9
aug
Seneste opdatering: 9/8-13 kl. 1546
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CBN, 7 august, 2013. En godartet idiot, hvis det virkelig kræves for ham at være jøde, for ikke længere at være antisemit og holocaustbenægter-

Urhskov: Sveriges vanvidspolitik

Der kan ikke skrives nok om den svenske tragedie. Tallene fra den anden side af Øresund er uhyggelige i en grad, man ikke forestiller sig. Siden 1980 har Sverige givet opholdstilladelse til 1.640.978 personer. Alene sidste år skete det 111.090 gange, at et menneske vandrede ind i Sverige. 40.873 fik familiesammenføring i Sverige. Begge tal er de højeste nogensinde. I 2012 blev af de godt 111.090 opholdstilladelser ca. 70.000 givet til mennesker fra den ikke-vestlige verden, heraf over 40.000 til personer fra muslimsk dominerede lande.[..]

Er Sveriges ulykke noget, der interesserer danske mainstreammedier? Næ, højst sporadisk. Det mest vanvittige eksperiment i noget nordisk land nogensinde løber af stablen lige for næsen af os, og det er helt underbelyst for den danske offentlighed. Som Machiavelli observerede for længe siden: Når et problem er begrænset, er der næsten ingen, der vil erkende det. Når tilstrækkeligt mange har erkendt det, er det for sent at gøre noget ved det. Sverige er langt ude over kanten allerede, og intet tyder indtil videre på, at Sverige ikke tager skridtet fuldt ud og ryger helt i afgrunden. Jyllands Posten.

Weekendavisen interviewer David Goodhart

»Det er karakteristisk for den indvandring, at den aldrig var tiltænkt. Den skete nærmest ved et tilfælde som resultat af fire enkeltstående beslutninger. Ud over åbningen mod øst indførte Labour-regeringen nye slækkede regler for familiesammenføring. Derudover kom mere liberale regler for udenlandske studerende, som af og til blev misbrugt, samt nye regler og praksis for asyl. Tilsammen skabte det en masseindvandring, som Labour-regeringen ikke formåede at kontrollere,« forklarer Goodhart.[..]

»For mig er sammenhængen mellem homogenitet og velfærdsstat indlysende. Men jeg blev beskyldt for at være en liberal racist. I dag er der dog flere og flere, som er vågnet op, og den overvejende positive modtagelse af min bog – også på venstrefløjen – viser, at tabuerne er brudt, og at vi nu kan have en mere fornuftig debat om indvandringen,« siger Goodhart.[..]

Historien om den nyere tids indvandring til Storbritannien er altså på klassisk britisk vis historien om en række beslutninger og tilfældigheder, der danner præcedens, og ikke en bevidst storstilet plan om at åbne for masseindvandring. Men ifølge David Goodhart ville det heller ikke være ønskværdigt, hvis Storbritannien blev et indvandrerland. Den britiske drøm.

Tidligere: Have liberals lost the argument on immigration?, David Goodhart in Amsterdam, David Goodhart: The British Dream

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

DF går frem – K går tilbage 😀

http://www.b.dk/politiko/df-gaar-frem-k-gaar-tilbage

Af Bjarke Gunslev og Martine Stock, Berlingske Research
9. august 2013, 17:03 2 Kommentarer

DF står tilbage som sommerens vinder i meningsmålingerne, mens K går tilbage, viser ny Berlingske Barometer-analyse.

