19
okt
Seneste opdatering: 20/10-16 kl. 1908
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mediedrev är vår tids häxprocesser mot oliktänkande eller i största allmänhet obekväma personer. Gammelmedia skyr inga medel för att i avskräckande syfte tysta och bestraffa människor som på något sätt går emot för tillfället rådande konsensus. Ytterst handlar det om att oskadliggöra åsikter och människor som utmanar majoritetens eller elitens värderingar och ideal.
Några av mina erfarenheter och tankar kring mediedrev har jag omsatt i två poddreportage. Det första har nyligen lagts ut på youtube. 

Det här poddreportaget, det andra av två, är min berättelse om mediedrevet mot mig hösten 2015, när Expo- och HBTQ-aktivisten Annika Hamrud röjde min identitet i Expressen. Det handlar om hur det är att upprepade gånger trakasseras av två journalisters oannonserade hembesök och sedan placeras på medias häxbål.

Att utsättas för hatstormar och hot från människor som vill ta livet av mig med mjältbrand. Eller krossa mitt ansikte tills det blir mjukt som skumgummi.

Att utsättas för livsfara och inte kunna bo kvar hemma utan tvingas flacka runt och sova på olika platser varje natt med ett polislarm som enda trygghet.

Journalister har makten att fullständigt krossa en människas liv – en makt som de gärna använder.

Niklas Orrenius’ friske beskyldninger

I fredags havde Weekendavisen en lang artikel om Orrenius’ bog “Europas ensomste mand” (ikke online) af Joakim Jakobsen. I den citeres fra bogen. Man ser, WA køber Orrenius’ fremstilling. Den kunne have været afkræftet på en halv dags research:

En enkelt gang virker det, som om Niklas Orrenius selv får nok. Det er i september 2015, da han og Vilks og livvagterne spiser frokost i cafeen på Malmö Konsthall. Netop i disse dage var Orrenius kørt i sænk. Han havde opsøgt en rabiat, antimuslimsk blogger ved navn Julia Caesar, den tidligere journalist B.J.. Et typisk Julia Caesar-udsagn: »Den massive indvandring fra lav-IQ-lande i den tredje verden vil for altid forandre modtagerlandenes IQ…« Bloggeren lukkede ikke op. Orrenius efterlod en seddel og kørte igen. Allerede samme aften kom de første dødstrusler.

De følgende uger ringede telefonen uafbrudt med tilsvining og advarsler. »Jødereporter«, »folkeforræder«, blev Orrenius kaldt. Hans børns mobilnumre og skolevej blev offentliggjort. Her sidder den udslidte Orrenius så over frokosten med Vilks. Og så siger kunstneren: »Jeg har fået mail fra Julia Caesar. Hun er vældigt tilfreds, skriver hun. Det var hendes plan, at det skulle gå sådan her.« På sin egen blog kaldte Vilks hetzen »en performance af højeste klasse«. Orrenius bliver helt paf og magter i situationen ikke at spørge Vilks: Er han fuldstændig ligeglad med, hvem han engagerer i sit projekt? Orrenius gør i stedet Vilks’ manglende afstandtagen til højreradikale til temaet i bogens sidste fjerdedel.

Her går næsten alt galt på femten linjer. “Han havde opsøgt Julia Caesar” er en urimelig ukomplet beskrivelse af, hvad der skete. Det er flere steder beskrevet udførligt, hvad der egentlig skete.

At hun er en “rabiat, antimuslimsk blogger” og “racebiologisk tænkende”, fordi hun har refereret almindelig anerkendt forskning om nationer og gennemsnitsintelligens, er noget af en påstand, men det er min erfaring, at det er sandheder, der overhovedet ikke kan nævnes i Sverige selv af borgerlige.

Lynn og Vanhannen udløser øjeblikkelige nazisme- og racismebeskyldninger, men det er altså Orrenius der kaster om sig med flotte beskyldninger på grund af sin egen uvidenhed. Der har altid eksisteret videnskabelige sandheder, som ikke være sande af religiøse eller ideologiske grunde.

