30
sep
Seneste opdatering: 1/10-14 kl. 0806
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Man ser, at Italien ikke længere registrerer illegale indvandrere, men sender dem direkte nordpå. EU bevogter ikke de ydre grænser, og de har ingen politik for menneskestrømmen, der vil vokse for hvert år der går. Som man kan se på film og foto, er der mange unge afrikanske mænd. Afrikas befolkning fordobles den næste generation. Venstre har ikke noget svar på det, socialdemokraterne har ikke noget svar på det. Sådan dalrer det videre, Europa skal antagelig flere millioner illegale indvandrere hen, før den nøgne nød tvinger beslutningtagerne til handling.

Europa er uden vilje eller overblik – eller begge dele. Der er ingen kvalitativ forskel på Sverige og resten af Europa, Sveriges selvødelæggelse har bare været mere effektiv. De kalder det “at tage ansvar”, men det har ikke noget med ansvarlighed at gøre, at indvandre sig ned til bunden af pengekassen, uden at forhindre en nedsmeltning, som også menige Moderater og Socialdemokrater nu ser for sig.

Jeg tegnede for et år siden et billede af den demografiske situation i omgivelserne, Europa står over for. Dengang var det ikke helt så tydeligt at se, at Mellemøsten måske står over for 30 års kaos, som det er nu. Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« og Befolkning EU og resten av verden

Sverigedemokrater bør ikke kunne undervise

I forgårs skulle partiet forbyder iflg. DN, det ville da være meget nemmere. Det var også nemmere for nogle år siden, da gymnasielæreren Richard Jomhof blev fyret tre gange for sine sverigedemokratiske meninger. Jeg har vænnet mig til, at Sverige er et banandemokrati. Den helt konsekvente chikane og forskelsbehandling, jeg har set SD blive udsat for i tyve år, kalder de “partiets selvsøgte martyrrolle”, for ikke at få for dårlig samvittighed, som de fortjener.

“Det är frågor som blir allt mer relevanta med hänsyn till att främlingsfientlighet normaliseras allt mer. Vad är skolans uppgift i relation till denna utveckling? Enligt skolans läroplan är slutsatsen relativt enkel; skolpersonal ska arbeta mot denna utveckling av främlingsfientlighet som vi ser i dag.“Svårt för SD:are att jobba i skolan


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 30 september 2014 - 11:06 - Svar

Godhedens triumf … og helvedes porte på vid gab.

“Menneskeheden” vil bo i Europa. For “Menneskeheden” har kørt deres egne hjem i sænk.

De vil have nye hjem.

Vores!

(Og EU siger “Lige meget hvem du er, ligemeget hvor du er. Så velkommen her.”)

steen

Posted: 30 september 2014 - 11:10 - Svar

Jeg har hele tiden troet, at det nok skal stoppe, men først når enhver kan se, det skulle have været for ti år siden. Nu er jeg lidt i tvivl om, vi ligesom Sverige først skal ramme bunden af statskassen.

  Prudentius

  Posted: 30 september 2014 - 11:20 - Svar

  Vi er selvfølgelig på vej mod katastrofen. Derom ingen tvivl længere. Overhovedet.

  Indslaget er et fantastisk studie i den organiserede europæiske hjælpeløshed. Og EUs dæmoniske skovlen kul på ilden.

  Studieværtinden kan lige svinge sig op til at spørge, med en kritisk grimasse, hvorfor ikke “menneskeheden” bliver “registeret” før den får lov til at invadere.

  En manglende papir-prut i en tsunami.

Santor

Posted: 30 september 2014 - 11:59 - Svar

Det er grunden til at vi ikke har tid til at 20 årige folkevalgte bliver modne og erfarne nok til at tage afgørende beslutninger.

Venstrefløjen er notorisk bagud på erfaring og indsigt og Danmark har snart ikke flere penge til at uddanne dem samtidigt med at de får løn.

Jakob

Posted: 30 september 2014 - 12:09 - Svar

Nyheder der rykker, de er bare ikke nye, men virkeligheden vinder kun vanskeligt frem.
Steen, har du den video, hvor en amerikaner fortæller den samme historie illustreret med kulørte bolde, der flyttes fra glas til glas?
Den er vældig illustrativ og forklarer samme problematik, men jeg har ikke kunnet genfinde den. Pft

steen

Posted: 30 september 2014 - 12:30 - Svar

Jakob

Posted: 30 september 2014 - 13:17 - Svar

Takker mange gange for hurtig ekspedition. Jeg synes den beskriver situationen ganske glimrende. Den kan virke stødende på salonhumanister, og er sikkert ikke lovlig at se i Sverige. Apropos nabolandet, så har Svt.se et par rystende indslag om valget til 2den næstformand i Rigsdagen. En kvinde med alle de rigtige meninger optræder med en tshirt med teksten SD= racism. Hun bærer navnet Dinamarca! Kun for folk med gode nerver.