En sammenligning med sidste Barometer-måling fra d. 11. juli viser, at den seneste måneds mest interessante udvikling skal findes i blå blok. For mens Liberal Alliance og Venstre holder et stabilt niveau, er K gået tilbage med 0,9 procentpoint, hvorimod DF er gået frem med hele 1,4 procentpoint.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Flot timing fra LA i anledning af Barfoeds seneste totalt virkelighedsfjerne udmelding angående det unødvendige i at stramme udlændingepolitiken yderligere. Mon ikke LA med et så realistisk syn på sagerne kan formå at trække endnu en stor gruppe utilfredse konservative til sig, der er vildt uenige med Lars Barfoeds skabsradigale tosserier? Jeg tror det, Lonø 😉 Hvad er mon odds på pt., om de konservative klarer spærregrænsen ved det næste folketingsvalg? Så er spørgsmålet bare lige, hvor meget LA mener dette, når det rent faktisk kommer til stykket – for der har jo været udmeldinger i alle mulige retninger fra… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Nej, havde ikke set den – mange tak 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Mere her: Barfoeds visionsløse udmelding http://www.b.dk/kommentarer/barfoeds-visionsloese-udmelding 7. august 2013, 22:30 Birthe Rønne Hornbech (V): Jeg er meget overrasket over Lars Barfoeds udmeldinger. Det er meget gammeldags og verdensfjernt at mene, at udlændingepolitikken ikke må strammes over fire år, sådan som de Konservative mener. Der er tværtimod brug for reformer, hvad enten der er tale om stramninger eller lempelser. VK-regeringen ophævede 24-års reglen for de kvalificerede. Det dæmmede op imod tvangsægteskaber, for der kan jo ikke indgås ægteskabsaftaler, når loven kræver, at en række færdigheder skal være erhvervet, inden der gives arbejdstilladelse. Derfor indførte VK-regeringen et pointsystem, hvor det ikke var… Read more »

Murbräckan
7 years ago

Frontfiguren Stalin var georgier men resten av kommunistväldet styrdes av judar.
http://sv.metapedia.org/wiki/Kommunismens_brott_mot_m%C3%A4nskligheten

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago
Reply to  Murbräckan

Det er noget bavl på (mindst) to måder. For det første var de jøder der blev bolsjevikker, netop ikke jøder religiøst mere hvilket frikender jødedommen som religion for ansvar for kommunismen. De to har intet med hinanden at gøre. For det andet var der rigtig mange ikke-jøder blandt de ledende kommunister, fx. Lenin, Beria, og samtlige andre sovjetiske top-dogs. Der har aldrig været een jøde som leder af USSR og Stalin og andre var stærkt anti-semitiske (jvf. ”det jødiske lægeplot” i 1953). Jeres fakta passer heller ikke med at Israel blev USAs allierede mod de sovjetisk støttede arabiske stater i… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

Og Putin er jo et kendt sandhedsvidne. Grow up…..

Santor
Santor
7 years ago

Rofl….. Morani ya Simba.

Han figurere på samme side som 9 hole-in-one Kim fra Nord Korea i citatordbogen 🙂

Ulla Nørtoft Thomsen
Ulla Nørtoft Thomsen
7 years ago

Jo, men nazisterne opfattede den jødiske ånd som en fornægtende eller tilintetgørende ånd, som de så i både liberalismen og kommunismen. Nazisterne hadede begge dele lige meget og så begge som resultatet af den jødiske ånds besudling af den sunde tyske ånd. Det, de kaldte jødeånd, var vel hvad vi andre ville kalde modernitet.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Mine oplevelser med forvaltningen af dansk udlændingepolitik http://denkorteavis.dk/2013/mine-oplevelser-med-forvaltningen-af-dansk-udlaendingepolitik/ Rundt om samfundet I løbet af 32 år i udenrigstjenesten faldt det igennem flere perioder i min lod at blive involveret i forvaltningen af Danmarks udlændingepolitik. Jeg har været chef for den sektion – senere det kontor – i Udenrigsministeriet, der havde til opgave at udarbejde baggrundsrapporter til udlændingemyndighederne i asylsager. Jeg har været medlem af Flygtningenævnet. Jeg har været udstationeret i lande som Tyrkiet og Pakistan, hvor mange af flygtningene og indvandrerne til Danmark kommer fra. På disse udeposter har jeg været ansvarlig for visumudstedelse. Min deltagelse i disse sammenhænge gav… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Det bliver spændende at følge. Og forhåbentlig vil nogle af islam importørerne føle sig kaldet til at give deres besyv med. Wigotski skriver bl.a. at man giver afsyl til folk der har kæmpet med “skrift, tale, med våben “. Folk der har kæmpet med våben har ikke noget “krav” på at blive anerkendt som flygtning. Endnu mindre folk der har begået almindelig kriminalitet, uanset at de i øvrigt falder ind under definitionen. I øvrigt er det et suverænt nationalt anliggende hvordan konventionen skal fortolkes, herunder er der ikke noget i vejen for at udelukke bestemte grupper af sikkerheds hensyn. F.eks… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Hans Und