I Sverige er ligestilling en religion, der er gået over gevind. Mennesker skal ikke bare være ligestilllede, de skal være ens. Man accepterer simpelthen ikke et forskningsmæssigt faktum som, at asiater og ashkenazy jøder i gennemsnit er dobbelt så begavede som afghanere og somaliere. “Hvis det er fakta så benægter a fakta,” som en Folketingsmand engang sagde. Orrenius og hans avis er blot organ for den herskende ideologi. Den og Orrenius er dybt religiøs.

Jeg betragter det som fuldstændig udelukket, at Julia Caesar havde ønsket, at pøblen skulle kaste sig over Orrenius og terrorisere hans familie. Snarere havde hun af gammel erfaring forudset hele forløbet, men jeg skal opklare det i dag. Flere gange udtrykte hun over for mig, at hun havde forudset hele forløbet, da svenske medier “afslørede” hende. Kun Svenska Dagbladet overraskede ved ikke at ville udlevere hendes. navn.

I Sverige er det jo nemlig sådan, at ‘folket’ i årtier har sparet et raseri op på politikere og journalister, at det automatisk udløses i sådanne situationer. Svenske myndigheder og journalister har sat sig selv på en krudttønde, det er ikke vanskeligt at se. Det er det første man får øje på i svensk samfundsdebat off-MSM: Hadet.

UPDATE kl. 15.50: Her er, hvad Vilks og Julia Caesar har sagt. Hun har ikke udtalt sig, som Orrenius påstår. Jeg tvivler stærkt på, at Vilks har, men jeg vil da spørge ham, når jeg ser ham. Her er hvad han har udtrykt på sin blog om sagen Orrenius og Julia Caesar. Lyver Orrenius? Formentlig, men vi mangler Vilks’ udtalelse, for at afgøre det.

Også relateret:  Sverige indvandrer sig dummere af Helmuth Nyborg, professor i udviklingspsykologi emer., dr. phil.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

40
Deltag i debatten...

avatar
14 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
ɱØяñιηg$ʇðя ©™Eva på SödermalmPerechta PtorsteinOlofdeGothia Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Odd S. Olavssøn
Guest
Odd S. Olavssøn

Jeg troede engang at Weekandavisen var en bare nogenlunde seriøs avis, men faktachecke det gider de åbenbart IKKE…

Niklas Orrenius behøver ingen kommentarer efter hans opførsel over for ‘Julia Caesar’!

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Om vi hade haft fler journalister av Julia Caesars kaliber, dvs. journalister som granskar den korrupta marionettmakten, skulle Sverige inte ha hängt över stupkanten som nu. Tyvärr vill åtta partier (Moderaterna, Liberalerna, Centern, Kristdemokraterna, Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Feministiskt initiativ) och oligarkmedierna att Sverige ska störta, kraschlanda och upplösas som land. Detta sker framför allt genom kontrollös massinvandring från Mellanöstern och Afrika. Finanselitens agenda är att de europeiska länderna ska upplösas och delas upp i regioner som kontrolleras av EU som kontrolleras av en världsregering som kontrolleras av finanseliten. Om någon undrar varför jag inte längre kommenterar på Avpixlat beror… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

SD är kontrollerad opposition. Till för att valla missnöjda får dit. Så att dom aldrig hittar till sann opposition. Samma sak gäller Avpixlat.

Odd S. Olavssøn
Guest
Odd S. Olavssøn

Sikke da noget sludder og vrøvl!

SD kan selvfølgelig ikke gøre nogen forskel, så længe de andre 7 partier ikke anerkender SD, og SD’s mange vælgere.

