12
apr
Seneste opdatering: 13/4-20 kl. 0421
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om at løse uløselige problemer og  pressens medvirken i at skabe dem

Jeg havde altså ret. Ikke for tre, ikke for ti, men for atten år siden, men det behøver jeg ikke svenske mediers accept for. Det var ti år inden der fandtes noget som Avpixlat i 2011 og svensk alternativ presse, der helt logisk boomede i årtiet efter.

Vi var få og ret alene dengang, og vi vænnede os til at blive svinet til, og nu ser vi at alt vi advarede imod, bliver til virkelighed og så småt erkendes af de værste propagandister – svenske journalister. Ja, af enkelte politikere, men deres eneste interesse i det, er ikke at blive draget til ansvar for en historisk katastrofe, kun de og journalisterne har ansvaret for.

Sverige befinder sig i en post-præventiv situation

De når såmænd nok at dø fredeligt i deres senge med deres ridderkors på brystet, for vælgere sover længe. Se svenske, der nu er ved at vågne efter 40 år og ‘after the fact.’ Islam og deres debile politikere og journalister har sørget for, at al fremtid i Sverige bliver  konflikt hvis ikke krig.

For tyve år siden ville jeg blot advare imod det, og det blev en fuldstændig fiasko. Landet befinder os nu i den post-præventive situation. Alt kan ske, og det vil det fordi svenske vælgere ikke tog deres egen skæbne alvorligt.

Islam, en nazisme værre end den forrige

Danske ser ud til at ville gå samme vej bare senere, vi når  ikke den svenske demografi før år 2100, og måske gør vi slet ikke, for da er svenskerne allerede i kronisk borgerkrig, som de er chanceløse for at vinde fordi de kom i mindretal i 2042.

Hver ny krig er altid under anlæggelse. Denne gang anlægges den af dem, der påstår at afskaffe alle krige: EU og FN. Det Europa, der lod sig befri af amerikanernes, tillader nu sin elite at lade sig besætte sig af islam, en nazisme værre end den forrige.

“Vi skaber  problemerne, du betaler os for at løse dem.”

Siden dengang er Sverige tilføjet problemer på alle områder, der ikke bare er alvorlige, men uløselige. Politikerne vil dog stadig leve af at påstå, de kan løse problemer de har skabt helt uden om befolkningernes hjælp. Men det er en mafiøs tilgang:

“Vi skaber  problemerne, du betaler os for at løse dem.” Man kan høre lidt om her, hvorfor de er uløslige og hvorfor politikerne har plantet en kronisk konflikt, de gerne vil nå at dø en naturlig død fra inden eksploderer.

 Paludan eksponerer, hvad de har gjort. Derfor hader de ham

Når de f.eks. hader en Paludan, er det primært fordi han eksponerer, hvad de har gjort ved landet. Jeg bliver tiltalt i en retssag på et eller andet tidspunkt af samme grund. Hvilket naturligvis bliver en politisk retssag, som en politibetjent allerede diagnosticerede da jeg blev anholdt 8 maj 2019, hvilket anede mig det sekund, jeg blev anholdt, eller i al fald da jeg blev ført ned på gaden i håndjern.

Nettet glemmer ikke,  jeg kan se mig selv i spejlet over at have advaret, det rækker. Follow the money, der hvor de er, er dem der har korrumperet og ødelagt et helt land. MSM mister seriøst med penge nu – de får naturligvis 200 mio. mere af magten, hvis tjenere de er –  og pengemangel har nu fået dem til at lyve lidt mindre end normalt. Inde i enhver opblæst magtbøffel er der et lille barn, virkeligheden skal bare kalde på det.

Politikkens ulykker er idealister og ignoranter – ikke psykopater

“Den vrede perker”, der oprindelig er bosnier, laver en kort, sylespids analyse af svensk statsjournalistik der viser, at han er mere opvakt end mange indfødte. Som det ses i rubrikken sparer han ikke på fordømmelsen, men der er dækning for skældsordene.