Ja, det kan da helt knuse ethvert håb hos S, R & SF om bare en lille bitte og langsom forbedring af de dårlige meningsmålinger frem mod det næste FV helt i stykker – altså til noget, der bare kan give en minimal tro på et mirakel – , hvis der først begynder at komme en masse af sådanne urimelige eksempler på magtmisbrug, uansvarlighed og betændte sager frem, der giver for alvor giver den danske befolkning indtryk, af der i alt, alt for mange sager er blevet givet asyl og opholdstilladelser til personer ( og deres familier ), som end… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

En embedsmand tager bladet fra munden i forhold til udlændingepolitikken

http://denkorteavis.dk/2013/en-embedsmand-taler-ud/

ophistorier

I Danmark har der været ført en mere åben debat om udlændingepolitikken end i næsten alle andre lande. Alligevel er der mange forhold, som aldrig er kommet til offentlighedens kundskab.

Den Korte Avis tager i dag hul på en række artikler, der ser kritisk på hele det udlændingepolitiske system set indefra. Skrevet af en embedsmand, der gennem årene har deltaget i forvaltningen af udlændingepolitikken på centrale poster.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg har ofte undret mig over hvilke fortrolige briefings ministre og andre får fra PET, Finansministeriet og andre og som vi må formode er mere informative end de prognoser man kan strikke sammen fra det Danmarks Statistik og andre offentliggør. Og jeg ville gerne vide hvilke tanker sådanne briefinger fremkaldes hos en Vestager eller en Thorning. Jeg håber meget at flere embedsmænd vil udtale sig om hvad der har foregået på de lukkede gange hvor offentligheden ikke kommer. Og der må meget gerne være et par whistleblowers imellem så vi kan vide hvad de ansvarlige egenligt får at vide og… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Yup, og det skal også ses i lyset af at elevrådsformanden, ved sin tiltrædelse, udtrykkeligt lovede en langt mere gennemsigtig regeringsførelse.

Endnu et løfte hun ikke holdt!

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Gad vide om det var det her, rødfascisterne i RAF-regeringen havde i tankerne da de bekymrede sig om offentligt ansattes ytringsfrihed og whistelblowers retssikkerhed?

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Hans Und

Næppe 😀 – karma is such a bitch, isn’t she? 😉

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Tja, måske Mossad havde en hjælpende hånd med, ganske som de hjalp Lykketoft til at finde sin familiære rod.

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det er forbigået min opmærksomhed men har du et link?

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Santor

Fra en DR radioudsendelse, snart mange år siden.
Lykketoft nedstammer fra en dansk jødisk tjenestepige og Trotski, derfra Lykketofts lighed med samme.
Mossad syntes lige, de ville gøre Lykketoft opmærksom på hans jødiske rod, når han nu engagerede sig så kraftigt i Palestinaspørgsmålet.
Lykketoft selv har selvfølgelig altid kendt til familieskabet, der var almindelig kendt på Frederiksberg Gymnasium, hvorfra han er student og var salonkomunistiske læreres darling.
Jødedom går som bekendt gennem moderen, ikke faderen.

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Så bliver det dårligt mere grinagtigt.

Lidt en øjenåbner når Mossad leger “jøde-tagfat” med ens stamtræ. Et – du er den 🙂

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Jeg tror ikke rigtig der er andre kilder end denne:

http://www.npi-news.dk/Lykketoft-Trotskij.htm

Og fraværet af kontrollerbarer oplysninger gør den ikke just troværdig.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det allermest påfaldende er, at det er den racistiske opfattelse af en “jøde”, der her anvendes. Hvorfor skulle Jobbik være jøde? Selvfølgelig er han ikke det! Han er ikke nødt til at anerkende biologiske kriterier.

Til et folk de alle høre
som sig regne selv dertil

Eller hvorledes?

– – –