Eneste brugbare alternativ er vel at SD får +50% af stemmerne i 2018, men det kommer ikke til at ske. SD er ikke “kontrolleret opposition”, men som situationen er i Sverige så har SD bare ikke nok magt til at gøre en reel forskel. Desværre.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Dom har aldrig kastat ut några utlänningar, bara svenskar från sitt eget parti. Dom samarbetar med vänsterextrema Expo. Dom agerar tankepolis och försöker hålla reda på vad medlemmarna läser, lyssnar och tittar på. Ett ofritt toppstyrt sionistiskt skitparti. Utanför riksdagen finns alternativ som Partiet De Fria, Feministiskt !nitiativ och Nordiska Motståndsrörelsen. Det är den enda oppositionen till 8-klövern i riksdagen. Fiendskapen mellan SD och övriga partier är bara ett spel för galleriet. En skickligt frammanipulerad illusion av valfrihet för dom stora massorna. Ert DF och norska Frp är lika kontrollerade. I era länder har dom ju faktiskt “inflytande”. På vilket… Read more »

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Du kan ha väldigt rätt.

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Jag befarar att du har rätt.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Hej Eva. Du är som Julia du behövs se det som en berömmelse att dom har gjort så det visar bara att du har rätt. Och det är ingen konspirationsteori. Samma här helt plötsligt försvinner kommentarer. Man undrar varför ett tag SAS det att jag var avstängd på Disqus. Det blir rörigare o konstigare. Vem kan man lita på det är frågan. Snaphanen vet man var man har jag har kommenterat som Invandrare1957 sen politiskt inkorrekt tiden. Som sagt var vem kan man lita på jag är inte säker ens på SD. Men som sagt var det är enda lösningen… Read more »

Kasper K
Guest
Kasper K

Tråkigt att höra Eva på Södermalm. Har saknat dig i kommentarsfälten och förstår inte varför du skulle bli avstängd. Synd om nu också AP börjar strama åt debatten då jag anser att just den livliga och öppna debatten i kommenetarsfälten utgör mycket av sajtens styrka och vitalitet. Den är helt enkelt unik som mötesplats och diskussionsforum i den svenska demokraturen.
Hoppas du snart är tillbaka på ett eller annat sätt. Ingen röst ska f ö tillåtas tystna i den sverigevänliga folkrörelsen.

OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia

Svensk media och deras ledarskribenter når allt lägre nivåer med sina artiklar.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/20/handlar-det-om-ideologi/

Stefan Borg
Guest
Stefan Borg

Sören Kierkegaard (1850): I dessa tider är allting politik. Därifrån skiljer sig den religiösa åskådningen himmelsvitt (toto coelo), på samma sätt som också utgångspunkten och ändamålet skiljer sig himmelsvitt (toto coelo), eftersom det politiska börjar på jorden för att stanna på jorden, medan det religiösa, som härleder sin begynnelse från ovan, vill förklara och därefter lyfta det jordiska till himlen. Men om än “opraktisk”, det religiösa är ändå evighetens förklarade återgivning av politikens skönaste dröm. Ingen politik har kunnat, ingen politik kan, ingen världslighet har kunnat, ingen världslighet kan till den yttersta konsekvensen tänka igenom eller realisera denna tanke: människolikhet.… Read more »

Breidablikk
Guest
Breidablikk

Jeg fikk i min ungdom iallfall indirekte kjennskap til svensk kristen galskap på “Livets Ord” i Uppsala (“trosbevegelsen i Norge, med “Levende Ord” i Bergen sentralt (ifølge medier). Nå, 20 år etter, virker det som om hele elitesverige – på politisk nivå – kan forstås som grepet av et tilsvarende rigiøst vanvidd!

