13
sep
Seneste opdatering: 26/6-13 kl. 0450
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det koster at beskrive verden, som man ser den. Det kunne samtlige deltagere i Trykkefrihedsselskabets konference Humour, Satire and Free-Speech, skrive under på. Læs reportage her. Mark Steyns tale kommer måske på tryk, – jeg så ikke noget manuskript – men indtil da  bør man unde sig selv også at høre den, hvordan han blæser salen fuldstændig omkuld i en latterorkan af ustyrlig veloplagthed og talelyst. Lars Hedegaard og Eva Agnete Toftegaard Selsing indleder og Steyn kommer på fra minut 8:00. – Jeg satser på, at hans kone ikke ser det her foto. Steyn, tale MP 3, min. 37:01 Snaphanens optagelse © , hovedtelefoner er en god idé.. ……Se også Mikael Jalvings interview med Mark Steyn.)

Photos and Jalving interview: Mark Steyn in Scandinavia, II

I had a great time with the Danish Free Press Society on Saturday. My thanks to everyone who helped to make my trip such a pleasure, especially to Katrine and Kit, and to Eva for presenting me with the Sappho Award.

Many of those involved had heard me last week on The Dennis Miller Show joking about whether or not it was a lesbian award. The first thing the two glamorous Nordic blondes said when they met me at Copenhagen Airport was: “By the way, we are not lesbians.” Once I’d recovered from that disappointment we had a grand weekend. Here’s a report on the event, in Danish but with pictures, and some of the lingo’s easy enough to understand, such as the guest imam from the Muslim association of “wery, wery moderat extremists”. I also did a TV interview with Kurt Strand for DR’s “Deadline” (you can watch the whole show here by scrolling down to the little TV, finding the date “11”, and clicking “se program”).

As a reminder of the relationship between free speech and Islamic intimidation, a “North African-looking man” caused “a small explosion” at a Copenhagen hotel on Friday night. Not the one I was staying at. But his target was supposedly the offices of Jyllands-Posten, publishers of the Mohammed cartoons. J-P’s Niels Lillelund interviewed me over the weekend, and we’ll link to that piece when it appears.

I have a few more matters that require my attention overseas, but rest assured, we will return to full service at SteynOnline very soon. And if you couldn’t catch me in Scandinavia, in October I’ll be speaking in Boston, southern Vermont and Ottawa. Full details here.

While I’m away, check the Binksmeister at Free Canuckistan and our other friends for all the news on the Canadian free speech front. Click on the pieces below for some new-ish content. And, if you want a break from the grind of current events, dial up our podtastic audio specials for a ton of great entertainment – or prowl around the remoter corners of the site, for some favorite pieces on music, movies, people and places.

See you soon,

Mark Steyn Online

Mikael Jalving interviewede Steyn. Mark Steyn in Scandinavia, II


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Kometen

Posted: 14 september 2010 - 06:53 - Svar

Apropos burka/tørklæde-debatten: http://www.thelocal.se/28952/20100913/

Victor

Posted: 14 september 2010 - 10:25 - Svar

Endnu et bidrag i den efterhånden alenlange føljeton om de ski.. borgerliges knæfald for islam. Tyske FDP vil gøre det lettere at få tysk statsborgerskab, indføre islamis religionsundervisning – altså give imamerne mere adgang til skolerne, imamstudier på uniteterne, og hurtigere forfremmelser for offentligt ansatte indvandrere – (kan man kalde det for en perleaccelerator?) :

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,druck-717314,00.html

Historyman

Posted: 14 september 2010 - 12:54 - Svar

“You will have to kill us all”

Mark Styen grundlæggende analyse er, at vores modstandere i sidste ende, enten vil slå os alle ihjel og den vestlige verden gå under, eller også må den nuværende islamiske tilstedeværelse i vores samfund, reduceres. Dvs. at den underdanighed som dele af vores samfund udviser over for islam må ophører. Hans tale i Trykkefrihedsselskabet 11/9 – 2010 var/er et alvorligt opråb til vor del af verden om enten, at gøre modstand eller gå under. Det var en morsom tale for en gruppe, hvor det var tydeligt, at de fleste var kommet for netop at høre ham. Desværre var det jo netop en relativt lille gruppe mennesker der hørte ham, ”og ikke de titusinder der burde høre ham” som en af mine meddeltagere sagde til mig bagefter.

Det lader jo til, at det der med at dræbe os, allerede er undervejs, med forskellige identitetsløse arabiskudseende vegetariske mænd der tumler rundt i Ørstedsparken. (de fandens vegetarer, de er dødsensfarlige!)

