18
nov
Seneste opdatering: 20/11-16 kl. 1949
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Læs eventuelt talen på Frontpage. Bemærk den kloge omtale af Enoch Powell min. 30:23 som også kan applikeres på Gistrup i Danmark. Jeg skrev noget lignende, da Glistrup døde i 2008, selvom Powell var på et noget højere politisk plan. Glistrup blev aldrig politiker. “He fought the law, and the law won.” Powell sagde en af de dybere sandheder, der er sagt om politik, hvorfor jeg også tænker “åh, Herregud”, når folk får røde kinder og våde øjne over politikere. Det er set før, og hvad blev det til? Jeg er ikke noget foreningsmenneske. Lad dem begrejstres, som vil. Jeg stemte for EU i 1972, men jeg anede ikke, hvad jeg stemte for. Det gør jeg nu, og jeg vil ud. Jeg vil have en demokratisk styreform i mit eget land.

All political lives, unless they are cut off in midstream at a happy juncture, end in failure, because that is the nature of politics and of human affairs.

The trouble with Nigel Farage is, he is always photographed with a pint of beer. Does he drink too much to be in politics? Compared to Winston Churchill, I’m a mere beginner.


Wolodarski mäktigaste medieprofilen

Her ser man præcis grunden til, at Sverige er færdig som nation. Der kan gå et par årtier, men det er sket. “Face up to the fact”, hedder det. Se også Jalvings  Sverige – en tilståelsessag.

DNs chefredaktör Peter Wolodarski hamnar högst upp bland journalisterna i tidningen Fokus årliga lista ”Sveriges 100 mäktigaste”.Peter Wolodarski klättrar på listan från förra året och hamnar i år på plats 31 – och är därmed mäktigare än ministrar som Gustav Fridolin och Anna Ekström, enligt Fokus. Här är hela ”medielistan”: Wolodarski mäktigaste medieprofilen

Vil Breitbart ekspandere? Frankrig, Tyskland, Sverige?

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
3 years ago

Nigel Farage is the greatest man in Europe! HOPE WE LEAVE EU!

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Wolodarski, endnu en mediejøde, som der går 13 af på dusinet. Se blot på USA. Som de fleste af slagsen kan han ikke få nok af at medvirke til ødelæggelsen af den vestlige kultur ved at slutte op om og forsvare masseimporten af muslimer. Han har faktisk magt til det modsatte. Har en stor del af jøderne bare et indbygget, uerkendt behov for at blive undertrykt og forfulgt? Så har de det bedst. Men de tager os andre med i faldet. Skulle det igen begynde at ulme mod dem, har de selv lagt ved på bålet.

haugianer
haugianer
3 years ago
Reply to  Margrethe

fjols

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  haugianer

Du kunne sparket til stolbeinet istedet; kanskje brukket et tåledd og blitt rent okkupert av det …. !¨¨!

haugianer
haugianer
3 years ago
Reply to  jasminum

lallende pjatt

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  Margrethe

Wolodarski og slike som han skal nok ikke kunne skylde på hverken sin etnisitet eller religion. Spyttslikkere og halehengere og idologisk avhengige; til og med avhengige av ideologier som står folkemord, har selv valgt sin vei. Det koster dem svært lite, historieløse som de er. Slike mentaliteter finnes der dessverre mange av. Hetsen mot jøder ikke unntatt; der har vi en oppgave hvor det handler om differensiere, faktisk ikke bruke begrepet “jøder” i det hele tatt. En stor utfordring, som det går an å gripe tak i. Lars Bern; anthropocene.live har en overordentlig god sak idag, 20.11.. Anbefales. Sakser et… Read more »

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  jasminum

I forhold til andelen af den samlede befolkning i Vesten, vil jeg stadig mene, jøderne er voldsomt overrepræsenteret i mediebilledet, når det gælder apologi og aggressiv forsvar for islam/muslimer. Hvorfor er stifteren af facebook Mark Zuckerberg, så følgagtig over for Merkels krav om censur, blot for at nævne én af de magtfulde mediejøder, der åbenbart ikke kan få nok islam? Det er jo ikke mangel på intelligens og IT-kundskaber, som forhindrer jøderne i at sætte sig ind i islam sande væsen. Med den muslimske udrensning af jøder i Mellemøsten, med lille Israels placering som en ø i et hav af… Read more »

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  Margrethe

Ingen motsigelse fra meg der. Vi har til og med en jødisk forstander i Norge (Kohn) som ivrer for multikultur -islamsk innvandring i praksis. Afrika er også et kontinent som Europa skal avlaste hva befolkning angår. MÅL, mener jeg; Europa skal underkastes EU, vi skal via sjokkmetoden miste munn og mæle, for å forberede våre lands status som provinser i EU, som igjen skal inn under FN den såkalte verdensregjeringen. Mange motiver er ute og går hva gjelder “banksterne” forøvrig. “Banksterne” = bankeierne blant oligarkene + gangstere er en helt riktig betegnelse på dem. De røver verden og har til… Read more »

OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago

Nigel, Trump, Putin med flera. Idag är det vår dag, den Internationella mansdagen.
En bra start inför framtiden är att sätta ned foten och få ett slut på den hatiska extremfeminismen.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/11/19/vem-far-skamta-om-vad/

Tor Arne
Tor Arne
3 years ago

Økonomen Harry Dent:

My research in recent months has focused increasingly on how the surprise Brexit vote and Trump’s victory are actually not that surprising after all. They’re a clear sign of a growing number of everyday people rejecting the massive globalization trend that has surged since World War II.
http://economyandmarkets.com/economy/harry-dent-wins-loses-global-trade-war/

Dogen
Dogen
3 years ago

“The trouble with Nigel Farage is, he is always photographed with a pint of beer. Does he drink too much to be in politics? Compared to Winston Churchill, I’m a mere beginner.”

Mamma Merkel:

comment image

Og ikke glem han her:

https://youtu.be/XPgiI46FCDU

invernes
invernes
3 years ago

Asylsökande muslimer skaffar fler barn än vita för att “förgöra” oss, hävdar arabisk tolk….

http://www.friatider.se/arabisk-tolk-muslimska-invandrare

invernes
invernes
3 years ago
Reply to  snaphanen

Alletiders 🙂

invernes
invernes
3 years ago

Man blir helt sjokkert 😮
SJOKKVIDEO: 80-årig hotelleier tvinges til å huse asylsøkere – myndighetene konfiskerte hotellet.

https://www.frieord.no/utenriks/sjokkvideo-80-arig-hotelleier-tvinges-a-huse-asylsokere-myndighetene-konfiskerte-hotellet/

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
3 years ago
Reply to  invernes

Snart konfiskerer de sikkert vores organer.
For hvad skal folket med hjerte, lever og lunger.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

En ensamkommande behöver nya lungor. Sälj dem “frivilligt” för 10 000 kronor eller så konfiskerar vi dem istället. “Godheten” kräver att vi offrar oss för den goda sakens skull.

latmask
latmask
3 years ago

Sverige är ett bra exempel på hur man kan utrota folk med “godhet”.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  latmask

..”godhet” for nogon, ens egen undergang for andra, som skjer i hele Europa.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x