Steinadler
Guest

In the first edition [of The Mask of Sanity] Cleckley described his psychopathic patients as “frankly and unquestionably psychotic”, but modified this in later editions. In the fifth edition he describes long ago changing his opinion and now agreeing with the psychiatrist Richard L. Jenkins that this would stretch the definition of psychosis too far. However at various other points it is still suggested that, despite “traditional” classification, the extent of the inner abnormality and associated dysfunction in psychopathy is such that it might be considered as psychosis in many respects. Dagens Samhälle, 24. juni 2015. Reinfeldt har kommit för… Read more »

sussebassa
Guest
sussebassa

…nåja, Løfven ligger ikke så langt etter.
Han tilbyr nå IS terrorister å bosette seg i Sverige…får mat, hus og førerkort.. friatider.se
De kan da lett danne en egen base i norden..
De blir da hengt UT i verdenspressen…
Man undrer hva F*** er det Løfven holder på med…

Tor Arne
Guest
Tor Arne

Globalistenes framferd får uventede konsekvenser: Den kjente forfatteren Jan Myrdal fra ytre venstre gir sin støtte til “högerextrema” Nya Tider: http://nyatider.nu/jan-myrdal-skriver-exklusivt-i-veckans-nummer-av-nya-tider/

Steinadler
Guest
Breidablikk
Guest
Breidablikk

Du kan jo selv bedømme om den “religiøse galskap” jeg peker på, hos Livets Ord/Ulf Ekman, samstemmer med en type “galskap” (paranoia etc) som rammer hele det svenske samfunnet, ialfall den offentlige diskursen. Freud hadde storkost seg, påde på individuelt og kollektivt nivå!

Svensk tungetale og forbønn:

Her “Remix”-versjon:
https://www.youtube.com/watch?v=W3x4F93TLWA

Originalen:
https://www.youtube.com/watch?v=9_DI9ZL-8rc

Steinadler
Guest

Apropos svensk schizofreni:

https://www.youtube.com/watch?v=HPtoQohQ3ow

Apropos svensk (stats)feminisme, vrangforestillinger og paranoia:

https://www.youtube.com/watch?v=BmfRwYM3Ivo

Apropos psykotisk dedifferensiering:
comment image

Apropos psykotisk voldelig adferd “by proxy”:

Exponerat, 5. augusti 2015. ”Ensamkommande” skäggbarn tränger ut hemlösa och missbrukare.

sussebassa
Guest
sussebassa

Som psykoanalytiker er jeg veldig varsom med å diagnostisera på nett, men har lenge sagt til familje og nære venner at mange svensker lider av schizofreni..eller dobbel kommunikation…”farlige greier” å vokse opp med som barn…fordi de blir et produkt av dette…et normalt betèende tror de..”Hele Sverige” er egentlig gjennomsyret med jatack begge deler…klarer ikke å ta 1 standpunkt og stå på det…WW2 et meget godt og farlig eks…og det fortsetter bare…

torstein
Guest
torstein

Vilken psykoanalytisk gren behandlar du dina patienter efter, och varför är det bättre att arbeta i Sverige änn i Norge?

sussebassa
Guest
sussebassa

Jeg behandler hele mennesket…ikke bare mentalt, men sosialt også..alt henger sammen.
En i familj ble headhunted, så vi andre fulgte naturlig med..for 9 år siden.
Psykiatrien er veldig underbemannet i Sverige..lange ventelister, min på 3 år..inget ettervern, og alvorlige sjuke blir sendt hjem, for familj og naboer å ta seg av..ofte nedopet.
Mentale lidelser stiger enormt sammen med drogmisbruk…vil ingen ende ta..blir bare verre og verre.

Perechta P
Guest
Perechta P

Værste tågesnak jeg har læst på år og dag.
Enten sidder du og blålyver eller så er du sgu noget af et studie og Gud holde sin hånd over de personer du i din fantasi tror dig holde i hånden.
Hvor mange ‘alias’ har du egenlig?