Journalistik er det tredje og sjette mest populære job blandt psykopater. Politik er slet ikke i nærheden. Politikkens ulykke er idealister og ignoranter, og idealisme er  per definition det modsatte af psykopati. Idealisten og ignoranten i én person, så har du Morten Østergaard eller Uffe Elbæk og deres partier, og de tiltrækker mange vælgere, der ligner dem. En Løkke eller en Frederiksen er ingen af delene, de er bare pragmatiske kynikere. De små personer der i enhver tid skaber de store ulykker, så de aldrig hører op.

Se også i dag: GUNNAR SANDELIN: Ingen fara på taket, Carlson

Frankrig: Jihadist var ‘træt af vantro’

Sudaneseren Abdallah Ahmed-Osman viser med al tydelighed, at han ikke er indvandrer, men besætter, og man skulle tro, det havde sin naturlige tidsbegrænsning, hvor længe europæiske politikere kan holde til at lade deres egne folk kolonisere af voldelige fanatikere. Den er dog ikke i syne endnu, men så må man sige til dem: Så må I lide. Ligesom svenskere og franskmænd, kvinder, jøder og bøsser.

Stabby “French” Muslim Was Sick of Infidels


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
16 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
NielsenAllan Gorm LarsensteenCharlesAnders Bo Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Sverige står med en vag en handlingslammet socialdemokratisk regering, tydeligvist ikke på folkets side, Sverige er under afvikling foræres bort til fremmede muslimer der kun vil det onde. Vil godhedsindustri og venligboerne forsyne islamisterne med våben? Ja i grådighed det vil de den onde godshedsindustri gerne, da en berigelse i sig selv for dem selv, og i den indbildte tro de redder hele Afrika hele Mellemøsten fra sig selv, i den tro at flyttes alle islamister til Sverige følger krigen ikke med dem, selvfølgelig gør den det, og det vil godhedsindustrien også se at udnytte til fulde i egen profit!… Read more »

Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Svenskere er et kræmmer folkefærd.
De solgte kuglelejer, jern malm, Bofors kanoner og andre våben til alle krigsførende lande.
Svenskerne er sgu dygtige nok, de har bidraget med mange gode ting inden for industri, håndværk, musik og bjerg drift.
Hvem kender ikke Volvo, Ikea, Abba, Saab, Alfa Laval, Stal Laval, Gamle Dynamit Nobel m.m.
De fabrikerer også nogle af verdens mest avancerede jager fly.
Fejlen er bare at de er politisk håbløst naive.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

En kommune i en mindre svensk by river i hast ned en helt stor ny boligblok der ikke er taget i brug, af angest for at blive påtvunget en overtagelse af disse boliger fra vildt fremmede islamiske asylturister. Se dette er heltemodigt dette er klarsyn, byen er foreløbigt reddet, købte sig tid. Det er nu blevet til en overlevelseskamp, når politikerne svigter, løber fra deres ansvar, og placerer civilbefolkningen til deres egen overlevelseskamp, at den stærkeste ikke overlever, men om heldig slipper bort i tide. Nogle lokalpolitikere der endnu siger fra og klarsyn, men tiden er dem imod, og lovstiftningen… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Indtil Sverige er muslimskt og de sidste kristne må flygte ud af landet, for at redde livet – sådan som det gennem århundreder er sket alle andre steder, hvor islam og muslimerne gennem deres religiøse imperialisme og flokmentalitet har presset al anden religion ud.

Hvorfor skulle det gå anderledes i Sverige?

” Klart dom vill ha bort våra äldre så att dom kan ge Mohammed ännu mer pengar istället. ”

https://www.youtube.com/watch?v=f8zVai9k-NQ

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Hvad har vi dog gjort, at vi skal tåle politikere af en så ringe indsigt,visdom og mod, at vi skal tåle et sådant landsforræderi ?

https://www.youtube.com/watch?v=atBtCN0TxMo

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Generelt set har nogle vælgere, oftest oppositionelle, ikke fået opstillet og valgt andre hvis synpunkter de ikke i første øjeblik vil karakterisere som ren idioti.