steen

Posted: 30 september 2014 - 13:47 - Svar

Selv tak

Dinamarca var i TV med Söder i morges

http://avpixlat.info/2014/09/30/soder-och-dinamarca-i-svt-gomorron-sve rige/

http://8sidor.se/media/1772197/140930_dinamarca.jpg.resize?s=8EditNews Large

https://pbs.twimg.com/media/ByxuO3YCMAEzKo2.png:large

hun er miljøordfører i VP (K)

Under 2011 rapporterades det i medier om att hon hade en av riksdagens dyraste, och minst miljövänliga, resenotor på hela 220 679 kronor. Detta på grund av sitt pendlande mellan boendeorten Trollhättan och sitt riksdagsuppdrag i Stockholm, resorna sker med flygplan och taxi.

  Santor

  Posted: 30 september 2014 - 22:57 - Svar

  Ang Dinamarca : Sjældent har jeg set en så stupid person på tv, selv svensk tv!

   Bjovulf

   Posted: 30 september 2014 - 23:25 - Svar

   Ja, hvor går man hen og klager over, at hun bruger efternavnet “Dinamarca”?

   Jeg føler mig dybt krænket 😉

    Robin Shadowes

    Posted: 2 oktober 2014 - 13:50 -

    Ni får samla ihop så många kränkta danskar som möjligt och lämna in en kollektiv anmälan till DO. Hon ser varken dansk eller skandinavisk ut. Trots att hon ser ut mer som en indian, liknar hon inte ens nordens egna indianer samerna. Inte ens era egna indianer inuiterna kommer hon i närheten av. Hade varit kul om hon hade tvingats byta efternamn. 😀

Gunnar

Posted: 30 september 2014 - 14:15 - Svar

Det er fint, at den italienske flåde samler dem op af havet, men den skulle naturligvis sejle dem tilbage til den havn, de kom fra. Nærmest som Australien nu gør.

Det, vi ser her, er de gode menneskers kollektive selvdestruktion.

PFEP

Posted: 30 september 2014 - 14:28 - Svar

Ett antal länder i Europa är på spikrak väg mot borgarkrig, det är inte frågan om, men när och vem där kommer först kan vara lite svårt att peka ut.
Det är ett faktum att stora delar av invandrare inom Europa lever på transfereringsinkomster och den dagen kassan är tom, då börjar eländet på allvar.
Bara Malmö får runt 4 miljard i statsbidrag, varav runt 1 miljard går till socialhjälp!
Någon där har funderingar på hur det kommer utvecklas den dagen dessa bidragen sinar?
Jag vill inte här sia om varken när eller vad det kommer hända, enbart säga att det blir inte snyggt…

norje

Posted: 30 september 2014 - 15:01 - Svar

Finland er der Norge og Danmark bør være. Kom kun 15 syrere til Finland i august, men det er rene tilfeldigheter sannsynligvis. De har muligens ikke spesielt strengere asylpolitikk enn andre nordiske land.
http://www.migri.fi/download/50507_RU_tp-hakijat_tammi_2014.pdf?3e0172 1365a0d188

Skåning

Posted: 1 oktober 2014 - 01:35 - Svar

Men å andra sidan. Björn Söders intryck var inte bättre. Jag har hört så många SD:are höja honom till skyarna, men jag förstår ärligt talat inte varför. För fura år sedan kanske han kunde urskuldats för oerfarenhet. Idag säger jag att han faktiskt bara framstår som lite dum och borde kliva ner ett steg.

Jag tror SD behöver fyllas på med lite bättre än medelmåttor, och personer som har lite humor.

  steen

  Posted: 1 oktober 2014 - 05:18 - Svar

  Enig. De er begge to en pinsel at overvære.

Lightmann

Posted: 1 oktober 2014 - 06:59 - Svar

Ebola, nu i Texas, USA. Med alle de fornemme folk der vælter ind over grænserne, hvor længe vil det være før denne sygdom kommer til en by nær os i DK? h t t p://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article5089046.ece Og hvis man lige kaster et blik på inkubationstiiden, så er den alt fra et par til tre uger, men som regel en uge. h t t p s://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/infektioner/tilstand e-og-sygdomme/importsygdomme/ebola-haemoragisk-feber/ – Hvilket vil sige at man kan komme hvor som helst hen på denne klode, vade rundt i diverse lufthavne, sprede sin smitte til folk som tager til andre lufthavne, og vupti, som i denne sang, så har vi ramt væggen : h t t p://www.youtube.com/watch?v=u2UhvN0k74w På en måde, ret befriende. Glem alt om konfrontationer med politikere, indvandere, borgerkrige og andet som mennesket kan finde på for at underholde sig selv. For Ebola i frit fald? = Enden på landegrænserne, enden på vores lande, enden på velfærden, enden på civisationen. En lille skide bakterie vil udrydde alle dårligdomme, fantastisk, ikke? En bakterie? Hvor meget War of the worlds, kan det blive. 🙂

Leave a Comment