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Når man nu er i gang med at nævne modige folk, som gik imod mainstream, falder tankerne helt naturligt på Mogens Glistrup.
Hvad han blev udsat for af både medierne, politikerne, retssystemet og pøblen, var ikke småting. Alligevel stillede manden sig op i Fælledparken, blot for at blive overdænget med æg, flasker, lort og lagkage – for bagefter, at blive hængt ud i pressen..!
Til sidst resonerede han blot, at han havde skrevet flere tusind sider om den muslimske indvandring og med tiden ville han få ret.
En sand profet – som jo oftest bliver hadet af sin samtid.

jonny_99
Guest
jonny_99

Donald Trump talade om den mediepolitiska klass i ett av sina senaste tal. The establishment and their media enablers will control over this nation through means that are very well known. Anyone who challenges their control is deemed a sexist, a racist, a xenophobe, and morally deformed. They will attack you, they will slander you, they will seek to destroy your career and your family, they will seek to destroy everything about you, including your reputation. They will lie, lie, lie, and then again they will do worse than that, they will do whatever is necessary. As we have emphasized… Read more »

Kasper K
Guest
Kasper K

Den dag när vi är befriade från pk-fascismens järngrepp kommer Julia Caesar att inta en alldeles särskild position bland frihetshjältarna när historien skrivs om den mörkaste och mest absurda eran i svensk nutidshistoria.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Tror faktiskt att alla våra äldre får en helt annan värdering. Nu är dom bara i vägen för dom nya svenskarna och kostar pengar. Största nazist rasisterna som finns PK-faschisterna.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Galileo Galilei förföljdes för det han såg i sitt teleskop fick inte vara rätt precis som Julia Ceasar förföljs när hon har berättat sanningen om vad massinvandring och mulikulturalismen har gjort med Sverige. Galileo Galileis iakttagelser visade sig senare vara sanna precis som Julia Caesars välskrivna och dokumenterade krönikor. Det är en revolutionär handling när vetenskapsmän och journalister berättar sanningen.

Odd S. Olavssøn
Guest
Odd S. Olavssøn

Det er (sgu) svært ikke at tale/skrive med store bogstaver når man hører hvad hun (Julia Caesar) har været udsat for!

Odd S. Olavssøn
Guest
Odd S. Olavssøn

Det er (sgu) svært ikke at tale med store bogstaver, når man hører hvad hun (Julia Caesar) har været udsat for!

Odd S. Olavssøn
Guest
Odd S. Olavssøn

– Nicklas Orrenius “- då var jag där i andra äranden i dom trakterna, och ville titta förbi -“. Sikke dog noget kvalificeret sludder og vrøvl. Hvis man kommer ’tilfældigt forbi’, så har man vel ikke kameracrew med?

Ca. 27.30 “I 2015 befinner sig Sverige i en masspsykos”… Ja hvad skal man sige? Det har vi jo ikke været i tvivl om herovre på den anden side af sundet i MANGE ÅR.

Det er dejligt at høre fra “Julia Caesar” igen! Jeg håber (@Snaphanen) at hun ved hvor (ikke populær, men måske – ) elsket hun er!

Snowflinga
Guest
Snowflinga

George Orwell, Mark Twain och många andra använde inte med sitt riktiga namn.

Late hope
Guest
Late hope

Det är av omsorg om släktingar och vänner som inte känner till Orrenius och Hamruds vidriga förehavanden.

sussebassa
Guest
sussebassa

Har skrevet det før også… Det er PKmedia som har all makt, og når disse slår seg sammen med PK politikerne/systemene som skjer i hele Europa har vi litt å sloss imot..vært slik i flere tiår… Men…slik utviklingen er i Europa nå, flere blir klar over disses maktmisbruk/forvregning av virkeligheten ser det alikevel lyst ut…en sterk høyrevind…retning. Det nytter å sloss imot…å gi oss er ikke tema. Flere kjente personer i Sverige som igjennom sin kunst eller som Julia Ceasar med sine ytringer imot PK har nå polisskydd…kikke seg konstant over skulderen..vare på vakt..et mentalt helvete.. ifra et land som… Read more »

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Sverige borde skämmas bete sig så mot en människa som är över 70 år gammal. Man gör vad som helst för att genomföra sin politik. Svensken anses bara som relik en rasist. Och allt det är bara en hatpropaganda mot en snäll o naiv människogrupp som inte går under allas lika värde. Men modiga människor som Julia behövs.