Samt oveni organiseret sig i størst muligt omfang derhen hvor uanset hvilken politik der føres, hvilke politikere der er valgt, er den, deres program og tilstedeværelse som “politikken”/myndigheders hjælpeprogram-liste forsøgt mindsket mest muligt i påvirkning for dig og ligesindede.
En delen sig efter anskuelser i større omfang end det ofte relateres. Et forsøg på at være bare lidt ansvarlig. Selv.

guest
Guest
guest

Da SAAB skulle demonstrere deres mest avancerede jagerfly over ForStokketholm for 20 år siden, foretog flyet en meget elegant øvelse. Pludselig drejede maskinen næsen lodret opad, susede lige op og styrtdykkede derpå lodret ned på Långholmen, hvor det sagde BANG. Vi så det på TV – meget imponerende selvmordsforsøg. Min Electrolux støvsugers slange passer ikke til støvsugerens studs til støvposen – svensk dygtighed – my ass.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Sverige har ingen plan men påtænker at få en plan i dialog med EU !

Hvornår starter Sverige op ?

Ifølge Utrikeshandelsminister Anna Hallberg:
“Dette er ikke sort eller hvidt dette er en proces!”

Men det glade budskab fra Sverige fra Anna Hallberg: Kina har gang i deres export, det er ifølge Anna Hallberg positivt !?!!

Altså Sverige har ingen plan, men påtænker at få en plan !?!!

https://www.youtube.com/watch?v=mL7Otkusdr8

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Nej det er der ikke mange der husker, og en dialog med EU syntes at være dødsfødt fra start, nu vi alle er ude i ren overlevelse! Men EU og Sverige kan rent faktiskt den dag idag redde situationen, ved en erklæring at alle muslimer hjemsendes og et fuldt forbud imod Islam indenfor EUs grænser, hvad naturligvis også skal gælde Sverige. Alternativet som vi ser det ske økonomisk depression ja økonomisk kollaps, revolution og borgerkrig, men løsningen er enkel: hjemsend muslimerne, i virkeligheden den løsning den plan Sverige som Sverige her og nu har allermest brug for. Øvrig svensk dialog… Read more »

guest
Guest
guest

I den snarlige kommende svenske borgerkrig, står regering, erhvervsliv og muslimer på den ene side. På den anden side står SD og lønmodtagerne. Svenske magthavere har tydeligt og klart tilkendegivet at de hellere udskifter ‘gammelsvenskerne’ end smider muslimerne ud. Svenske magthavere vil tabe ansigt ellers. De vil støtte islams magtovertagelse indtil sidste svensker enten er død eller konverteret. For svenske magthavere er det ligegyldigt, om Sverige er et demokrati eller et kalifat.

Hjelmer
Guest
Hjelmer

Det bedste man kan gøre, hvis man er blevet træt af en andet lands indbyggere er nu engang at forlade landet.

guest
Guest
guest

I byen Gordion i Lilleasien fandtes en vogn, som ifølge sagnet havde tilhørt kong Gordios. Vognstangen var fæstnet til vognen med en kompliceret knude, og man sagde, at den, der løste knuden, ville blive Asiens hersker. Det lykkedes ikke for nogen, før Alexander den Store på sit felttog gennem Asien i 334 f.Kr. indtog byen og huggede knuden over med sit sværd. Nu har EU’s politikere bundet en ny gordisk knude i EU. Knuden er en kræftknude sammenknyttet af invasive parasitære hjernedøde amøber fra de varme lande. Politikerne har omhyggeligt sørget for, at dræbende metastaser fra knuden breder sig nedad… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

.

Tjaaa… Bum-Bum

Mette Jong-Frederiksen er en totalitær rødfacist, der smadre velfærdssamfundet økonomisk.

