovedet. Den eneste tragiske l√łsning for at den slags syge personer kan f√• √łjnene op er en udbrud af en mindre borgerkrig p√• grund af indvandrer politikken. Tror psykopaten man kan lukke millioner af mennesker med Koranen i baglommen ind i de europ√¶iske byer, uden at det f√•r alvorlige konsekvenser? Det er n√¶sten ikke til at hold ud at h√łre p√• al den dumhed og uvidenhed.… Read more »

XY
XY
7 years ago

Inom en generation √§r Afrikas befolkningstillv√§xt st√∂rre √§n hela Europas nuvarande befolkning… Jag st√§nger av reciteringen efter f√∂ljande stycke, men det det finns ytterligare stycken av utdrag av Malmstr√∂ms extremism och blandning av begreppen och uppdragen; f√∂ljande √§r det lindrigaste i galenskapen (!): “Die Welt: Hvorfor er lovlig indvandring s√• vigtig? Malmstr√∂m: Europa har brug for indvandring som f√łlge af den demografiske udvikling. Fremtidige indvandrere fra den tredje verden, er ingeni√łrer eller sygeplejersker. Flygtningene har en positiv indvirkning p√• v√¶rtslandene. Man er ikke et h√•bl√łst tilf√¶lde, bare fordi man er en syrisk flygtning. Mange af de mennesker, der kommer fra… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Tak, det havde jeg lige overset i farten ūüėČ

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Dagens bedste historie – 89-√•rig engelsk D-dag-veteran stikker af fra sit plejehjem for at deltage i mindeh√łjtidelighederne ūüôā Bernard’s Great Escape: D-Day veteran, 89, who was reported missing by care home staff is found in Normandy – after escaping to join his former comrades http://www.dailymail.co.uk/news/article-2650882/D-Day-veteran-89-reported-missing-care-home-staff-told-travel-France-Normandy-escaping-joining-friends.html Bernard Jordan, 89, sneaked out of The Pines care home, Hove, yesterday D-Day veteran had been told by staff that he could not travel to Normandy [!!!] Donning war medals under a raincoat, he joined his comrades on a coach Sussex Police were called and launched search for former mayor of Hove But care home… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago

För några månader sedan ville man sinnesundersöka konstnären Dan Park. Jag tycker man borde sinnesundersöka Cecilia Malmström istället och alla andra galna folkpartister också. I synnerhet Erik Ullenhag. Sedan kan man sätta på dem tvångströja, ge dom vars ett madrasserat rum och lämna över dem i Nurse Ratcheds ömma vård. Eller bara kasta bort nyckeln och försöka glömma att dom ens har existerat.

EH
EH
7 years ago

Malmstr√łm og ligesindede politikere har ingen kontakt med virkeligheden, men en dag vil de naturligvis blive konfronteret med den. Hvor vil de s√• v√¶re at finde? Findes der overhovedet et ord, som er helt d√¶kkende for denne galskab?

Thor
Thor
7 years ago

F√∂rst√•r Malmstr√∂m √∂verhuvudtaget sj√§lv vilka mots√§gelser hon hasplar ur sig? Hon vill ge 6000 Euro per “flykting” till det EU-land som √§r villigt att ta emot “flyktingen”. Sedan h√§vdas det att dessa beh√∂vs av demografiska sk√§l och att det minsann √§r v√§lutbildade personer som sjuksk√∂terskor och ingenj√∂rer det √§r fr√•ga om! S√§lj in den “sanningen” d√• till varje EU-land s√• beh√∂vs inga bidrag p√• 6000 Euro, snarare b√∂r v√§l mottagarlandet betala f√∂r att f√• dessa guld√§gg. Fr√•gan √§r f√∂rst√•s varf√∂r EU ska dr√§nera Afrika p√• dessa v√§lutbildade personer, beh√∂vs inte dessa i sina heml√§nder? Fakta √§r emellertid att en stor… Read more »

Prudentius
7 years ago

Totalt vanvid!

Tilst√łmningen er uendelig. Og EU vil afl√łnne medlemslandene/provinserne med deres egne penge for at beg√• socialt-√łkonomisk-etnisk-politisk selvmord.

Vi regeres af tåber, kujoner og fanatikere. Det ender i en fuldstændig katastrofe.

norje
norje
7 years ago

Jeg synes Malmstr√∂m har sittet i den stillingen veldig lenge, b√łr hun ikke snart g√• av? Hun kan umulig ha mange st√łttespillere i EU for en slik organisert invasjonspolitikk.

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  steen

Ja, hvis vi i stedet afl√łnnede en EU-flygtninge kommiss√¶r med EU¬īs samlede budget for flygtninge, og lod dem selv betale for alle flygtninge, ville de ikke lukke en eneste flygtning ind!