Jeg kunne ikke undgå at høre Mark Styens reference til ikke bare den første paragraf i den amerikanske forfatning, (ytringsfrihed), men også til den anden paragraf, (retten til bevæbning og implicit selvforsvar) når det gjaldt den generelle situation i Europa, herunder den omfattende debat om ytringsfrihed. Her er vi jo inde i et af de i Danmark mere betændte områder, nemlig hvad må borgeren fortage sig i forsvar for sine rettigheder. Mens vi har retten til ytringsfrihed(§ 77), men vi har ikke retten til væbnet selvforsvar i grundloven.
Det er der udover tydeligt, at den ”gode tones forsvare”, som f.eks. Zenia Stampe og andre vil benytte straffeloven (racismeparagraffen 266B) til at undertrykke uønskede meninger(se L. Hedegaard og J. Langballe). Politiet og domstolene kan ligesom under besættelsens første år, arbejde sammen med disse af demokratiets undertrykkere og skævvridere.

I virkeligheden frygter jeg kun i mindre grad muslimerne her i Danmark, nej.. dem der gør mig angste er disse facilisatore som Tøger Seidenfaden og Zenia Stampe, Jørgen bæk Simmonsen, m.f. De er farlige, fordi deres salamitilgang til demokratiet, er den mest effektive måde at afskaffe det. At det kan bliver det dansk politi og PET, som i lørdags beskyttede Trykkefrihedsselskabet, som én dag sendes ud for at arrestere samme forenings medlemmer, fordi disse nu udgøre en samfundsrisiko, der potentielt kan udløse terrorangreb i mod Danmark, er en mulighed.
Her påpegede Styen problemet; nemlig den manglende SAMLEDE vilje til at støtte JP da det virkeligt brændte på, siger i virkeligheden mere om den indlejrede adfærd over for den islamiske trussel, end alverdens skåltaler om ytringsfrihed og demokrati.

Samtidig forgår der en lav intense borgerkrig, som tydeliggøre sig i overfald og afbrændinger, hvorved politiets resurser strækkes til det yderste. Disse problemer kan vi som enkelt individer ikke lovligt forsvare os imod, da vi ikke har retten til at være bevæbnet. Det er fint med retten til ytringsfrihed, men uden midlerne til forsvar af samme rettigheder hvad er de så vær?

Jeg syntes at Mark Styen er en fremragende taler og en god analytiker, og derfor skal vi lytte til ALT hvad han siger, og ikke bare de selvfølgeligheder som vi også kan tilslutte os.

MVH.
Historyman

  Mette

  Posted: 14 september 2010 - 13:13 - Svar

  Historyman.

  Jeg er enig med dig, og i stedet for at brænde koraner, vil jeg opfordre alle til at bruge dem. Der er store muligheder i Koranen, og brugt med omtanke og ihærdighed kan den blive kan blive et stærkt islamkritisk værktøj.

  Lad os desuden få imamerne ud af busken og opfordre dem til at skrive kronikker til vore dagblade om islams åndelige indhold. 🙂

Bjovulf

Posted: 14 september 2010 - 15:38 - Svar

Ha, det skal nok blive “muntert” at følge – Farlige Frank (Jensen) vil rydde op i skolerne i Kbh. 😀

Måske bliver kimen til det næste valgnederlag for S, R & co. allerede lagt her? Dette kan næsten ikke undgå at bringe en masse ubehagelige ting frem ang. indvandringens størrelse, demografien og ISÆR dens sammensætning, som de nok helst vil have holdt helt ude af rampelyset inden det næste F-valg …

Og nu begynder det så at gå ud over de bedrestillede forældre og deres børn for alvor – for én gangs skyld 😉
Hvis jeg var leder af en privatskole, så ville jeg nu begynde at udvide kapaciteten væsentlig eller evt. starte
nye privatskoler, fx. baseret på kristent grundlag eller ASA-tro – og naturligvis halal-frie sådanne.

http://politiken.dk/politik/1058983/frank-jensen-varsler-opgoer-om-koe benhavnske-skoleboern/

Frank Jensen varsler opgør om københavnske skolebørn
En ny plan skal sikre, at et- og tosprogede elever fordeles mere ligeligt.

Børn og forældre i hele København skal fra næste skoleår forholde sig til en ny virkelighed på kommunens folkeskoler, skriver berlingske.dk.

I et nyt udspil til en bedre integration af et- og tosprogede børn er overborgmester Frank Jensen (S) parat til et opgør med den hidtidige såkaldte københavnermodel.

Det betyder en ny opdeling af skoledistrikter, sprogtest af sprogsvage elever samt en »håndfast« rådgivning om skolevalg til forældrene. [!!!!!]

….