Ved testning af dansk donorblod, har myndighederne regnet sig frem, til at mørketallene er faktor 30-70 af de erkendte smittede!!!

https://www.berlingske.dk/samfund/svensk-hospital-tester-alle-gravide-kvinder-ved-foedslen-syv-procent-er

– – –

Hvornår K R Æ V E R du din elektronik tilbage via Fogderetten, Steen!!!

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“faktor 30-70 af de erkendte smittede!!!”

Om det er 30 eller 70 gør immervæk en forskel. Ellers kan man jo lige så godt hævde, at når man går på gaden er der 50 procents chance for, at ham der går foran hedder Søren. Enten hedder han det eller også gør han ikke.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Dét fortæller du til myndighederne og Søren!

Margrethe
Guest
Margrethe

Jeg har ét problem med den arge bosnier, og dermed muslim. Det sidste. Jeg er ikke i tvivl om, hans kritiske tilgang kommer fra marven. Men jeg er heller ikke i tvivl om, at han ikke selv ved, hvad islam er. I så fald havde han ikke identificeret sig med denne cancer, men forladt skidtet helt og holdent. Han siger noget i retning af, at de svenske medier kun eksponerer de radikale muslimer. Med mine ord, de ærlige muslimer. Så kan jeg indirekte forstå, han er på det hold, der mener, vi skal huske, der også er flinke muslimer. Igen… Read more »

Charles
Guest
Charles

Fuldstændig rigtig det du skriver, lige i øjet.!
Det er også derfor jeg stemmer Stram Kurs. Jeg stoler mere på SK end NB, selvom NB gør det godt på tinge. Men Rasmus gør det rigtig godt ude i marken. Islamskiderikkerne tror de kan forhindre SK-demoer ved at forøve vold. Politiet har ikke voldsmonopolet længere, den er i ghettoerne.

Det vil sige: Havde vi ikke politiet, så var borgerkrigen startet for længst. Men nu da politiet har mistet voldsmonopolet, har vi Danskere kun udsigten dertil, hvis ikke Stram Kurs får magt, som vi har agt.

Nielsen
Guest
Nielsen

The money are still oozing out from World Trade Center. Og fra Scandinavian Star,som blev brandsat som sædvanligt. Dhimmi Radioens TV har kørt en serie om “forretningsmænds” medvirken i brandattentatet for længe længe siden,som tog sted mellem Oslo og Frederikshavn. Sjovt nok forhindrede Danmarks udenrigsminister,da pårørende havde samlet beviser mod gerningsmændende,at starte en ny undersøgelse. Den samme politiske adfærd blev observeret i Norge. Svenska polisen var lige så udygtige som Frederiksberg Politi,som nu hører under KbhPoliti,til at opklare mordet på over hundrede danskere og nordmænd. Gæt udenrigsministerens navn?
Jo,det er såmænd overoverbürgermeistern i Kjøvenhavnstrup.

guest
Guest
guest

Fra kommentar i dagens “Jihadwatch”:

Not all landmines explode, but to give even one Muslim an even break is like using a landmine as a pillow on the off-chance that it will not explode.

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Ja, her ser vi hvad dybt snorkende politikere i deres fravær har været årsag til. Stakkels os.
Samtidig vil jeg sige at vælgerne heller ikke har været særligt vakse, fordi, flertallet vedbliver med at stemme de samme idioter ind i parlamenterne i stedet for at støtte de kræfter som vil dette uvæsen til livs. MSM, totalt håbløse.

Charles
Guest
Charles

Vi ser ballonen om ikke så længe.
Det skal være inden for 4 År fra nu.

Nielsen
Guest
Nielsen

@ Margrethe
Jeg er ret sikker på at arg blatta IKKE er muslim. Jeg har hørt det meste af det han har sagt gennem en længere årrække. Han har muligvis familie som er,og det ville så være en belastning for ham. Men han er imod indvandring til Sverige,kan jeg forstå på ham.