Mere her:

http://politiken.dk/indland/1059035/skoleledere-svaert-at-fordele-tosp rogede-mere-ligeligt/

Skoleledere: Svært at fordele tosprogede mere ligeligt

Forældre vil blive skuffede, hvis ikke de kan få deres børn ind på den forventede skole, forudser skoleledere.

AF Elisabeth Astrup
Overborgmester Frank Jensens planer om at fordele de tosprogede københavnske skolebørn mere ligeligt bliver svære at føre ud i livet.

Det forudser flere skoleledere, som politiken.dk har talt med.

Ifølge Berlingske Tidende er det blandt andet en del af Frank Jensens plan, at der overalt i København skal indføres nye skoledistrikter og en udbygning af de eksisterende skoler med flere spor eller en helt ny skole på Østerbro. [ Uha, da – skal de radigales & S-elitens poder mon nu “kulturberiges” for alvor? 😀 ]

Durotrigan

Posted: 18 september 2010 - 13:44 - Svar

Mark Steyn very much deserved this award. Moreover, I am glad that there is such a thing as the Danish Free Press Society. Right across the Western world the mainstream media and political parties attempt to silence voices such as Steyn’s, but thankfully their message still gets through. Denmark is at the forefront of the campaign for free speech, and I hope that its Swedish neighbours will tomorrow deliver a positive message for free expression through electing the first members of the Sweden Democrats to the Riksdag: http://durotrigan.blogspot.com/2010/09/sweden-democrats-to-make-poll.h tml

Winston

Posted: 19 september 2010 - 04:00 - Svar

Mark Steyn deserves it. He is a great author.

Mark Luthin

Posted: 20 september 2010 - 04:13 - Svar

Mark is the best guest host for Rush Limbaugh on the radio as he defines common sense which is not so common

Nick Stuart

Posted: 20 september 2010 - 04:33 - Svar

The nervous laughter during his speech was telling.

Nick Stuart

Posted: 20 september 2010 - 04:35 - Svar

Her forsøger de Google tranlator: “Den nervøse latter under hans tale var at fortælle.”

ConantheContrarian

Posted: 23 september 2010 - 19:37 - Svar

Mark looks sheepish surrounded by three beautiful women.

Charles

Posted: 24 september 2010 - 14:55 - Svar

Mark Steyn truly deserves the award. Congratulations to everyone involved in Copenhagen for putting on such a needed and great event!

Anonym

Posted: 25 september 2010 - 18:06 - Svar

Mark! You have been on my mind for two days. Yes. You, Steyn. I got my National Review a few days ago and did what I always do when I get it: I immediately turn to the last page for your commentary. Sadly, I was disappointed once again to see that your commentary had been replaced by someone else’s. I was about to check out your articles on line — right after I checked out RCP. Lo! and Behold. There you were. Happily. What happened with National Review anyway?

Connie

Posted: 26 september 2010 - 16:19 - Svar

Sorry I can’t speak or write in Danish, but it just seems timely to say how much we need to find the courage to stand up for what’s right.
Only just finished reading in the Tundra Tabloids about the Christian Arab immigrant in Sweden mobbed and stabbed by primitives for supporting the Swedish Democrat Party.
Here in Indonesia.Ross’s Right Angle expat blog ( http://rossrightangle.info/) has covered the stabbing of a Christian pastor in Bekasi by another gang, allegedly (it’s going to court) of Islamist bigots.
Yes, these stories get into the main media, but how much attention do they get in comparison to the non-event Koran Burning?

  Bjovulf

  Posted: 26 september 2010 - 17:05 - Svar

  It’s allright, Connie – don’t worry, we understand you 😉

  You are very welcome. Fortunately for us Danish belongs to the same linguistic mainbranch as English, and there have also been many mutual influences in both directions later on. So there are lots of similarities in basic vocabulary and grammar, which makes it fairly easy for us to pick up English – like we already know “half” of it from scratch.

  Yes, it’s amazing how the PC media again and again choose to focus on such non-events, provocations and the risk that some muslim somewhere MAY become offended by something, whereas all these horrifiic and numerous crimes in the name of islam are far too often allowed to pass by almost unnoticed.

  And how about how often muslims and islam are offensive to all non–muslims by the extremely “racist”, hurtful and rude things they say? Why doesn’t that concern the media at all?
  If we were to play the victim role and make serious threats every time that happens, we wouldn’t have time for
  doing anything else 😉

Sista Sludge

Posted: 3 oktober 2010 - 06:23 - Svar

This December is Agnostic History Month.
(atheists are also welcome)

Please help us celebrate it. And god bless!

Marco

Posted: 11 oktober 2010 - 19:44 - Svar

Screw euroland. Viva gli stati uniti!!!

Leave a Comment